Hoeve Bornedries

Contactgegevens Hoeve Bornedries: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hoeve Bornedries: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hoeve Bornedries

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bornedries 25; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 68 04 62 (+32-011 68 04 62) 011 68 04 62 (+32-011 68 04 62)

Fax (fax): +32 (65) 923-24-93 +32 (65) 923-24-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hoeve Bornedries: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hoeve Bornedries"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hoeve Bornedries"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hoeve Bornedries, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hoeve Bornedries. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hoeve Bornedries, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hoeve Bornedries. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hoeve Bornedries
Products information Hoeve Bornedries

BTW identificatienummer (tax): BE07508850097
Ondernemingsnummer: 4523590087
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 399,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Hoeve Bornedries zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hoeve Bornedries
(Get full report from official database of BE for Hoeve Bornedries)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hoeve Bornedries
Addition kinds of activities for Hoeve Bornedries

3052. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
01390200. Voedselgewassen | Food crops
22210101. Bedspreads, zijde en kunstmatige vezel | Bedspreads, silk and manmade fiber
42129901. Bagageoverdracht | Baggage transfer
80210101. Tandchirurg | Dental surgeon

Werken bij Hoeve Bornedries: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hoeve Bornedries: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hoeve Bornedries. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hoeve Bornedries. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productieoperator (m/v) in de regio Temse? Dan zijn wij naar jou op zoek! Je werkt voor een bedrijf actief in elektrische materialen. Op de productieafdeling worden van grote rollen bekabeling kleine rolletjes gemaakt voor doe-het-zelf-zaken. Je start met het opzetten van coupkes op de rolletjes die uit de machine komen. Als dit vlot verloopt zal je stapsgewijs ook aangeleerd krijgen hoe de machine werkt. Je leert de machine bedienen en kleine storingen op te lossen. Je werkt in een 2-ploegen systeem en komt terecht in een klein team. Vroege: ma-do 5u45-14u vrijdag 5u45-13u Late: ma-do 13u45-22u00 vrijdag 12u45-20u00

  • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

  • Postbode St-Pieters-Leeuw (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Zaterdaghulp Zara Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • STUDENT (m/v) Recruiter Hello Fresh - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM VAST PERSONEEL

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is een onderdeel van Randstad Holding, de tweede grootste HR-dienstverlener ter wereld. Randstad Holding heeft meer dan 34.000 medewerkers, ruim 5.000 vestigingen en inhouse vestigingen in meer dan 50 landen. Werken bij Tempo-Team Werk je graag met mensen en ben je organisatorisch aangelegd? Dan is er misschien een job voor jou bij Tempo-Team zelf. In België is Tempo-Team vandaag ook een toonaangevende uitzendorganisatie. Dit hebben we in de eerste plaats te danken aan een enthousiast team vaste medewerkers. Ze houden van hun job omdat er dagelijks ruimte is voor zelfontplooiing en initiatief. Om dat zo te houden creëert Tempo-Team een ideaal klimaat: een werksfeer waarin de persoon centraal staat en waarbij alles draait rond groepsgevoel en menselijke warmte. Functiebeschrijving Als student recruiter (m/v) sta je in voor het invullen van de planning van Hello Fresh, een bedrijf actief binnen de voedingssector. Jij ontvangt als student recruiter mee alle aanvragen (zowel tijdelijke als vaste opdrachten) van de klant en giet deze in een heldere planning. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de aanvragen ingevuld worden. Je matcht deze dus met kandidaten uit de pool die je zelf (proactief) op peil houdt en onderneemt hiervoor geschikte rekruteringsacties. Het zoeken naar geschikte kandidaten en het invullen van alle planningen is jouw prioriteit! Wij zoeken: een matchmaker met drive, discipline en doorzettingsvermogen Je zal werken regio Evergem Je werkt in een dynamische en soms hectische omgeving. Minstens twee dagen kunnen werken (en regelmatig weekendwerk) is een must!

  • lasser-mechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een lasser die bij drukte ook inzetbaar is als mechanieker. Je kan half-automaat en elektrodelassen, mooi pluspunt als je ook zou kunnen tiglassen.

  • Vloerder - Betegelaar (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: GCV ROSSAERT ALAIN

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe vloerder - betegelaar. Veruit het grootste deel van je takenpakket bestaat uit het plaatsen van tegels (vloeren en muren). Je plaatst vloeren en wandbekleding (tegels) hoofdzakelijk bij nieuwbouwprojecten.

  • Linux System Administrator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CHELONA BVBA

    Type: Vaste Job

    Als System Administrator ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van diverse (Linux) systemen waar de gebruikers van onze klant dagelijks mee werken. Een belangrijke functie dus, want men rekent op jou voor 2e en 3e lijnsondersteuning bij problemen! Naast het onderhouden van de systemen ben je ook continu bezig met het vernieuwen en beveiligen van het netwerk en het bouwen van de virtuele omgeving. Ook het opstellen en updaten van documentatie en procedures binnen jouw vakgebied hoort erbij, net als het testen en oplossen van problemen op platform niveau. Je bent een echte kenner, dus jouw mening is belangrijk! Voorstellen van vernieuwingen of verbeteringen op systeem – en software integratievlak, om de bestaande werking steeds verder te kunnen optimaliseren, zijn dan ook meer dan welkom!

  • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • flexijob afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    verzorgen van het vaatwerk

Zoek naar antwoorden van Hoeve Bornedries in sociale netwerken
Look for responds of Hoeve Bornedries in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hoeve Bornedries. Laat een reactie achter voor Hoeve Bornedries. Hoeve Bornedries bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hoeve Bornedries. Leave a respond for Hoeve Bornedries. Hoeve Bornedries on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hoeve Bornedries op de google maps. Adres en contacten Hoeve Bornedries
Location of Hoeve Bornedries on the google maps. Address and contacts of Hoeve Bornedries

Andere gerelateerde bedrijven als come Hoeve Bornedries Hoeve Bornedries: KAPSALON ANOUCHKA | GARAGE SMIEDTS | I.G.L. | P. COPPENS | JOHANNES CHRISTIANEN

Other related companies as Hoeve Bornedries: KAPSALON ANOUCHKA | GARAGE SMIEDTS | I.G.L. | P. COPPENS | JOHANNES CHRISTIANEN

Hoeve Bornedries is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hoeve Bornedries, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07508850097. Het bedrijf Hoeve Bornedries bevindt zich op het adres: Bornedries 25; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 399,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bars. Producten gemaakt in Hoeve Bornedries zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hoeve Bornedries is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hoeve Bornedries is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hoeve Bornedries, openstaande posities, locatie van Hoeve Bornedries op de kaart.

Hoeve Bornedries is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hoeve Bornedries, company assigned to the tax number BE07508850097. The company Hoeve Bornedries is located at the address: Bornedries 25; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 399,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bars. Products created in Hoeve Bornedries were not found.
The main activity of Hoeve Bornedries is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hoeve Bornedries is not available. You also can look at reviews of Hoeve Bornedries, open positions, location of Hoeve Bornedries on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hoeve Bornedries, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hoeve Bornedries, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hoeve Bornedries, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hoeve Bornedries, employees, financial statistics.