Golnay (Taverne & Karaoké du)

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Golnay (Taverne & Karaoké du)
Private companiesFurniture and Fixtures • Golnay (Taverne & Karaoké du)

Contactgegevens Golnay (Taverne & Karaoké du): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Golnay (Taverne & Karaoké du): address, phone, fax, email, website, opening hours

Golnay (Taverne & Karaoké du)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Comtes de Salm 52; 6690; Vielsalm, België

Telefoon (phone): 080 21 40 72 (+32-080 21 40 72) 080 21 40 72 (+32-080 21 40 72)

Fax (fax): +32 (9) 352-97-70 +32 (9) 352-97-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Golnay (Taverne & Karaoké du): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Golnay (Taverne & Karaoké du)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Golnay (Taverne & Karaoké du)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Golnay (Taverne & Karaoké du), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Golnay (Taverne & Karaoké du). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Golnay (Taverne & Karaoké du), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Golnay (Taverne & Karaoké du). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Golnay (Taverne & Karaoké du)
Products information Golnay (Taverne & Karaoké du)

BTW identificatienummer (tax): BE03595245361
Ondernemingsnummer: 2788574218
Hoofdstad (capital): 848,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Golnay (Taverne & Karaoké du) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Golnay (Taverne & Karaoké du)
(Get full report from official database of BE for Golnay (Taverne & Karaoké du))

Aanvulling soorten activiteiten voor Golnay (Taverne & Karaoké du)
Addition kinds of activities for Golnay (Taverne & Karaoké du)

229603. Koord en stof voor het versterken van brandstofcellen | Cord and fabric for reinforcing fuel cells
15210101. Algemene renovatie, eengezinswoningen | General remodeling, single-family houses
20480202. Veermaaltijd, bereid als diervoeder | Feather meal, prepared as animal feed
20510101. Bagels, vers of bevroren | Bagels, fresh or frozen
28790110. Schapen dips, chemisch | Sheep dips, chemical
32310108. Gebrandschilderd glas: gemaakt van aangekochte glas | Stained glass: made from purchased glass
50999901. Messingartikelen | Brass goods
73890205. Commodity inspectie | Commodity inspection
73891104. Radio transcriptie dienst | Radio transcription service
73891502. Toon kaart en poster schilderij | Show card and poster painting

Werken bij Golnay (Taverne & Karaoké du): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Golnay (Taverne & Karaoké du): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Golnay (Taverne & Karaoké du). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Golnay (Taverne & Karaoké du). Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Elektromechanica (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een team dat verantwoordelijk is voor het onderhouden en her- stellen van de machines. We bieden je veel ruimte voor bijscholing en carrièregroei. Na een opleidingsfase waarin je het machinepark grondig leert kennen, ben je mede verantwoordelijk voor de automatisatie (hard- en software). Je werkt daarbij nauw samen met je collega-techniekers, productiemanagement, kwaliteitsverantwoorde- lijke en ervaren operatoren die elk hun eigen specialisatie hebben. Bestaand machinepark • Preventief onderhoud van de machines • Bij storingen op mechanisch, elektrisch, hydraulisch en pneumatisch vlak : diagnose, herstellen van defecten, herstellen van kleine beschadigingen aan matrijzen, testen van besturingsprogramma’s, fijne afstellingen • Door jouw oplosgerichte aanpak en interesse voor permanent verbeteren, doe je zelf voorstellen voor verdere optimalisaties. Technische innovatie • Nauwe betrokkenheid bij machines- en automatisatie investeringen • Verantwoordelijke rol in technische projecten • Programma optimalisatie bij robotisaties JOUW

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected].

  • Keukenplaatser M/V (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zal je aan de slag gaan als keukenplaatser. In deze job zal je deze taken uitvoeren: Plaatsen van keukenmeubilair zoals keukenkastjes en keukeneilanden; Plaatsen van het keukentablet in verschillende materialen; Plaatsen van de toestellen zoals microgolfoven oven en afwasmachine; Afwerken van de keuken door bijvoorbeeld stopcontacten te plaatsen; Na afloop van alle werkzaamheden de keuken volledig operationeel en opgeruimd opleveren.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EPPEGEM – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent WEEKEND Technische Dienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

    Type: Studentenjob

    Voor Plukon, een voedingsbedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar STUDENTEN voor het WEEKEND op de afdeling Technische Dienst. Je staat in voor volgende zaken: onderhoud machines (zowel elektrisch als mechanisch) onderhoud gebouwen en terrein allerlei klusjes zoals verven, vervanging lampen, etc...

  • Student Receptionist(e) - Deeltijds - Tijdelijk - Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Receptel

    Type: Studentenjob

    Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

  • Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

  • Electrical Engineers (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van het AREI? Ben je bereidt om te werken in Elsoo & Antwerpen? Heb je reeds ervaring opgedaan binnen een Elektrische omgeving? Dan ben jij dé electrical engineer die we zoeken! Je staat in voor het zelfstandig ontwerpen op basic niveau van een 6KV installatie bestaande uit bestaande 6KV verdeler, nieuwe trafo, nieuw busbar en nieuwe 400V hoofdverdeler. Je stelt specificaties op t.b.v. trafo, busbar en hoofdverdeler. Je voert berekeningen uit. Je bepaalt kabeltrace’s 6KV. Je zorgt voor het input geven t.b.v. cost estimate. Je speelt een actieve rol in multidisciplinair project team. Je staat in voor het basis ontwerp van aardingsinstallatie, verlichtingsinstallatie, indeling E-ruimte, hoofdkabelbaan trace’s, datasheets motoren, datasheets frequentie regelaars, interface specificatie package units, scope of work/basic of design.

  • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

  • hulpkok (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    hulpkok

  • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Golnay (Taverne & Karaoké du) in sociale netwerken
Look for responds of Golnay (Taverne & Karaoké du) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Golnay (Taverne & Karaoké du). Laat een reactie achter voor Golnay (Taverne & Karaoké du). Golnay (Taverne & Karaoké du) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Golnay (Taverne & Karaoké du). Leave a respond for Golnay (Taverne & Karaoké du). Golnay (Taverne & Karaoké du) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Golnay (Taverne & Karaoké du) op de google maps. Adres en contacten Golnay (Taverne & Karaoké du)
Location of Golnay (Taverne & Karaoké du) on the google maps. Address and contacts of Golnay (Taverne & Karaoké du)

Andere gerelateerde bedrijven als come Golnay (Taverne & Karaoké du) Golnay (Taverne & Karaoké du): CHIC SHOP | RUSTICA WOOD TRADING | ETERNIT EN SNELDEK | Haesaerts Intermodel NV | Tanghe A

Other related companies as Golnay (Taverne & Karaoké du): CHIC SHOP | RUSTICA WOOD TRADING | ETERNIT EN SNELDEK | Haesaerts Intermodel NV | Tanghe A

Golnay (Taverne & Karaoké du) is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Golnay (Taverne & Karaoké du), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03595245361. Het bedrijf Golnay (Taverne & Karaoké du) bevindt zich op het adres: Rue des Comtes de Salm 52; 6690; Vielsalm. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 848,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bars. Producten gemaakt in Golnay (Taverne & Karaoké du) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Golnay (Taverne & Karaoké du) is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Golnay (Taverne & Karaoké du) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Golnay (Taverne & Karaoké du), openstaande posities, locatie van Golnay (Taverne & Karaoké du) op de kaart.

Golnay (Taverne & Karaoké du) is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Golnay (Taverne & Karaoké du), company assigned to the tax number BE03595245361. The company Golnay (Taverne & Karaoké du) is located at the address: Rue des Comtes de Salm 52; 6690; Vielsalm. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 848,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bars. Products created in Golnay (Taverne & Karaoké du) were not found.
The main activity of Golnay (Taverne & Karaoké du) is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Golnay (Taverne & Karaoké du) is not available. You also can look at reviews of Golnay (Taverne & Karaoké du), open positions, location of Golnay (Taverne & Karaoké du) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Golnay (Taverne & Karaoké du), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Golnay (Taverne & Karaoké du), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Golnay (Taverne & Karaoké du), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Golnay (Taverne & Karaoké du), employees, financial statistics.