JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.)

Contactgegevens JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.): address, phone, fax, email, website, opening hours

JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stoffelsbergstraat 8; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 35 07 36 (+32-089 35 07 36) 089 35 07 36 (+32-089 35 07 36)

Fax (fax): +32 (2) 158-83-50 +32 (2) 158-83-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.)
Products information JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.)

BTW identificatienummer (tax): BE09221893310
Ondernemingsnummer: 4220642089
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 807,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Osteopaths

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.)
(Get full report from official database of BE for JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.))

Aanvulling soorten activiteiten voor JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.)
Addition kinds of activities for JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.)

254299. Afdelingen en armaturen, met uitzondering van hout, niet van toepassing | Partitions and fixtures, except wood, nec
01819902. Sod boerderijen | Sod farms
20139914. Scrapple, van gekocht vlees | Scrapple, from purchased meat
20539900. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood, nec | Frozen bakery products, except bread, nec
24990701. Stoel riet, rotan of riet | Chair cane, rattan or reed
38290407. Treksterkte testen apparatuur | Tensile strength testing equipment
39110107. Pins (juwelen), edelmetaal | Pins (jewelry), precious metal
94410202. Medische assistentie programma administratie, overheid | Medical assistance program administration, government

Werken bij JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.). Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een financieel sterk familiebedrijf zoeken wij een technieker. Je staat in voor het preventief, curatief onderhoud van de productiemachines. Daarnaast doe je een aantal lasopdrachten (halfautomaat, elektrode). Je werkt in 2 ploegen en houdt van de storingen aan de machines op te lossen.

  • Monteur met mechanische en basis elektrische kennis (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het monteren van tribunes (in teamverband) die je reeds voorbereiddde in het atelier. Op voorhand denk je grondig na over de stappen van het bouwproces en je hebt inzicht in het uit te voeren werk. Naast montage van nieuwe tribunes, zal je ook instaan voor het onderhoud. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals nulmetingen bij nieuwe onderhoudscontracten, onderhoud en herstellingen. Daarnaast zal je ook af en toe interventies moeten uitvoeren. Je houdt de voortgang van je projecten ook in het oog.

  • Energieke arbeiders tuin-en bosbouw M/V (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt mee in de bosboomkwekerij. Tijdens de wintermaanden ben je vooral actief op het veld en in de loods. Samen met je collega's help je mee bij het rooien, sorteren en klaarmaken van bestellingen. Het besturen van verschillende voertuigen en machines behoren ook tot uw taken. In het voorjaar help je mee bij het plantklaar maken van jonge bosbomen, het uitzaaien van de zaden en het opvolgen van de groei van de planten.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp Herentals en randgemeenten (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oelegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • thuishulp (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    thuishulp i.k.v. dienstencheques in REGIO WORTEGEM-PETEGEM en ANZEGEM bij DCO Kluisbergen vzw

  • Medewerkers jobstudenten fototeam (weekends en vakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van de bezoekers aan Plopsaland de Panne. De bezoekers worden bij binnenkomst met een karakter (Kabouter Plop, Megamindy etc.) op de foto gezet. Aan het eind van de dag ben je verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's. Ook kun je ingezet worden bij de verkoop van de foto's aan een van de attracties.

  • online platform expert (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Samen met de online & CRM manager vertaal je de online strategie en de online roadmap van het Havenbedrijf Antwerpen naar een plan van aanpak voor IT. Je spreekt de taal van de business en vertaalt deze naar development. Bij dit alles zet je de gebruiker centraal en vertrek je vanuit zijn/haar noden en wensen. Je ontwikkelt en optimaliseert verschillende platformen (van websites, applicaties, analysetools…). Je behoudt het overzicht over deze platformen en daarnaast waak je erover dat ze voldoen aan de nieuwste, relevante updates en technologieën. Je vertrekt hierbij vanuit de vaststellingen via verschillende analysetools en zet deze om in pro-actieve adviezen voor de collega’s binnen het communicatie en marketing team en daarbuiten. Je houdt hierbij steeds rekening met de jou toegekende middelen en je rapporteert aan de online manager. In je rol van online platform expert: - Je maakt business analyses voor verschillende online projecten gaande van websites tot applicaties, tot direct mailing platformen of monitoring tools enz... Je benoemt in deze analyses de functionaliteiten die je vervolgens uitschrijft in high level use cases - Je vormt de schakel met de IT-afdeling met wie je nauw samenwerkt om development op te volgen en testings te begeleiden - Je zorgt ervoor dat de user experience binnen de platformen gerespecteerd en gevolgd wordt, vertrekkende vanuit de online strategie en de daaruit afgeleide customer journeys - Je weet wat een goed webdesign inhoudt zowel naar user interfaces toe als naar heldere en moderne webpagina’s - Je beheerst Google Analytics en je zet dashboards op voor je collega’s binnen het online & CRM team en daarbuiten. Je kan de dashboards omzetten naar relevante adviezen zoals quick wins maar ook lange termijn ingrepen - Je begrijpt CMS-systemen en -platformen, kennis over marketing automation tools is een plus - Je coördineert ...

  • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

  • Klinisch Psycholoog - Gedragstherapeut (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

Zoek naar antwoorden van JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.) in sociale netwerken
Look for responds of JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.) in social networks

Lees alle opmerkingen voor JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.). Laat een reactie achter voor JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.). JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.). Leave a respond for JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.). JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.) op de google maps. Adres en contacten JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.)
Location of JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.) on the google maps. Address and contacts of JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.)

Andere gerelateerde bedrijven als come JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.) JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.): FLTRANSPEDO NV | ANTOINE SCHALCK | EDDY NOTTE | GERT NUYTS | S. DAVIDSON

Other related companies as JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.): FLTRANSPEDO NV | ANTOINE SCHALCK | EDDY NOTTE | GERT NUYTS | S. DAVIDSON

JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.) is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09221893310. Het bedrijf JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.) bevindt zich op het adres: Stoffelsbergstraat 8; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 807,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Osteopaths. Producten gemaakt in JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.) is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.), openstaande posities, locatie van JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.) op de kaart.

JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.) is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.), company assigned to the tax number BE09221893310. The company JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.) is located at the address: Stoffelsbergstraat 8; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 807,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Osteopaths. Products created in JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.) were not found.
The main activity of JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.) is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.) is not available. You also can look at reviews of JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.), open positions, location of JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JANS LIESBETH (D.O.-M.R.O.B.), employees, financial statistics.