DE JONGHE BVBA

Contactgegevens DE JONGHE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE JONGHE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE JONGHE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Houtlandstr. 19 9960 Assenede - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-44-45-45 32-93-44-45-45

Fax (fax): 32-93-44-95-61 32-93-44-95-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE JONGHE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE JONGHE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE JONGHE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE JONGHE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE JONGHE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE JONGHE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE JONGHE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE JONGHE BVBA
Products information DE JONGHE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08993377685
Ondernemingsnummer: 3640563964
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 862,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in DE JONGHE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Parks and gardens - consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE JONGHE BVBA
(Get full report from official database of BE for DE JONGHE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE JONGHE BVBA
Addition kinds of activities for DE JONGHE BVBA

283302. Alkaloïden en andere botanische producten | Alkaloids and other botanical based products
10210000. Koperertsen | Copper ores
30530103. Smeerhouders, leer | Grease retainers, leather
30899902. Aquarium accessoires, kunststoffen | Aquarium accessories, plastics
34431105. Steriliserende kamers, metalen plaat | Sterilizing chambers, metal plate
34440501. Bakken, geprefabriceerde plaat | Bins, prefabricated sheet metal
34639908. Loodgieterswerk smeedstukken, nonferrous | Plumbing fixture forgings, nonferrous
34699911. Geperforeerd metaal, gestempeld | Perforated metal, stamped

Werken bij DE JONGHE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE JONGHE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE JONGHE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE JONGHE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schrijnwerker Je takenpakket bestaat uit: - Schrijnwerken en afwerken van ramen, deuren, trappen, interieur, scheidingswanden en verlaagde plafonds - Je werkt met aluminium, pvc en hout - Je staat in voor de voorbereiding ter productie van diverse betonelementen - Werken met houtbewerkingsmachines

  • Elektromecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het algemeen onderhoud van werfmaterieel - Je onderzoekt en herstelt elektrische en mechanische storingen van het machinepark - Je zorgt voor de uitvoering van de werfinrichtingen op diverse werven - Periodiek sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van de bouwkranen op de werven - Je bent flexibel inzetbaar voor diverse kleine karweien op het depot of in de rest van het magazijn

  • betonarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar Betonarbeiders (M/V):  Je staat in voor het ontkisten van mallen  Je maakt deze mallen schoon Je voorziet de mallen van wapening aan een siloplaten-gietmachine 

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Elewijt/Weerde (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Beverlo (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • Jobstudent Technische Dienst (E-plan) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert office kijkt uit naar een jobstudent met goede kennis van E-Plan ter ondersteuning van de technische dienst bij een voedingsbedrijf in de regio. Ben je onmiddellijk vrij en heb je zin in een last-minute vakantiejob? Solliciteer dan snel! [email protected] of bel 051/ 24 16 96

  • Ploegbaas wegenbouw (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een 'handen-uit-de-mouwen-mentaliteit' en hou je ervan om in de buitenlucht te werken? Heb je daarnaast ook de capaciteiten om een ploeg handlangers aan te sturen? Dan kom jij alvast in aanmerking om aan de slag te gaan als ploegbaas bij onze klant, een bedrijf actief in de wegenbouw. Samen met jouw collega-handlangers voer je gevarieerde werken uit met betrekking tot wegenaanleg. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de goede uitvoering van de werken en je stuurt je team aan om de werken zo goed mogelijk uit te voeren.

  • Digital Project Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

  • Administratieve duizendpoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WFM PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onthaal en receptie (ontvangen van inkomende oproepen, aanbieden van een drankje aan bezoekers) Administratieve uitvoerende taken (korte vertalingen NL/FR, documenten nakijken en verwerken, facturen behandelen, documenten klasseren en digitaliseren, instructies versturen, contracten en dimona opmaken, verslag van vergadering uitschrijven, mailboxen behandelen,…)

  • Junior Safety Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    In deze functie biedt je technisch ondersteuning bij veiligheidsstudies en de opmaak van veiligheidsrapporten. Je zal potentiële veiligheidsrisico's analyseren aan de hand van modelleringen om zo advies en sturing te bieden aan klanten. Het uitvoeren van deze modelleringen en berekeningen gebeurt vanuit de uitvalsbasis in Antwerpen en/of Melsele. Je gaat hierbij ook op klantenbezoek. Na het doorlopen van een intern opleidingsprogramma, voer je deze studies en projecten zelfstandig uit. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een toonaangevend advies- en studiebureau op het vlak van industrieel milieubeleid. Zij adviseren en lossen milieuvragen op van hun klanten.

  • ITS Group Benelux - System Engineer XenApp / XenDesktop (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context             Citrix Infrastructure: XenApp 6.5, XenDesktop 7.14, Citrix Receiver configurations, Citrix Storefront, Citrix NetScaler Gateways, PVS, License server Windows Remote Desktop Services Infrastructure: RDS Gateways, RDS session hosts Design, Life cycle management, Patch management, capacity management of Citrix and Windows RDS platforms 2nd and 3rd level support (for Citrix and RDS platforms) 2nd level support for Windows Servers Pro-active monitoring Application Packaging for all Windows Platforms        Function  Description      Design and implement the Citrix infrastructure and Remote Desktop Services Integration of this infrastructure in the remote access solution Write technical documentation to support the design Ensure 3rd level support (advanced troubleshooting) related to the products you manage Provide consultancy on projects Capacity Management of the infrastructure Set-up and follow-up of the monitoring of the infrastructure Deliver operational handbooks, disaster recovery handbooks        Profile Team player Quick self-starter, pro-active attitude, Good Communication and Influencing skills; Good analytical and synthesis skills; Autonomy, commitment and perseverance Ability to work in a dynamic and multi-cultural environment Flexible, accurate & control minded. Customer-orientation Proven experience with the Citrix and RDS technologies in large environments Mandatory: Expert knowledge of Citrix (XenApp, XenDesktop, NetScaler Access GateWay, Storefront, License servers, PVS) and RDS Products (RDS GateWay, RDS session hosts, License server) Good knowledge of the Windows operating system Knowledge of Hypervisors: Hyper-V Integration of the Citrix client within different platforms: Windows (all versions), Apple (Mac),... Knowledge of PowerShell scripting Basic Networking knowledge (Proxy, routing, local Firewalls, Firewalls) Knowledge of remote access solutions like Juniper Knowledge of SCOM Knowledge of client operating systems (Windows, Mac OS X, ...)

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van DE JONGHE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE JONGHE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE JONGHE BVBA. Laat een reactie achter voor DE JONGHE BVBA. DE JONGHE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE JONGHE BVBA. Leave a respond for DE JONGHE BVBA. DE JONGHE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE JONGHE BVBA op de google maps. Adres en contacten DE JONGHE BVBA
Location of DE JONGHE BVBA on the google maps. Address and contacts of DE JONGHE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE JONGHE BVBA DE JONGHE BVBA: BEGRAFENISSEN VAN BOGAERT | ALDI | VAN NIEUWENHOVE | De Boever C BVBA | Argenta

Other related companies as DE JONGHE BVBA: BEGRAFENISSEN VAN BOGAERT | ALDI | VAN NIEUWENHOVE | De Boever C BVBA | Argenta

DE JONGHE BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE JONGHE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08993377685. Het bedrijf DE JONGHE BVBA bevindt zich op het adres: Houtlandstr. 19 9960 Assenede - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 862,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Parks and gardens - consultants. Producten gemaakt in DE JONGHE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE JONGHE BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE JONGHE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE JONGHE BVBA, openstaande posities, locatie van DE JONGHE BVBA op de kaart.

DE JONGHE BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE JONGHE BVBA, company assigned to the tax number BE08993377685. The company DE JONGHE BVBA is located at the address: Houtlandstr. 19 9960 Assenede - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 862,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Parks and gardens - consultants. Products created in DE JONGHE BVBA were not found.
The main activity of DE JONGHE BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE JONGHE BVBA is not available. You also can look at reviews of DE JONGHE BVBA, open positions, location of DE JONGHE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE JONGHE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE JONGHE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE JONGHE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE JONGHE BVBA, employees, financial statistics.