JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT
Private companiesTextile Mill Products • JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT

Contactgegevens JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLINDERSTRAAT 1; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14586690 (+32-14586690) 14586690 (+32-14586690)

Fax (fax): +32 (59) 396-91-10 +32 (59) 396-91-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT
Products information JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT

BTW identificatienummer (tax): BE08502014160
Ondernemingsnummer: 3583160400
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 900,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Associations: Clubs de Jeunesse.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT
(Get full report from official database of BE for JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT
Addition kinds of activities for JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT

204604. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
356302. Spuit- en stofuitrusting | Spraying and dusting equipment
20799909. Sojaolie, geraffineerd: niet gemaakt in sojabonenmolen | Soybean oil, refined: not made in soybean oil mills
26550103. Buizen, vezels of papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Tubes, fiber or paper: made from purchased material
28190100. Elements | Elements
86210100. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations

Werken bij JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical Sales Assistant M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar Technical Sales Assitant M/V. Als Technical Sales zal je verantwoordelijk zijn voor de effectieve en margebewuste verkoop en het leveren van technisch advies aan de klant. In communicatie met de klant en in samenwerking met de externe verkopers detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Je staat in voor het opstellen van offertes en de concrete opvolging hiervan. Je maakt duidelijke afspraken met de klant aangaande levertermijnen, aantallen, facturatie, etc. Verder werk je samen met de external sales aan projecten rond specifieke technische oplossingen.

  • Operatoren M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Olen  zijn we op zoek naar ervaren operatoren Heb je een eerste ervaring in de productie, heb je reeds gewerkt met Pc of  PLC is dit een grote meerwaarde. Je werkt met eenvoudig te bedienen machines Je bent gemotiveerd leergierig Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in vaandel.

  • Operator - 3 ploegen - pralines (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en snelgroeiend bedrijf in het industriepark van Lokeren ben ik op zoek naar een operator die wil instaan voor het bereiden en vullen van pralines.  Je takenpakket bestaat uit:  Maken van voorbereidingen en het vullen van de pralines Correct afwegen en mengen van verschillende ingrediënten  Aanvoeren van deze vullingen aan de productielijn Opvolgen van een geautomatiseerde productielijn  Helpen reinigen van de productielijn  Wil jij graag in de voeding werken als operator? Solliciteer dan snel! 

  • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Boortmeerbeek-Hever (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Roborst (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten taxivervoer Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je werkt doorheen de week van 14u00-19u00. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een uitdagende studentenjob met veel verantwoordelijkheid gedurende het academiejaar? Een Gents taxibedrijf zoek jobstudenten die tijdens de week beschikbaar zijn. Dus, ben je graag op de baan en in contact met klanten, waag je kans !

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

  • Metaal draaier (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: EURO-STRIKE

    Type: Werfreserve

    Metaal draaier met ervaring voor seriewerk (zowel CNC als conventioneel).

Zoek naar antwoorden van JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT. Laat een reactie achter voor JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT. JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT. Leave a respond for JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT. JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT op de google maps. Adres en contacten JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT
Location of JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT on the google maps. Address and contacts of JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT: Tasibel NV | TELEVIT | ODETTE | Solide NV | BP CHEMICALS BENELUX SALES

Other related companies as JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT: Tasibel NV | TELEVIT | ODETTE | Solide NV | BP CHEMICALS BENELUX SALES

JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08502014160. Het bedrijf JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT bevindt zich op het adres: VLINDERSTRAAT 1; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 900,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Clubs de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT, openstaande posities, locatie van JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT op de kaart.

JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT, company assigned to the tax number BE08502014160. The company JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT is located at the address: VLINDERSTRAAT 1; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 900,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Clubs de Jeunesse..
The main activity of JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT is not available. You also can look at reviews of JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT, open positions, location of JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHEEM ZONNEDAUW BLOKHUT, employees, financial statistics.