CHIROJONGENS HINGENE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • CHIROJONGENS HINGENE
Private companiesFood Stores • CHIROJONGENS HINGENE

Contactgegevens CHIROJONGENS HINGENE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHIROJONGENS HINGENE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHIROJONGENS HINGENE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HINGENESTEENWEG 172; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 38894952 (+32-38894952) 38894952 (+32-38894952)

Fax (fax): +32 (69) 379-82-34 +32 (69) 379-82-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHIROJONGENS HINGENE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHIROJONGENS HINGENE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHIROJONGENS HINGENE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHIROJONGENS HINGENE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHIROJONGENS HINGENE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHIROJONGENS HINGENE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHIROJONGENS HINGENE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHIROJONGENS HINGENE
Products information CHIROJONGENS HINGENE

BTW identificatienummer (tax): BE05798004150
Ondernemingsnummer: 2235961914
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHIROJONGENS HINGENE
(Get full report from official database of BE for CHIROJONGENS HINGENE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHIROJONGENS HINGENE
Addition kinds of activities for CHIROJONGENS HINGENE

07830105. Boomsnijwerk voor openbare gebruikslijnen | Tree trimming services for public utility lines
31990109. richtkeggen | Whipstocks
38260113. spectrografen | Spectrographs
42219902. Aardappelkelders | Potato cellars
50650405. Radio ontvangende en transmissie buizen | Radio receiving and transmitting tubes
50740211. Sauna verwarmers, behalve elektrisch | Sauna heaters, except electric
51590301. veren | Feathers
76992300. Gereedschapshersteldiensten | Tool repair services
79991505. Concessie operator | Concession operator
89990101. Artiest | Artist

Werken bij CHIROJONGENS HINGENE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHIROJONGENS HINGENE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHIROJONGENS HINGENE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHIROJONGENS HINGENE. Looking for open vacancies in other companies

  • Airport Customer Service Medewerker DHL - NL/FR/ENG (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote en goede klant gelegen te Machelen (Brucargo) zoeken wij dringend een Customer Service Mederker (m/v). * u handelt als aanspreekpunt voor de u toegewezen klanten; * u aanvaardt en procest orders; * u informeert u over shipment en de status van uitvoering over de toegewezen klanten en brengt de klanten pro actief op de hoogte van de stand van zaken; * u behandelt klanten vragen en – onderzoeken, * u aanvaardt en behandelt klanten klachten, lost ze op of wijst ze toe aan andere functies; * u acteert als eerste aanspreekpunt voor klanten klachten , u aanvaardt de klachten en de daaraan gelinkte documenten.

  • LASSERS gezocht! (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Tielt gaan wij op zoek naar HALFAUTOMAAT-lassers. dagwerk. 40 uren (12 extra verlofdagen). als je kan planlezen is dat heel mooi meegenomen, het is echter geen must!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Erpe-Mere (38u) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio As (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio As en omgeving

  • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

  • Polyv. Bouwarbeider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een vaste werf in Antwerpen zijn we op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER/BINNENAFWERKER. Je zal hoofdzakelijk binnenschrijnwerkerij uitvoeren, maar je kan tevens ingezet worden voor kleine herstellingen, loodgieterij en afbraakwerken.

  • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

  • BELADER M/V (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SMETCO

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar beladers om huisvuil, papier en karton of PMD op te halen met de vuilniswagen.

  • Flexijob - chef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van CHIROJONGENS HINGENE in sociale netwerken
Look for responds of CHIROJONGENS HINGENE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHIROJONGENS HINGENE. Laat een reactie achter voor CHIROJONGENS HINGENE. CHIROJONGENS HINGENE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHIROJONGENS HINGENE. Leave a respond for CHIROJONGENS HINGENE. CHIROJONGENS HINGENE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHIROJONGENS HINGENE op de google maps. Adres en contacten CHIROJONGENS HINGENE
Location of CHIROJONGENS HINGENE on the google maps. Address and contacts of CHIROJONGENS HINGENE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHIROJONGENS HINGENE CHIROJONGENS HINGENE: LUC DESMET | GALLOT-FERMEUSE SPRL | Smet-Vanhove K | HAARSTUDIO ANN | JOZEF HAVAUX

Other related companies as CHIROJONGENS HINGENE: LUC DESMET | GALLOT-FERMEUSE SPRL | Smet-Vanhove K | HAARSTUDIO ANN | JOZEF HAVAUX

CHIROJONGENS HINGENE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHIROJONGENS HINGENE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05798004150. Het bedrijf CHIROJONGENS HINGENE bevindt zich op het adres: HINGENESTEENWEG 172; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 745,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van CHIROJONGENS HINGENE is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHIROJONGENS HINGENE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHIROJONGENS HINGENE, openstaande posities, locatie van CHIROJONGENS HINGENE op de kaart.

CHIROJONGENS HINGENE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHIROJONGENS HINGENE, company assigned to the tax number BE05798004150. The company CHIROJONGENS HINGENE is located at the address: HINGENESTEENWEG 172; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 745,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
The main activity of CHIROJONGENS HINGENE is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CHIROJONGENS HINGENE is not available. You also can look at reviews of CHIROJONGENS HINGENE, open positions, location of CHIROJONGENS HINGENE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHIROJONGENS HINGENE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHIROJONGENS HINGENE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHIROJONGENS HINGENE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHIROJONGENS HINGENE, employees, financial statistics.