CHIRO JONG VALAAR JONGENS

Contactgegevens CHIRO JONG VALAAR JONGENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHIRO JONG VALAAR JONGENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHIRO JONG VALAAR JONGENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): G. DE WACHTERSTRAAT 24; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38280382 (+32-38280382) 38280382 (+32-38280382)

Fax (fax): +32 (81) 453-19-42 +32 (81) 453-19-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHIRO JONG VALAAR JONGENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHIRO JONG VALAAR JONGENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHIRO JONG VALAAR JONGENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHIRO JONG VALAAR JONGENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHIRO JONG VALAAR JONGENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHIRO JONG VALAAR JONGENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHIRO JONG VALAAR JONGENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHIRO JONG VALAAR JONGENS
Products information CHIRO JONG VALAAR JONGENS

BTW identificatienummer (tax): BE01362823486
Ondernemingsnummer: 6813964843
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 568,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHIRO JONG VALAAR JONGENS
(Get full report from official database of BE for CHIRO JONG VALAAR JONGENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHIRO JONG VALAAR JONGENS
Addition kinds of activities for CHIRO JONG VALAAR JONGENS

251502. Meubelsveren | Furniture springs
331210. Coated of geplateerde producten | Coated or plated products
36210103. Collectorringen, voor elektrische motoren of generatoren | Collector rings, for electric motors or generators
36410105. Gloeilampen | Glow lamp bulbs
39449909. vliegers | Kites
39610106. Ringen, vinger: vergulde draad | Rings, finger: gold plated wire
51590401. Mohair, rauw | Mohair, raw
53999901. Leger-marine goederen winkels | Army-navy goods stores
86410501. Condominium vereniging | Condominium association

Werken bij CHIRO JONG VALAAR JONGENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHIRO JONG VALAAR JONGENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHIRO JONG VALAAR JONGENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHIRO JONG VALAAR JONGENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een technisch operator m/v: - Opstarten & stilleggen van de productielijnen - Opvolgen & bijsturen van de machines - Oplossen van kleine technische problemen - Bijstaan van de inpakkers - Acties registreren in een logboek - Optimalisatie van de werking van productielijnen (hogere efficiëntie) - Er worden 3 operatoren in de hele productieruimte ingezet - De operatoren zijn niet verantwoordelijk voor één of meerdere lijnen, maar staan in voor de opvolging doorheen de volledige ruimte

  • Receptionist (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO JETTE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klantvriendelijk ? Bent u drietalig (NL/FR/EN) ? Bent u op zoek naar een job als receptionist in Brussel ? Solliciteer dan om als receptionist in de showroom te werken voor een bekend automerk. U bent verantwoordelijk voor de doorverbinding van de oproepen bijvoorbeeld maar ook voor andere taken zoals een taxi reserveren, bezoekers aanmelden. U moet ook de post beheren, vergaderingzalen boeken en klaarzetten. U zal ook de coffee corner moeten beheren.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • Ervaren industrieel elektricien regio Vlaanderen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je takenpakket bestaat uit: opsporen van fouten in elektrische installaties. Uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties. Onderhouden van elektrische installaties. Uitvoeren van testen op elektrische kringen. In/uitschakelen van elektrische vertrekken volgens procedure klant (HS/LS). In bedrijf stellen van elektrische installaties. U maakt deel uit van team onderhoudselektriciens bij de klant.

  • Gemotiveerde inpakmedewerker - daguren te Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze opdrachtgever, een familiale KMO, te Sint-Amands zijn we op zoek naar een gemotiveerde inpakmedewerker.  Takenpakket: je zal instaan voor het plaatsen van karton aan het begin van de inpaklijn controleren van de verpakkingen kartonnen verpakkingen vouwen en in dozen plaatsen stapelen van dozen op een transpallet

  • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Vrachtwagenchauffeur C ADR (distributie) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging?! Voor een distributiebedrijf dat actief is in heel België zijn wij voor in het Gentse op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur C + ADR. De chauffeur rijdt naar onze klant (de camions blijven steeds bij onze klanten staan), laden hun camion (bij de specifieke klant in Gent staat de camion reeds voorgeladen !) , doen hun dagrit en komen dan terug bij de klant, van waaruit zij naar huis vertrekken. Dit telkens van maandag tem vrijdag, 10 à 11 uur gemiddeld per dag, ca. 15 stops per dag, distributie van gepallettiseerde goederen over heel België. Indien u niet in het bezit bent van een ADR rijbewijs dan is er een mogelijkheid om deze via hen te behalen. U zal dan wel , om de periode te overbruggen, in het Busselse tewerkgesteld worden. Je zal dan pas kunnen starten in Gent van zodra je jouw ADR attest hebt behaald. Je bent wel alvast in orde met jouw bestuurderskaart en Code 95

  • Poetshulp (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

  • Docent Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Logopedist (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste logopedist op zelfstandige basis die patiënten kan behandelen in een groepspraktijk te 1500 Halle Lenniksesteenweg 59/01 in het Medisch Centrum Don Bosco. Graag zouden we je ook opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar zou voor ons beiden een goede oplossing kunnen zijn. Je behandelt kleuters, kinderen en jongeren met taal-, spraak- en leerproblemen. Op een half jaar heb je zeker een voltijds rooster. We zijn gelegen tegenover Don Boscoschool. Je kan zeker ook verder uitbreiden met slikproblemen dewelke doorverwezen kunnen worden door onze respiratoir kinesist, Uz Brussel( werd door hen al gevraagd) en Az Halle( werd door hen ook al gevraagd). Ook het clb van Halle is vragende partij om samen met kinesist , kinderpsycholoog , psycholoog , tandarts en jou een mooi project uit te bouwen. Ook doorverwijzing van orthodontisten is mogelijk. Zo kan je zowel in de dag als na schooltijd je agenda vullen. Je krijgt een goed uitgeruste praktijkruimte binnen een nieuwbouw met alle nodige test-, therapie- en spelmateriaal en internetaansluiting. Het team bestaat uit kinderpsycholoog,psycholoog, kinesiste met specialiteit respiratoir (slikproblemen) en kinesist met specialiteit psychomotoriek, diëtiste, medisch pedicure/schoonheidsspecialiste, vroedvrouw, reumatoloog en tandarts. Neem alvast een kijkje op www.mcdb.be. Stuur je CV naar [email protected] of neem telefonisch contact per sms met Hilde 0477/884054

  • Homeopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van CHIRO JONG VALAAR JONGENS in sociale netwerken
Look for responds of CHIRO JONG VALAAR JONGENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHIRO JONG VALAAR JONGENS. Laat een reactie achter voor CHIRO JONG VALAAR JONGENS. CHIRO JONG VALAAR JONGENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHIRO JONG VALAAR JONGENS. Leave a respond for CHIRO JONG VALAAR JONGENS. CHIRO JONG VALAAR JONGENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHIRO JONG VALAAR JONGENS op de google maps. Adres en contacten CHIRO JONG VALAAR JONGENS
Location of CHIRO JONG VALAAR JONGENS on the google maps. Address and contacts of CHIRO JONG VALAAR JONGENS

Andere gerelateerde bedrijven als come CHIRO JONG VALAAR JONGENS CHIRO JONG VALAAR JONGENS: L.V.Elec SPRL | MEDARD HOUWENHUYSE | JERGO BVBA | J.C. YVOIR | KESSEN SA

Other related companies as CHIRO JONG VALAAR JONGENS: L.V.Elec SPRL | MEDARD HOUWENHUYSE | JERGO BVBA | J.C. YVOIR | KESSEN SA

CHIRO JONG VALAAR JONGENS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHIRO JONG VALAAR JONGENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01362823486. Het bedrijf CHIRO JONG VALAAR JONGENS bevindt zich op het adres: G. DE WACHTERSTRAAT 24; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 568,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van CHIRO JONG VALAAR JONGENS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHIRO JONG VALAAR JONGENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHIRO JONG VALAAR JONGENS, openstaande posities, locatie van CHIRO JONG VALAAR JONGENS op de kaart.

CHIRO JONG VALAAR JONGENS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHIRO JONG VALAAR JONGENS, company assigned to the tax number BE01362823486. The company CHIRO JONG VALAAR JONGENS is located at the address: G. DE WACHTERSTRAAT 24; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 568,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
The main activity of CHIRO JONG VALAAR JONGENS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CHIRO JONG VALAAR JONGENS is not available. You also can look at reviews of CHIRO JONG VALAAR JONGENS, open positions, location of CHIRO JONG VALAAR JONGENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHIRO JONG VALAAR JONGENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHIRO JONG VALAAR JONGENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHIRO JONG VALAAR JONGENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHIRO JONG VALAAR JONGENS, employees, financial statistics.