CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN
Private companiesTransportation Services • CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN

Contactgegevens CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUIBEKESTRAAT 114; 9150; KRUIBEKE, België

Telefoon (phone): 37441984 (+32-37441984) 37441984 (+32-37441984)

Fax (fax): +32 (59) 372-78-78 +32 (59) 372-78-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN
Products information CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN

BTW identificatienummer (tax): BE02392242431
Ondernemingsnummer: 3629028320
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de Bars: Cybercafés.

Product categorie (product category): Bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN
(Get full report from official database of BE for CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN
Addition kinds of activities for CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN

23390102. Dickeys: vrouwen, misses 'en juniors' | Dickeys: women's, misses' and juniors'
26110101. Kraft (sulfate) pulp | Kraft (sulfate) pulp
28690309. methylamine | Methylamine
31310300. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
39490703. Helmen, atletisch | Helmets, athletic
50839900. Landbouw- en tuinmachines, nec | Farm and garden machinery, nec
80210103. Maxillofacial specialist | Maxillofacial specialist

Werken bij CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Hierbij wordt je ingezet als productiemedewerker of als inpakker, afhankelijk van de drukte. Takenpakket: De vis in de correcte verpakkingsschaal leggen en de schalen in dozen steken. Daarnaast kan je ook instaan voor de aanvoer van vis naar de productielijn. Afgewerkte producten breng je naar de logistieke afdeling.

  • LASSER – MONTEUR (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Monteren van de stukken in een mal en het gemonteerde zelf aflassen. - We spreken hierbij van staal en inox lassen.

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent verkoop Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • Installateur electrotechnieken (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Merksplas zijn we op zoek naar een installateur elektrotechnieken Plaatsen en aansluiten van verlichting, schakelaars en wandcontactdozen Plaatsen en aansluiten van verdeelkasten Plaatsen en aansluiten van diverse elektrotechnieken (parlefonie, videofonie, telefonie, datanetwerk, alarminstallaties,...) Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen, slijpen, boren,... Zoeken van storingen en uitvoeren van herstellingen Dit zowel bij particulieren als op werven (nieuwbouw en verbouwing)

  • Hoofdverpleegkundige dienst SP cardiologie - pneumologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Het team van onze SP cardiologie en pneumologie focust zich op het verlenen van gespecialiseerde zorg aan mensen met een cardiaal of pulmonair probleem aansluitend op een acute ziekenhuisopname. Een belangrijk aspect binnen deze zorg is de revalidatie na hartoperatie, hartinfarct of revalidatie bij hartfalen, wat een langdurig contact met de patiënt met zich meebrengt. Anderzijds worden hier ook patiënten opgenomen die herstellen en revalideren na opname voor een acuut longprobleem. Dit team bestaat uit 17 medewerkers met een groot hart voor de patiënten. Multidisciplinair werken is hun prioriteit. Er hangt een ontspannende sfeer en men is zeer student – minded. Ben jij er klaar voor om de stap te zetten richting een leidinggevende functie en zo een team te coachen en engageren? Wil je mee bijdragen aan het versterken van de kwaliteit en veiligheid van onze patiëntenzorg? Dan is deze vacature voor hoofdverpleegkundige vast en zeker iets voor jou! je bent verantwoordelijk voor een patiëntgerichte en kwalitatieve verpleegkundige zorg, dit in overleg met de betrokken artsen je geeft op participatieve wijze leiding aan een team van verpleegkundigen en logistieke medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming en ontwikkeling van jouw medewerkers je volgt de dienstroosterplanning op

  • Ervaren Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    30 jaar ervaring en kwaliteit onder één dak. Dat is de korte omschrijving van dit kantoor met inmiddels 10 werknemers. Om hun enthousiast team van medewerkers verder uit te breiden en hun verdere groei te ondersteunen gaan zij op zoek naar een Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant die een toegevoegde waarde aan het kantoor kan bieden. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je haalde een Bachelor of Master in Accountancy - Fiscaliteit of in een economische richting. De ervaring die je reeds achter de rug hebt is minstens 2 jaar in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Je bent leergierig en ambitieus en dit komt tot uiting door opleidingen en seminaries te gaan volgen.

  • Medewerker kinderbegeleiding (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: DE KOALABEERTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf zal je instaan voor volgende taken: opvang kinderen van 0 tot 3 jaar. activiteiten doen met kinderen (spel, knutselen, zang, dans, lichaamsbeweging, verhaaltjes voorlezen,...). kindjes begeleiden bij de maaltijden en voeden. verzorging (luiers verversen, neusjes spoelen, handjes en gezichtjes afkuisen, indien nodig en toegelaten medicatie toedienen,...). mogelijk kleine onderhoudstaken vervullen (af en toe vloer vegen, kleine afwas).

  • Kapster Leercontract (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Leercontract

    Wil je graag een vak als kapster leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Zoek naar antwoorden van CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN in sociale netwerken
Look for responds of CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN. Laat een reactie achter voor CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN. CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN. Leave a respond for CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN. CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN op de google maps. Adres en contacten CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN
Location of CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN on the google maps. Address and contacts of CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN: INSTITUUT ELLE | FLORA ART | FRESSANGE | MARMANN | HILAIRE

Other related companies as CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN: INSTITUUT ELLE | FLORA ART | FRESSANGE | MARMANN | HILAIRE

CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02392242431. Het bedrijf CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN bevindt zich op het adres: KRUIBEKESTRAAT 114; 9150; KRUIBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 298,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bars. Lijst met producten zijn Types de Bars: Cybercafés..
De hoofdactiviteit van CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN, openstaande posities, locatie van CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN op de kaart.

CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN, company assigned to the tax number BE02392242431. The company CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN is located at the address: KRUIBEKESTRAAT 114; 9150; KRUIBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 298,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bars. List of products are Types de Bars: Cybercafés..
The main activity of CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN is not available. You also can look at reviews of CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN, open positions, location of CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CYBERGARDEN DE TUIN VAN HEDEN, employees, financial statistics.