DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV

Contactgegevens DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hundelgemsesteenweg 290 9820 Merelbeke - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-30-57-30 32-92-30-57-30

Fax (fax): 32-92-31-62-75 32-92-31-62-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV
Products information DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV

BTW identificatienummer (tax): BE04272552490
Ondernemingsnummer: 2993469238
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 352,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tiling and paving - firms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV
(Get full report from official database of BE for DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV
Addition kinds of activities for DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV

20879902. Concentraten, aroma's (behalve dranken) | Concentrates, flavoring (except drink)
24210202. Zaagsel en spaanders | Sawdust and shavings
33150309. Draad, staal: geïsoleerd of gepantserd | Wire, steel: insulated or armored
34699911. Geperforeerd metaal, gestempeld | Perforated metal, stamped
35310505. Lijnmarkeringen, zelfrijdend | Line markers, self-propelled
35319908. Wegenbouw en onderhoudsmachines | Road construction and maintenance machinery
35990301. Chemische freeswerkwinkel | Chemical milling job shop
39990800. Nieuwigheden, bric-a-brac en hobby kits | Novelties, bric-a-brac, and hobby kits
39999950. Ingelijste kunstwerk | Framed artwork
50859903. Diamanten, industrieel: natuurlijk, ruw | Diamonds, industrial: natural, crude

Werken bij DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestickeraar (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar een handige gemotiveerde werkkracht die stickers op gastanks kan vervangen. Wij zoeken een verantwoordelijk persoon aangezien je naar de klanten moet gaan en veilig met een bestelwagen kan rijden. (rijbewijs B)

  • BEDIENING SLAGERIJ / TRAITEUR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Bediening in de winkel (vleeswaren en charcuterie) - Afrekenen met de klant - Winkel proper maken - Voorraad opvolgen + bestellingen plaatsen indien nodig

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • Technisch tekenaar - ontwerper elektromechanische installaties (m-v) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ontwerpt elektrische schema's en kabelliggingsplannen. Je tekent deze uit in Eplan en AutoCAD. Je volgt de designs administratief op, al blijft jouw hoofdtaak het ontwerpen en tekenen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Elewijt M/V (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Student schilder (m/v) (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student die onze klant 1 dag per week helpen met schilderwerken: Voorbereidend werk Materiaal klaarzetten Opruimen ...

  • Project Manager (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • Installateur sanitair Regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV in sociale netwerken
Look for responds of DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV. Laat een reactie achter voor DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV. DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV. Leave a respond for DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV. DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV op de google maps. Adres en contacten DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV
Location of DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV on the google maps. Address and contacts of DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV: BISCUITERIE SCHELDEWAERT | C.P.A.S. | DOMINIQUE MOOREN | Cignarella V | Europlex S.A.

Other related companies as DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV: BISCUITERIE SCHELDEWAERT | C.P.A.S. | DOMINIQUE MOOREN | Cignarella V | Europlex S.A.

DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04272552490. Het bedrijf DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV bevindt zich op het adres: Hundelgemsesteenweg 290 9820 Merelbeke - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 352,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Tiling and paving - firms. Producten gemaakt in DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV, openstaande posities, locatie van DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV op de kaart.

DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV, company assigned to the tax number BE04272552490. The company DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV is located at the address: Hundelgemsesteenweg 290 9820 Merelbeke - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 352,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Tiling and paving - firms. Products created in DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV were not found.
The main activity of DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV is not available. You also can look at reviews of DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV, open positions, location of DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE GANCK IMPORT-TEGELBEDRIJF NV, employees, financial statistics.