TIMSHEL CONGRESSERVICE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • TIMSHEL CONGRESSERVICE
Private companiesTextile Mill Products • TIMSHEL CONGRESSERVICE

Contactgegevens TIMSHEL CONGRESSERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TIMSHEL CONGRESSERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TIMSHEL CONGRESSERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CELESTIJNENLAAN 9B41; 3001; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16290010 (+32-16290010) 16290010 (+32-16290010)

Fax (fax): +32 (59) 900-14-80 +32 (59) 900-14-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TIMSHEL CONGRESSERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TIMSHEL CONGRESSERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TIMSHEL CONGRESSERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TIMSHEL CONGRESSERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TIMSHEL CONGRESSERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TIMSHEL CONGRESSERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TIMSHEL CONGRESSERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TIMSHEL CONGRESSERVICE
Products information TIMSHEL CONGRESSERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE05281921386
Ondernemingsnummer: 6572540283
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in TIMSHEL CONGRESSERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Organisatie van beurzen,congressen and tentoonstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TIMSHEL CONGRESSERVICE
(Get full report from official database of BE for TIMSHEL CONGRESSERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TIMSHEL CONGRESSERVICE
Addition kinds of activities for TIMSHEL CONGRESSERVICE

299900. Petroleum en steenkoolproducten, niet inbegrepen | Petroleum and coal products, nec
23950202. Kunst naaldwerk: gemaakt van aangekochte materialen | Art needlework: made from purchased materials
28239903. Cuprammoniumvezels | Cuprammonium fibers
36340207. Messen, elektrisch | Knives, electric
59990900. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical apparatus and supplies
75499904. Wegdienst, auto | Road service, automotive

Werken bij TIMSHEL CONGRESSERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TIMSHEL CONGRESSERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TIMSHEL CONGRESSERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TIMSHEL CONGRESSERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

  • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

  • poetshulp dienstencheques regio Nijlen - Lier - Kessel (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Nijlen - Lier -Kessel

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOVENDEGEM (deeltijds - zelf te kiezen) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Werken als huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Student klassement Deloitte-Woluwe (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Jij biedt ondersteuning bij het voorbereiden van een verhuis, jouw taken hierbij zijn onder andere: - inscannen van documenten - inpakken van dossiers - bijspringen bij allerhande ad hoc taken

  • JUNIOR SALES REPRESENTATIVE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AS4

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: Uitbouwen van je eigen portefeuille door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Via cold calling potentiële klanten benaderen. Informeren en adviseren van prospecten op een professionele manier. Onderhouden van relaties met nieuwe klanten door aan cross selling te doen. Opmaken en nauw opvolgen van offertes. Signaleren van marktinformatie. Uitdragen van het kwaliteitsmerk AS4. Als Junior Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het AS4 klantenbestand en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. In een beginfase zorg je tevens voor de administratieve ondersteuning van het sales team.

  • Kapper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANVERS TELECOM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ... 

Zoek naar antwoorden van TIMSHEL CONGRESSERVICE in sociale netwerken
Look for responds of TIMSHEL CONGRESSERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TIMSHEL CONGRESSERVICE. Laat een reactie achter voor TIMSHEL CONGRESSERVICE. TIMSHEL CONGRESSERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TIMSHEL CONGRESSERVICE. Leave a respond for TIMSHEL CONGRESSERVICE. TIMSHEL CONGRESSERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TIMSHEL CONGRESSERVICE op de google maps. Adres en contacten TIMSHEL CONGRESSERVICE
Location of TIMSHEL CONGRESSERVICE on the google maps. Address and contacts of TIMSHEL CONGRESSERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come TIMSHEL CONGRESSERVICE TIMSHEL CONGRESSERVICE: D.O.D | EDUARD DESIE | Duquesne U | Steppehuisje ('t) | Verplanken G & Zn

Other related companies as TIMSHEL CONGRESSERVICE: D.O.D | EDUARD DESIE | Duquesne U | Steppehuisje ('t) | Verplanken G & Zn

TIMSHEL CONGRESSERVICE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TIMSHEL CONGRESSERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05281921386. Het bedrijf TIMSHEL CONGRESSERVICE bevindt zich op het adres: CELESTIJNENLAAN 9B41; 3001; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 509,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Organisatie van beurzen,congressen and tentoonstellingen. Producten gemaakt in TIMSHEL CONGRESSERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TIMSHEL CONGRESSERVICE is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TIMSHEL CONGRESSERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TIMSHEL CONGRESSERVICE, openstaande posities, locatie van TIMSHEL CONGRESSERVICE op de kaart.

TIMSHEL CONGRESSERVICE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is TIMSHEL CONGRESSERVICE, company assigned to the tax number BE05281921386. The company TIMSHEL CONGRESSERVICE is located at the address: CELESTIJNENLAAN 9B41; 3001; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 509,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Organisatie van beurzen,congressen and tentoonstellingen. Products created in TIMSHEL CONGRESSERVICE were not found.
The main activity of TIMSHEL CONGRESSERVICE is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TIMSHEL CONGRESSERVICE is not available. You also can look at reviews of TIMSHEL CONGRESSERVICE, open positions, location of TIMSHEL CONGRESSERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TIMSHEL CONGRESSERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TIMSHEL CONGRESSERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TIMSHEL CONGRESSERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TIMSHEL CONGRESSERVICE, employees, financial statistics.