CARR?-SWINNEN

Contactgegevens CARR?-SWINNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARR?-SWINNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARR?-SWINNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-L?ONARD 113; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42278006 (+32-42278006) 42278006 (+32-42278006)

Fax (fax): +32 (3) 750-49-54 +32 (3) 750-49-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARR?-SWINNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARR?-SWINNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARR?-SWINNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARR?-SWINNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARR?-SWINNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARR?-SWINNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARR?-SWINNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARR?-SWINNEN
Products information CARR?-SWINNEN

BTW identificatienummer (tax): BE01269439697
Ondernemingsnummer: 4413452148
Hoofdstad (capital): 836,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 152,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in CARR?-SWINNEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Organisatie van beurzen,congressen and tentoonstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARR?-SWINNEN
(Get full report from official database of BE for CARR?-SWINNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARR?-SWINNEN
Addition kinds of activities for CARR?-SWINNEN

108199. Metaalmijndiensten, niet inbegrepen | Metal mining services, nec
351902. Onderdelen en accessoires, verbrandingsmotoren | Parts and accessories, internal combustion engines
391102. Sigaretten en sigaretten accessoires | Cigar and cigarette accessories
611102. Wederzijdse vereniging kredietbureaus | Mutual association credit agencies
20330100. Tomatenproducten, verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato products, packaged in cans, jars, etc.
24999905. Klemborden, hout | Clip boards, wood
25999902. Bowling-inrichting meubels | Bowling establishment furniture
36940201. Distributeurs, motorvoertuigmotor | Distributors, motor vehicle engine

Werken bij CARR?-SWINNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARR?-SWINNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARR?-SWINNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARR?-SWINNEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Web developer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontwerpt software om complexe technische oplossingen te voorzien aan een industriële omgeving. Je bouw aplicaties om data en afbeeldingen te implementeren in een industrieel proces. Je maakt van de wens van de klant een product. Je programmeert in Typescript en C#.

  • ... Op zoek naar een TIJDELIJKE JOB of naar EEN BIJVERDIENSTE?? (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Eeklo zijn we op zoek naar personen die snel kunnen opstarten als inpakmedewerker. Je staat in voor het verpakken en het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de verpakte goederen. Ben je snel beschikbaar? Eerder op zoek naar een tijdelijke job? En kan je je toch voor een aanal weken engageren? Stuur dan meteen jouw gegevens door naar ons kantoor.

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

  • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ALM-DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag in het huishouden en zorg je je graag dat klanten thuis komen in een net en proper huis dan is deze job perfect voor jou. In samenspraak kan je de dagen en uren waarop je werkt kiezen.

  • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

  • OPERATIONEEL PREVENTIEADVISEUR (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: ENERGIEF

    Type: Vaste Job

    Energief Energief als onderneming is in beweging. Waar Energief voornamelijk actief was in de multinationals als ondersteuning voor de interne preventiedienst of op projectbasis, breidt Energief nu zijn diensten uit naar de KMO's. Veiligheid en preventie voor de KMO. Zaakvoerders die optreden als preventieadviseur bijstaan met raad maar zeker en vooral ook met daad. Energief pakt zo de rol van preventieadviseur op zich voor de kleinere, startende ondernemingen en dit in alle sectoren. We dienen instrumenten aan om tot een gedegen en structrueel preventiebeleid te komen en voeren dit ook uit. Kijk gerust eens op www.energief.be Inhoud van de funtie Energief is op zoek naar zijn eerste werknemer. Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is. Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur. Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. Je zal ondermeer deze taken op jou nemen. : - uitvoeren risico-analyses op verschillende niveaus : - je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze tesamen met de verantwoordelijke bij de klant : - je voert kwaliteitvoortgangen uit : - je voert werkplekinspecties uit : - je implementeert VCA of een ander managementsysteem : - je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces : - je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant...

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

  • KEUKENHULP WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken onder toezich van de chef. Je staat voornamelijk aan de desserts / patisserie. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

  • Hulpkok (flexi-job) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KAPEL 16

    Type: Flexijob

    Je bent geboren met een devotie voor smaak en koken is gewoon je passie. We zoeken een hulp in de keuken met een beetje ervaring maar met vooral veel goesting om bij te leren en te spelen met smaken. Wat zijn je taken? - koude bereidingen - desserts - dresseren van borden - doorgeven tijdens service - mis-en-place - brainstormen over suggesties - bewaken van kwaliteit - proper houden van keuken - zelfstandig beheer van de keuken op minder drukke momenten

Zoek naar antwoorden van CARR?-SWINNEN in sociale netwerken
Look for responds of CARR?-SWINNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARR?-SWINNEN. Laat een reactie achter voor CARR?-SWINNEN. CARR?-SWINNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARR?-SWINNEN. Leave a respond for CARR?-SWINNEN. CARR?-SWINNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARR?-SWINNEN op de google maps. Adres en contacten CARR?-SWINNEN
Location of CARR?-SWINNEN on the google maps. Address and contacts of CARR?-SWINNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CARR?-SWINNEN CARR?-SWINNEN: HOME DEKOR | BALTEAU | ET. BONIVER | Schoterhof | Artevelde Stoffen

Other related companies as CARR?-SWINNEN: HOME DEKOR | BALTEAU | ET. BONIVER | Schoterhof | Artevelde Stoffen

CARR?-SWINNEN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARR?-SWINNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01269439697. Het bedrijf CARR?-SWINNEN bevindt zich op het adres: RUE SAINT-L?ONARD 113; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 836,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 152,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Organisatie van beurzen,congressen and tentoonstellingen. Producten gemaakt in CARR?-SWINNEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARR?-SWINNEN is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARR?-SWINNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARR?-SWINNEN, openstaande posities, locatie van CARR?-SWINNEN op de kaart.

CARR?-SWINNEN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARR?-SWINNEN, company assigned to the tax number BE01269439697. The company CARR?-SWINNEN is located at the address: RUE SAINT-L?ONARD 113; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 836,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 152,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Organisatie van beurzen,congressen and tentoonstellingen. Products created in CARR?-SWINNEN were not found.
The main activity of CARR?-SWINNEN is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CARR?-SWINNEN is not available. You also can look at reviews of CARR?-SWINNEN, open positions, location of CARR?-SWINNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARR?-SWINNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARR?-SWINNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARR?-SWINNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARR?-SWINNEN, employees, financial statistics.