PERSONAL UPGRADE NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • PERSONAL UPGRADE NV
Private companiesFood Stores • PERSONAL UPGRADE NV

Contactgegevens PERSONAL UPGRADE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PERSONAL UPGRADE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PERSONAL UPGRADE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BISSCHOPPENHOFLAAN 255; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33602000 (+32-33602000) 33602000 (+32-33602000)

Fax (fax): +32 (15) 260-76-31 +32 (15) 260-76-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PERSONAL UPGRADE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PERSONAL UPGRADE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PERSONAL UPGRADE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PERSONAL UPGRADE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PERSONAL UPGRADE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PERSONAL UPGRADE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PERSONAL UPGRADE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PERSONAL UPGRADE NV
Products information PERSONAL UPGRADE NV

BTW identificatienummer (tax): BE04721343994
Ondernemingsnummer: 2618286132
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 418,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Produits: CD-ROM Vierges.. Produits: Ecrans d?Ordinateurs,Ordinateurs,Ordinateurs portables.. Produits: Imprimantes,Eléments Informatiques,Ordinateurs & Périphériques,Mini-Ordinateurs.. Services: Installation de Réseaux.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique. Ordinateurs Fab. Machines and matériel de bureau Conseils en systèmes informatiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PERSONAL UPGRADE NV
(Get full report from official database of BE for PERSONAL UPGRADE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PERSONAL UPGRADE NV
Addition kinds of activities for PERSONAL UPGRADE NV

1081. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
2063. Bietensuiker | Beet sugar
399500. Begraafbakken | Burial caskets
482201. Fotografische berichtdiensten | Photographic message services
26560301. Kartons, melk: gemaakt van aangekocht materiaal | Cartons, milk: made from purchased material
28690401. Raketmotor brandstof, organisch | Rocket engine fuel, organic
32690301. Decalcomania werkt aan china en glas | Decalcomania work on china and glass
34839900. Ammunitie, met uitzondering van handvuurwapens, nec, nec | Ammunition, except for small arms, nec, nec
73530102. Olieputmachines, verhuur of leasing | Oil well drilling equipment, rental or leasing

Werken bij PERSONAL UPGRADE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PERSONAL UPGRADE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PERSONAL UPGRADE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PERSONAL UPGRADE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Chauffeur CE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in de Antwerpse Haven, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een geldig rijbewijs CE Je zal tewerkgesteld worden binnen het bedrijfsterrein

  • Rondreizende Regio Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De regiomanager is eindverantwoordelijk voor de filialen en medewerkers binnen zijn/haar regio. Hij/zij stuurt de filialen aan en streeft ernaar de doelstellingen van het bedrijf te behalen. De regiomanager is veelal op de werkvloer aanwezig. Jouw doelen zijn: Gestelde targets/doelstellingen behalen Rapporteren aan management Samenstellen verkoopteams Opleiden en begeleiden filiaalhouders(in samenwerking met trainer/coach) Controle/bewaken werkwijzen en procedures De voornaamste taken zijn o.a: Voeren van sollicitatiegesprekken Bespreken en opvolgen verkoopresultaten Controle dagelijkse gang van zaken Aanspreekpunt van andere afdelingen m.b.t. de filialen binnen hun regio Voeren van voortgangs- en beoordelingsgesprekken met medewerkers Wekelijkse en maandelijkse rapportages maken Meedraaien op de verkoopvloer om binding te houden met verkoop Wekelijks voortgangsgesprek met sales manager

  • Winkelbediende verkoop toonbank - charcuterie & kaas - supermarkt (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een hart voor voeding en etenswaren? Wij zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende voor een supermarkt te Oostende, voor de kaas- en charcuterie afdeling. Voor onze klant, een supermarkt, zijn we op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling kaas & charcuterie. Je bedient de klanten, vult de toonbank aan en houdt ze op orde. Dit houdt ook in dat je de machines kuist en de toonbank poetst. Daarnaast help je mee in het atelier (plaatjes klaarzetten , slaatjes maken,...).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ninove – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Wevelgem 16 uren per week (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw uitstekende hulp, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Wevelgem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een huishoudhulp die een aantal voormiddagen per week helpt in dit gastgezin.Uw taak bestaat uit het onderhoud, poets en strijk. U werkt minstens 2 voormiddagen, de rest van de planning kan besproken worden. Dit enthousiaste gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete maar kordate hulp. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • LESGEVER MULTIMOVE (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove (start januari 2019) in Zulte zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op zaterdagvoormiddag van 09:00-12:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mourik

    Type: Vaste Job

    Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

  • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor onze kantoor in Kortrijk zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van Office profielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • Medewerker bediening : flexi-job (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Flexijob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een medewerker voor de bediening onder het statuut van flexi-job. U werkt minstens 4/5 bij een andere werkgever of u bent gepensioneerde en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

Zoek naar antwoorden van PERSONAL UPGRADE NV in sociale netwerken
Look for responds of PERSONAL UPGRADE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PERSONAL UPGRADE NV. Laat een reactie achter voor PERSONAL UPGRADE NV. PERSONAL UPGRADE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PERSONAL UPGRADE NV. Leave a respond for PERSONAL UPGRADE NV. PERSONAL UPGRADE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PERSONAL UPGRADE NV op de google maps. Adres en contacten PERSONAL UPGRADE NV
Location of PERSONAL UPGRADE NV on the google maps. Address and contacts of PERSONAL UPGRADE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PERSONAL UPGRADE NV PERSONAL UPGRADE NV: RAYMOND CANIVET | CAMBODGE | LOGOTYPES | DIRK BEUGELS | EMIEL GRYSPEERDT

Other related companies as PERSONAL UPGRADE NV: RAYMOND CANIVET | CAMBODGE | LOGOTYPES | DIRK BEUGELS | EMIEL GRYSPEERDT

PERSONAL UPGRADE NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PERSONAL UPGRADE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04721343994. Het bedrijf PERSONAL UPGRADE NV bevindt zich op het adres: BISSCHOPPENHOFLAAN 255; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 418,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Ordinateurs Fab. Machines and matériel de bureau Conseils en systèmes informatiques. Lijst met producten zijn Produits: CD-ROM Vierges.. Produits: Ecrans d?Ordinateurs,Ordinateurs,Ordinateurs portables.. Produits: Imprimantes,Eléments Informatiques,Ordinateurs & Périphériques,Mini-Ordinateurs.. Services: Installation de Réseaux..
De hoofdactiviteit van PERSONAL UPGRADE NV is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PERSONAL UPGRADE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PERSONAL UPGRADE NV, openstaande posities, locatie van PERSONAL UPGRADE NV op de kaart.

PERSONAL UPGRADE NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PERSONAL UPGRADE NV, company assigned to the tax number BE04721343994. The company PERSONAL UPGRADE NV is located at the address: BISSCHOPPENHOFLAAN 255; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 418,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. Ordinateurs Fab. Machines and matériel de bureau Conseils en systèmes informatiques. List of products are Produits: CD-ROM Vierges.. Produits: Ecrans d?Ordinateurs,Ordinateurs,Ordinateurs portables.. Produits: Imprimantes,Eléments Informatiques,Ordinateurs & Périphériques,Mini-Ordinateurs.. Services: Installation de Réseaux..
The main activity of PERSONAL UPGRADE NV is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PERSONAL UPGRADE NV is not available. You also can look at reviews of PERSONAL UPGRADE NV, open positions, location of PERSONAL UPGRADE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PERSONAL UPGRADE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PERSONAL UPGRADE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PERSONAL UPGRADE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PERSONAL UPGRADE NV, employees, financial statistics.