MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV
Private companiesRailroad Transportation • MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV

Contactgegevens MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROGIER 6 BTE 6; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65403700 (+32-65403700) 65403700 (+32-65403700)

Fax (fax): +32 (67) 294-25-93 +32 (67) 294-25-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV
Products information MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV

BTW identificatienummer (tax): BE06775512695
Ondernemingsnummer: 2878387451
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Jeux Informatiques,Radios,Systèmes de Télévision par C?ble,Caméras Vidéo,Magnétoscopes,Télévisions,Equipement Hi-Fi Professionnel,Chargeurs de Batteries,Hi-Fi. Gamme de Produits: Télévisions & Radios. Services: Livraison Gratuite,Accès pour Moins Valides,Services de Location,Services de Réparation,Pièces de Rechange.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique. Matériel de Télécommunication. Electroménager,télévisions and radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV
(Get full report from official database of BE for MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV
Addition kinds of activities for MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV

145901. Klei, behalve kaolien en bal | Clays, except kaolin and ball
354702. Secundaire walserij apparatuur | Secondary rolling mill equipment
13890202. Meting van de debiet, olie en gas | Measurement of well flow rates, oil and gas
14999911. Perliet mijnbouw | Perlite mining
31310507. Vamps, leer | Vamps, leather
76991203. horseshoeing | Horseshoeing
82990102. Keramische school | Ceramic school

Werken bij MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-samensteller (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller (M/V). U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

  • Hulpmonteur M/V (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de hulpmonteur M/V die wij zoeken? Voor een bedrijf te Hamme zoeken we een hulpmonteur / helper modelmaker. Taakomschrijving: Herstellen van bestaande modellen aan de hand van mondelinge en/of schriftelijke instructies van de meestergast en/of de technologie-afdeling. Het op plaat zetten van de toegeleverde modellen. Dagelijkse werkzaamheden: Monteren van toegeleverde modellen op een modelplaat met gietsysteem; Noodzakelijke herstellingen aan bestaande modellen en kerndozen uitvoeren; Ombouwen van bestaande modellen en kerndozen naar de nieuwe machines; Het verwijderen van vormmodellen om modelplaten vrij te maken; Uithalen en schikken van de modellen voor de planning; Plaatsen van kernfilters in kerndozen; Het aanbrengen van een gietdatum op modellen; Opbergen van koelblokken; Bedienen van de freesmachine. Occasionele werkzaamheden: Bijhouden van de gepresteerde uren per model; Aanmaken van volledig nieuwe eenvoudige modellen kunststof voor gebruik in gieterij; Ophalen en wegbrengen van modellen uit het magazijn; Nameten van bestaande modellen.

  • verkoopsmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Fun Edegem is op zoek naar een verkoopsmedewerker (M/V) Voor de klant ben jij het gezicht van FUN, die rol als ambassadeur van FUN neem je ter harte. Je bent verantwoordelijk voor het winkelbeeld, daarvoor kan je handig gebruik maken van je gevoel voor orde. Altijd goedgemutst, verzorg je met plezier de animatie in de winkel (en binnen je team). Je verdiept je op regelmatige basis in een FUN product om een demo of workshop te kunnen geven. Als teamplayer houd je het moreel binnen je team hoog. Je oprechte interesse in het FUN product, zorgt ervoor dat je dagelijks bijleert van je Shop Manager Assistant. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en staat dan ook altijd voor hen klaar. Je beschikt over een uitzonderlijk inlevingsvermogen die je –in combinatie met je groeiende productkennis- toepast op de FUN klant om hen te helpen bij hun keuze. Je rapporteert rechtstreeks aan je Shop Manager / Shop Manager Assistant.

  • Dakwerker (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een frima in ranst zijn wij opzoek naar een ervaren dakwerker met min. j jaar ervaring voor het plaatsen van pannen en leien op hellende daken, zowel op renovatie als nieuwbouw. Je werkt doelgericht en nauwkeurig Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen en Leisteen Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Dakbedekkingselementen metselen (nokpannen, gevelpannen, …) Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen

  • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVER PRESENT

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Operator met Technische skills (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • Medewerker databeheer & IT support (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Met jouw groot verantwoordelijkheidsgevoel doe je het volledige beheer van alle data in het ERP pakket (Microsoft Dynamics AX). Hiervoor kan je rekenen op de nodige ondersteuning van de product administrator voor de technische know how van onze producten. * Je maakt artikelnummers aan, voegt specificaties toe en houdt de database up to date. * Jij wordt voor jouw collega’s de key user AX en biedt zo de eerstelijnsondersteuning. * Met jouw zin voor nauwkeurigheid bereid je ook de prijslijsten voor in Excel. * Je biedt dagelijkse ondersteuning bij het beheer van de IT systemen en helpt je collega’s bij bijvoorbeeld opstartproblemen met PC, netwerkproblemen, programma’s installeren, mailproblemen etc. * Je neemt de fysieke installaties ( printers, Portables, desktops,) voor jouw rekening en biedt ondersteuning aan de IT manager bij beheer van Sharepoint, netwerk, server, telefonie, mailing etc... * Aan het einde van de dag staat dankzij jou iedere komma en punt in de database correct en ben je trots op jouw service die je bood en de behaalde deadlines. Hiervoor kon je rekenen op ondersteuning van de IT manager.

Zoek naar antwoorden van MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV in sociale netwerken
Look for responds of MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV. Laat een reactie achter voor MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV. MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV. Leave a respond for MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV. MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV op de google maps. Adres en contacten MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV
Location of MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV on the google maps. Address and contacts of MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV

Andere gerelateerde bedrijven als come MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV: Patisserie Keirsbilck | REGIMAGE | LA TAVERNE | EMMANUEL PIGEOLET | Maison Andr茅

Other related companies as MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV: Patisserie Keirsbilck | REGIMAGE | LA TAVERNE | EMMANUEL PIGEOLET | Maison Andr茅

MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06775512695. Het bedrijf MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV bevindt zich op het adres: RUE ROGIER 6 BTE 6; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 779,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Matériel de Télécommunication. Electroménager,télévisions and radios. Lijst met producten zijn Produits: Jeux Informatiques,Radios,Systèmes de Télévision par C?ble,Caméras Vidéo,Magnétoscopes,Télévisions,Equipement Hi-Fi Professionnel,Chargeurs de Batteries,Hi-Fi. Gamme de Produits: Télévisions & Radios. Services: Livraison Gratuite,Accès pour Moins Valides,Services de Location,Services de Réparation,Pièces de Rechange..
De hoofdactiviteit van MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV, openstaande posities, locatie van MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV op de kaart.

MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV, company assigned to the tax number BE06775512695. The company MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV is located at the address: RUE ROGIER 6 BTE 6; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 779,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. Matériel de Télécommunication. Electroménager,télévisions and radios. List of products are Produits: Jeux Informatiques,Radios,Systèmes de Télévision par C?ble,Caméras Vidéo,Magnétoscopes,Télévisions,Equipement Hi-Fi Professionnel,Chargeurs de Batteries,Hi-Fi. Gamme de Produits: Télévisions & Radios. Services: Livraison Gratuite,Accès pour Moins Valides,Services de Location,Services de Réparation,Pièces de Rechange..
The main activity of MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV is not available. You also can look at reviews of MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV, open positions, location of MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONS PHOTO HIFI,VIDEO ET TV, employees, financial statistics.