Pearle Vision Center

Contactgegevens Pearle Vision Center: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pearle Vision Center: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pearle Vision Center

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Luikerstraat 16; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 69 12 35 (+32-011 69 12 35) 011 69 12 35 (+32-011 69 12 35)

Fax (fax): 011 69 12 35 (+32-011 69 12 35) 011 69 12 35 (+32-011 69 12 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pearle Vision Center: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pearle Vision Center"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pearle Vision Center"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pearle Vision Center, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pearle Vision Center. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pearle Vision Center, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pearle Vision Center. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pearle Vision Center
Products information Pearle Vision Center

BTW identificatienummer (tax): BE04987762451
Ondernemingsnummer: 1260925292
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Pearle Vision Center zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pearle Vision Center
(Get full report from official database of BE for Pearle Vision Center)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pearle Vision Center
Addition kinds of activities for Pearle Vision Center

359499. Vloeistofpompen en motoren, anders | Fluid power pumps and motors, nec
478901. Last laad- en losdiensten | Cargo loading and unloading services
20460203. Maïsolie, maaltijd | Corn oil, meal
38229911. Verbrandingsregelaarsystemen, residentieel en commercieel type | Incinerator control systems, residential and commercial type
50990209. Houtspaanders | Wood chips
67330103. Vakantiefondsen voor werknemers | Vacation funds for employees
79991114. Parachute training, voor plezier | Parachute training, for pleasure

Werken bij Pearle Vision Center: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pearle Vision Center: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pearle Vision Center. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pearle Vision Center. Looking for open vacancies in other companies

  • Deinze - Chauffeur CE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze, zoeken wij een chauffeur CE voor de distributie van palletgoederen. Je levert aan klanten in Belgie en Noord-Frankrijk, maar doet geen overnachtingen. -Start om 6:00 uur. -Gemiddeld 12 uur / dag -gemiddeld 7 à 10 klanten per dag -laden en lossen Palletvervoer Opligger Laden/lossen

  • Inpakker (m/v/x) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze vacature zoekt H.Essers gemotiveerde kandidaten die als inpakker willen werken. Je zal een kwaliteitscontrole uitvoeren en goederen herverpakken. Je werkt in de dagploeg (van 8u tot 17u) van maandag tot en met vrijdag

  • Operator - elektricien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator Elektricien sta je mee in voor het onderhoud en de bediening van de huisvuilverbrandingsinstallatie. Je bent probleemoplossend ingesteld en gaat zelf aan de slag om eventuele issues van elektrische aard aan te pakken. Je toont dat je initiatief wil nemen en mee wil instaan voor de missie die het bedrijf wil volbrengen. Eén van je andere taken is het toezicht op de besturing van de installatie: je grijpt in waar nodig, je analyseert eventuele problemen en je zoekt actief naar de best mogelijke oplossing. Je bent niet bang om je handen vuil te maken en te laten zien dat jij het nodige inzicht hebt. Je weet als geen andere hoe elektronica in elkaar zit en weet dat een installatie bedienen veel meer is dan op een knopje drukken. Je kijkt er dan ook naar uit om de kans met beide handen te grijpen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Huishoudhulp regio Beernem - voltijds / deeltijds (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Beernem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

    Regio: MARIEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop op vrijdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar een jobstudent die elke vrijdag kan werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • STUDENT ONDERHOUD Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes van het rusthuis. Een hart voor ouderenzorg is zeker een pluspunt Je hebt bij voorkeur al een ervaring als student in het onderhoud Je werkt graag binnen een multidisciplinair team Je bent dynamisch Je beschikt over een goede teamgeest

  • Magazijnier - Nachtploeg (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde magazijniers, heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als magazijnier kan je instaan voor onderstaand takenpakket: - het picken van goederen; - het maken van karton; - het verpakken van goederen; - het sorteren van goederen; - het controleren van goederen; - ... Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - het aanvullen van goederen; - ....

  • Klinisch Psycholoog voor kinderen (zelfstandige basis) (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: KICK START

    Type: Zelfstandige activiteit

    De multidisciplinaire praktijk KiCK-start is op zoek naar een klinisch psycholoog (M/V) met een bijzondere interesse en voorkeur voor kinderen. Starten ASAP. Deze job kan je combineren met een andere job of je kan hier je hoofdberoep van maken (zelf in te vullen).

  • Kinderbegeleider Gezinsopvang Reddie Teddy Brakel (onthaalouder) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: REDDIE TEDDY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken enthousiaste onthaalouders voor de regio Brakel en deelgemeenten. Reddie Teddy is op zoek naar mensen die geboeid zijn door kinderen en bereid zijn op een professionele manier opvang te organiseren in hun eigen woning. Heb je een warm hart voor kinderen? Ondersteun en begeleid je graag kinderen in hun ontwikkeling? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou! Je kan kinderopvang bieden onder eigen dak tijdens uren die je zelf bepaalt.

  • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: SPAANS DAK

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van Pearle Vision Center in sociale netwerken
Look for responds of Pearle Vision Center in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pearle Vision Center. Laat een reactie achter voor Pearle Vision Center. Pearle Vision Center bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pearle Vision Center. Leave a respond for Pearle Vision Center. Pearle Vision Center on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pearle Vision Center op de google maps. Adres en contacten Pearle Vision Center
Location of Pearle Vision Center on the google maps. Address and contacts of Pearle Vision Center

Andere gerelateerde bedrijven als come Pearle Vision Center Pearle Vision Center: Van Triel & Zoon | Smol V | Boven De Wet | WOUTER VAN LINDEN | Van Geffel Philippe-Luthier

Other related companies as Pearle Vision Center: Van Triel & Zoon | Smol V | Boven De Wet | WOUTER VAN LINDEN | Van Geffel Philippe-Luthier

Pearle Vision Center is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pearle Vision Center, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04987762451. Het bedrijf Pearle Vision Center bevindt zich op het adres: Luikerstraat 16; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 358,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Opticians - Retail. Producten gemaakt in Pearle Vision Center zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pearle Vision Center is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pearle Vision Center is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pearle Vision Center, openstaande posities, locatie van Pearle Vision Center op de kaart.

Pearle Vision Center is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pearle Vision Center, company assigned to the tax number BE04987762451. The company Pearle Vision Center is located at the address: Luikerstraat 16; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 358,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Opticians - Retail. Products created in Pearle Vision Center were not found.
The main activity of Pearle Vision Center is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Pearle Vision Center is not available. You also can look at reviews of Pearle Vision Center, open positions, location of Pearle Vision Center on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pearle Vision Center, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pearle Vision Center, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pearle Vision Center, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pearle Vision Center, employees, financial statistics.