DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV
Private companiesNonclassifiable Establishments • DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV

Contactgegevens DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Peter Benoitln. 53 8200 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-45-40-30 32-50-45-40-30

Fax (fax): 32-50-45-40-39 32-50-45-40-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV
Products information DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV

BTW identificatienummer (tax): BE09035125732
Ondernemingsnummer: 8419616699
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 775,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Buildings, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV
(Get full report from official database of BE for DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV
Addition kinds of activities for DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV

3442. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
212199. Sigaren, nec | Cigars, nec
331206. Pijpen en buizen | Pipes and tubes
07520201. Boarding services, paarden: race en non-racing | Boarding services, horses: racing and non-racing
20640101. Chocolade bedekte data | Chocolate covered dates
23410200. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's undergarments
41739900. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
54210101. Vismarkten | Fish markets

Werken bij DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser / Installateur / Monteur - Dagwerk Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plaatser sta je in voor de finishing touch van het bedrijf. Je plaatst de reeds afgewerkte stukken volgens de regels van de kunst.

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • dakwerkers m / v (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DAKWERKERS M / V met ervaring zowel platte als hellende daken zowel nieuwbouw als renovatie traditioneel, prefab , isoleren, dakramen , koepels ... alle dakwerken

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Bijlesgever C# (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent - GAMMA Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA Runkst, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • magazijnier met zin voor administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor de controle van de laadkade, het voorbereiden van de klaarzetlijsten, het toewijzen en wijzigen van locaties en transfers. Je werkt 38 uur per week, waarvan één weekend op de twee. We zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent: • Je hebt enige ervaring. • Je bent dynamisch en steekt graag de handen uit de mouwen. • Je kan je goed organiseren en bent een teamplayer. • Je bent punctueel en klantvriendelijk. • Je bent stressbestendig. • Attest heftruck en/of rijbewijs type B is een plus. • Je bent flexibel, zowel naar takenpakket als naar uren. • Kennis van het Frans is noodzakelijk.

  • Teamleider schoonmaak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Vaste Job

    De functie U bent verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van een team medewerkers. Samen met uw team zorgt u ervoor dat de patiënten, familie, bezoekers en medewerkers in een hygiënisch en goed onderhouden ziekenhuis terecht kunnen. U organiseert en coördineert hiervoor de dagelijkse werkzaamheden van uw team en zorgt voor de kwalitatieve uitvoering van de operationele taken van de dienst. Hiervoor zorgt u voor de nodige informatie doorstroming naar medewerkers, collega’s en het diensthoofd. Daarnaast staat u in voor kwaliteitsmetingen op de verschillende campussen. Uw profiel U beschikt over een bachelor diploma, eventueel in een facilitaire richting (of gelijkgesteld door ervaring). U hebt ervaring in het opstellen en coördineren van werkplanningen. U kan zich flexibel opstellen. Werken op verscheidene locaties, een flexibel uurrooster en occasioneel weekendwerk schrikken u niet af. Door uw proactieve opstelling probeert u problemen te voorkomen en stelt u verbeteringen voor. Bij de uitvoering van uw taken houdt u rekening met de belangen van uw klanten, de patiënten, bezoekers en medewerkers. U hecht uitgesproken belang aan kwaliteit en kan die focus ook houden op drukke momenten. Hierbij zorgt u tevens voor de kwaliteitscontrole van uw medewerkers. U bent een ondersteunende leidinggevende die duidelijkheid verschaft aan zijn medewerkers en aandacht heeft voor hun ontwikkeling. U ziet de meerwaarde van een goede samenwerking met al uw collega’s in het ziekenhuis. Verder bent u stressbestendig, klantgericht en hebt u zin voor initiatief. Kennis van de ziekenhuissector, ziekenhuishygiëne, coördinatie van onderhoud en schoonmaak zijn een pluspunt. U bent computervaardig en kan terugvallen op een degelijke basiskennis van courante software toepassingen ( Word, Outlook, Excel, … ). U bezit sterke administratieve vaardigheden. U bent op korte termijn beschikbaar. Aanbod Wij bieden een voltijdse uitdagende job voor onbepaalde duur in een ziekenhuis in volle expansie. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd. We bieden u een competitief salaris, afgestemd op de verantwoordelijkheden binnen de functie en uw ervaring. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, en een tussenkomst voor woon-werkverkeer. Meer informatie? Voor meer informatie over de functie-inhoud kunt u terecht bij de manager hoteldiensten Suzy Gruyaert op het nummer 051 23 78 31. Met alle andere vragen kunt u terecht bij  Philip Boussauw op het nummer 050 23 26 20. Geïnteresseerd? Solliciteer online! Vergeet uw CV en motivatiebrief niet toe te voegen. De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectie-interview. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Maaseik- Bree (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

Zoek naar antwoorden van DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV in sociale netwerken
Look for responds of DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV. Laat een reactie achter voor DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV. DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV. Leave a respond for DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV. DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV op de google maps. Adres en contacten DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV
Location of DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV on the google maps. Address and contacts of DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV: A TEMPO | COLLECTIF TERRAINS D'AVENTURE ET D'ANIMATION | DITS DELICATESSEN | HUNKEM?LLER | J.E.R.I DECOR

Other related companies as DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV: A TEMPO | COLLECTIF TERRAINS D'AVENTURE ET D'ANIMATION | DITS DELICATESSEN | HUNKEM?LLER | J.E.R.I DECOR

DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09035125732. Het bedrijf DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV bevindt zich op het adres: Peter Benoitln. 53 8200 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 775,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Buildings, prefabricated. Producten gemaakt in DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV, openstaande posities, locatie van DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV op de kaart.

DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV is a company, that was registered 1991 in Brugge region, Belgium. Full name of company is DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV, company assigned to the tax number BE09035125732. The company DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV is located at the address: Peter Benoitln. 53 8200 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 775,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Buildings, prefabricated. Products created in DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV were not found.
The main activity of DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV is not available. You also can look at reviews of DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV, open positions, location of DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING NV, employees, financial statistics.