V.M.A.

Contactgegevens V.M.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.M.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.M.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MAUBEUGE 18B; 7110; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64676971 (+32-64676971) 64676971 (+32-64676971)

Fax (fax): +32 (71) 354-78-43 +32 (71) 354-78-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.M.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.M.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.M.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.M.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.M.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.M.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.M.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.M.A.
Products information V.M.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01074707031
Ondernemingsnummer: 5628265380
Hoofdstad (capital): 717,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 289,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Véhicules: Voitures.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.M.A.
(Get full report from official database of BE for V.M.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.M.A.
Addition kinds of activities for V.M.A.

3562. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
492299. Overbrenging van aardgas, anders | Natural gas transmission, nec
14990400. Minerale schuurmachines mijnbouw | Mineral abrasives mining
20439903. Maïs, gehakt: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Corn, hulled: prepared as cereal breakfast food
22699904. Linnen stoffen: verven, afwerken en afdrukken | Linen fabrics: dyeing, finishing, and printing
24999906. Koeltorens, hout- of hout- en plaatmetaalcombinatie | Cooling towers, wood or wood and sheet metal combination
32720303. Betonproducten, prefab, nec | Concrete products, precast, nec
41110202. Trolley operatie | Trolley operation

Werken bij V.M.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.M.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.M.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.M.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt samen met een hele ploeg ingezet voor het uitvoeren van diverse grondwerken en algemene werkzaamheden in het aanleggen van verkavelingen, opritten en parkeerterreinen. Tot je takenpakket behoren schuppen, kabels leggen, nutsleidingen plaatsen, herbestrating, ...

  • Intercultureel bemiddelaar Arabisch (Modern Standaard en Marokkaans) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5790 Locatie: uitvalbasis ZNA Stuivenberg in Antwerpen, overkoepelend werken Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interculturele bemiddeling Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur 1 jaar Kan jij je vlot uitdrukken in het Arabisch en Nederlands? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bemiddelt binnen ZNA voor patiënten die Modern Standaard Arabisch spreken; concreet voor: Modern Standaard Arabissch tolken via video conferentie of triadisch tolken; de patiënt ondersteunen in zijn zorgtraject in het ziekenhuis (uitleg geven bij procedures, administratie, onderzoeken, ….); psycho sociale begeleiding; bemiddelend optreden bij conflicten. Je bent samen met de collega’s Interculturele Bemiddeling verantwoordelijk voor een goede afsprakenplanning en de uitvoering hiervan. Je neemt deel aan het afdelingsoverleg. Je neemt, in overleg met collega’s, deel aan projectmatige initiatieven (video conferentie, google hangouts, interne vorming rond culturele verschillen,...) en vervult aldus een voorlichtingsfunctie. Je voert allerhande administratieve taken uit. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Interculturele Bemiddeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Joeri De Munck, manager Patiëntenbegeleiding, op [email protected]. Herken je jezelf hierin?

  • magazijnier late ploeg (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt en stockeert de grond- en hulpstoffen. De orders maak je verzendklaar, juist registreren. Je maakt de zendnota en etiketten aan. Je verzorgt de administratie voor de transporteurs. Je laadt en lost de vracht- en andere wagens. Stockvoorraad van diverse verpakkingsmaterialen op orde houden, stockeren en op peil houden. Controleren op kwaliteit. Sporadische leveringen en afhalingen uitvoeren met camionette.

  • WAT VOOR VLEES HEBBEN WE IN DE KUIP? (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle onderneming in voedingssector zoeken wij een productiearbeider met voorliefde voor fijne vleeswaren Wil je weten wat er op het menu staat? Lees dan verder. Het voorgerecht bestaat uit een combinatie van goede attitude, 2 ploegen systeem, engagement en ervaring in voeding

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • Plaatser inox en metalen deuren (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor finishing Touch van het bedrijf. Je werkt de stukken af in het bedrijf en plaatst ze nauwkeurig bij de klant. Je hebt basiskennis van plaatsen, siliconen, verlijmen en ook van metaalconstructie want vaak zal je hulp in de werkplaats niet overbodig zijn. U hebt ook oog voor detail en perfectie. ALL ROUND zijn is dus de boodschap. Bedrijfsprofiel: Voor een  familiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een splaatser. Je staat in voor plaatsen van ramen en deuren met een collega.

  • Operator carrousel (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor een correcte bediening van de carrousel. - De carrousel is een ronddraaiend groot apparaat waarbij bepaalde handelingen dienen uitgevoerd te worden om het gewenste eindresultaat te bekomen. - Je werkt graag door. - Je hebt geen problemen met repetitief werk.

  • MECANICIEN / BANKWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een mecanicien/bankwerker (M/V): je monteert en demonteert het chassis je helpt bij het terugplaatsen van componenten je helpt bij de opbouw van de bussen (airco, pneumatiek, verwarming, ...) dagwerk van 7u36 - 16u15

  • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

Zoek naar antwoorden van V.M.A. in sociale netwerken
Look for responds of V.M.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.M.A.. Laat een reactie achter voor V.M.A.. V.M.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.M.A.. Leave a respond for V.M.A.. V.M.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.M.A. op de google maps. Adres en contacten V.M.A.
Location of V.M.A. on the google maps. Address and contacts of V.M.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come V.M.A. V.M.A.: Trike Valley | FINA | BART JAN RESIDENTIE | KEUKENS MARI?N | CLUB LOISIRS & VACANCES

Other related companies as V.M.A.: Trike Valley | FINA | BART JAN RESIDENTIE | KEUKENS MARI?N | CLUB LOISIRS & VACANCES

V.M.A. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.M.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01074707031. Het bedrijf V.M.A. bevindt zich op het adres: RUE DE MAUBEUGE 18B; 7110; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 717,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 289,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Types de Véhicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van V.M.A. is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.M.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.M.A., openstaande posities, locatie van V.M.A. op de kaart.

V.M.A. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.M.A., company assigned to the tax number BE01074707031. The company V.M.A. is located at the address: RUE DE MAUBEUGE 18B; 7110; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 717,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 289,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. List of products are Types de Véhicules: Voitures..
The main activity of V.M.A. is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of V.M.A. is not available. You also can look at reviews of V.M.A., open positions, location of V.M.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.M.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.M.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.M.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.M.A., employees, financial statistics.