Tree Com Safety & Evironmental Solutions

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • Tree Com Safety & Evironmental Solutions
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • Tree Com Safety & Evironmental Solutions

Contactgegevens Tree Com Safety & Evironmental Solutions: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tree Com Safety & Evironmental Solutions: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tree Com Safety & Evironmental Solutions

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hezerheiweg 27 3290 Diest, België

Telefoon (phone): 13 (+32-13) 13 (+32-13)

Fax (fax): 13 (+32-13) 13 (+32-13)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tree Com Safety & Evironmental Solutions: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tree Com Safety & Evironmental Solutions"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tree Com Safety & Evironmental Solutions"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tree Com Safety & Evironmental Solutions, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tree Com Safety & Evironmental Solutions. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tree Com Safety & Evironmental Solutions, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tree Com Safety & Evironmental Solutions. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tree Com Safety & Evironmental Solutions
Products information Tree Com Safety & Evironmental Solutions

BTW identificatienummer (tax): BE08127655029
Ondernemingsnummer: 7327575683
Hoofdstad (capital): 933,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Waste containers, waste baskets

Product categorie (product category): Barrel Boxes For Environmentally Hazardous Substances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tree Com Safety & Evironmental Solutions
(Get full report from official database of BE for Tree Com Safety & Evironmental Solutions)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tree Com Safety & Evironmental Solutions
Addition kinds of activities for Tree Com Safety & Evironmental Solutions

20960100. Aardappelchips en andere aardappelgerichte snacks | Potato chips and other potato-based snacks
30691005. Mallets, rubber | Mallets, rubber
35690201. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting apparatus
37699903. Behuizingen, raketten en raketcomponenten: opslag | Casings, missiles and missile components: storage
44929905. Ontdooien van zeeschepen | Undocking of ocean vessels
51820202. Neutrale geesten | Neutral spirits
51919900. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec
73730000. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design

Werken bij Tree Com Safety & Evironmental Solutions: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tree Com Safety & Evironmental Solutions: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tree Com Safety & Evironmental Solutions. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tree Com Safety & Evironmental Solutions. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider kinderopvang (m/v) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG 'T BUITENBEENTJE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang werk je in een plezant team. Samen met je collega’s sta je in voor de kwaliteitsvolle opvang van kinderen (kleuter- en lagere school) voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag en tijdens de vakanties. Daarbij organiseer je enkele toffe spelactiviteiten binnen een huiselijke sfeer en werk je ook mee aan het dagelijks onderhoud van de gebouwen en het materiaalbeheer.

  • Productiemedewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opvullen van materiaal klaarzetten van drogers maalmolens en andere randapparatuur (indien nodig). Reinigen van hoppers filters en inkleurtoestellen

  • Instrumentist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ziekenhuis te Gent zijn wij opzoek naar een Instrumentist(e)  : Taken: Instrumenteren bij een operatie Lange uren zijn geen probleem

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Attractiebediener Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor de bediening van een attractie en de begeleiding en controle van de bezoekers. Tevens houd je toezicht op de veiligheid. Je kan eventuele problemen inschatten en tijdig de parkverantwoordelijke verwittigen. Enige technische bagage is een pluspunt maar niet noodzakelijk.

  • Student dinsdag- en/of donderdagvoormiddag voor lossen containers (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een leuke studentenjob? Ben je hiervoor beschikbaar dinsdag- en/of dondervoormiddag? Dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor!Containers lossen Je staat in voor het manueel lossen van containers. Dit gaat om dozen van max 25 kg. Je stapelt deze op een pallet. Je houdt de laadkaai en het magazijn proper. Werkuren Je werkt op dinsdag- en donderdagvoormiddag 8u30-12u30.

  • .Net developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

  • Assistent Filiaalleider DIY-keten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als assistent filiaalleider zal je verschillende verantwoordelijkheden hebben zoals: Motiveren van je werknemers en zorgen dat de vooropgestelde doelen behaald worden. Zorgen voor de tevredenheid bij zowel de eigen werknemers als de klanten. De uitvoering van de commerciële strategie in alle facetten gaande van promotie en merchandising tot de assortimenten. Op deze manier waak je over de langetermijnvisie van het commerciële plan. Medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de werkvloer en zorgt voor controle op jouw verschillende afdelingen.

  • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

    Regio: ROTEM

    Bedrijf: JAEKEN JACKY

    Type: Flexijob

    Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

Zoek naar antwoorden van Tree Com Safety & Evironmental Solutions in sociale netwerken
Look for responds of Tree Com Safety & Evironmental Solutions in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tree Com Safety & Evironmental Solutions. Laat een reactie achter voor Tree Com Safety & Evironmental Solutions. Tree Com Safety & Evironmental Solutions bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tree Com Safety & Evironmental Solutions. Leave a respond for Tree Com Safety & Evironmental Solutions. Tree Com Safety & Evironmental Solutions on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tree Com Safety & Evironmental Solutions op de google maps. Adres en contacten Tree Com Safety & Evironmental Solutions
Location of Tree Com Safety & Evironmental Solutions on the google maps. Address and contacts of Tree Com Safety & Evironmental Solutions

Andere gerelateerde bedrijven als come Tree Com Safety & Evironmental Solutions Tree Com Safety & Evironmental Solutions: H. ROUFFART | Celsys SPRL | NURSING ZORGCENTRUM H. HART | OLDTIMERCLUB FOUR WHEELS | PASCAL DOISON

Other related companies as Tree Com Safety & Evironmental Solutions: H. ROUFFART | Celsys SPRL | NURSING ZORGCENTRUM H. HART | OLDTIMERCLUB FOUR WHEELS | PASCAL DOISON

Tree Com Safety & Evironmental Solutions is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tree Com Safety & Evironmental Solutions, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08127655029. Het bedrijf Tree Com Safety & Evironmental Solutions bevindt zich op het adres: Hezerheiweg 27 3290 Diest. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 933,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 853,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Barrel Boxes For Environmentally Hazardous Substances. Lijst met producten zijn Waste containers, waste baskets.
De hoofdactiviteit van Tree Com Safety & Evironmental Solutions is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tree Com Safety & Evironmental Solutions is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tree Com Safety & Evironmental Solutions, openstaande posities, locatie van Tree Com Safety & Evironmental Solutions op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tree Com Safety & Evironmental Solutions is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tree Com Safety & Evironmental Solutions, company assigned to the tax number BE08127655029. The company Tree Com Safety & Evironmental Solutions is located at the address: Hezerheiweg 27 3290 Diest. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 933,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 853,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Barrel Boxes For Environmentally Hazardous Substances. List of products are Waste containers, waste baskets.
The main activity of Tree Com Safety & Evironmental Solutions is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Tree Com Safety & Evironmental Solutions is not available. You also can look at reviews of Tree Com Safety & Evironmental Solutions, open positions, location of Tree Com Safety & Evironmental Solutions on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tree Com Safety & Evironmental Solutions, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tree Com Safety & Evironmental Solutions, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tree Com Safety & Evironmental Solutions, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tree Com Safety & Evironmental Solutions, employees, financial statistics.