Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV
Private companiesPersonal Services • Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV

Contactgegevens Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rue de la Célidée 33; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 410 21 00 (+32-02 410 21 00) 02 410 21 00 (+32-02 410 21 00)

Fax (fax): 02 410 68 69 (+32-02 410 68 69) 02 410 68 69 (+32-02 410 68 69)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV
Products information Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV

BTW identificatienummer (tax): BE02418609619
Ondernemingsnummer: 8542114257
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 539,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Cash Registers; Food manufacturing equipment; Scales

Product categorie (product category): Barcode scanners and printers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV
(Get full report from official database of BE for Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV
Addition kinds of activities for Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV

20820101. Brouwers graan | Brewers' grain
22730102. Auto vloerbedekking, behalve rubber of plastic | Automobile floor coverings, except rubber or plastic
31720201. Kaartgevallen | Card cases
34829904. Papierschalen: leeg, leeg of geladen: 30 mm. | Paper shells: empty, blank, or loaded: 30 mm. and below
38429912. Zuigeling incubators | Infant incubators
39999939. Teargas apparaten en apparatuur | Tear gas devices and equipment
50650408. Tv-onderdelen en accessoires, niet inbegrepen | Tv parts and accessories, nec
59470102. Ballonwinkels | Balloon shops
82999909. Hypnose school | Hypnosis school

Werken bij Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Onthaal- en administratieve medewerker Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een onthaal- en administratieve medewerker (m/v) voor een bedrijf gevestigd in Diegem. Het betreft een uitzendopdracht met optie vast. De Onthaal en Administratieve Medewerker maakt deel uit van het office team en rapporteert aan de Human Resource Manager. Je bent verantwoordelijk voor zowel het onthaal als administratieve ondersteunende taken. Omschrijving van het takenpakket: - Klantvriendelijkheid uitstralen binnen de organisatie; - Het eerste aanspreekpunt voor externen. Deze taak omvat het telefonische en persoonlijke onthaal in het Nederlands, Frans en Engels - Professioneel beantwoorden van telefonische oproepen, proactief overnemen van telefoonlijnen van collega's. - Klantgerichte en professionele ontvangst van elke bezoeker naargelang de situatie (klant, leverancier, prospect of juridische instanties). - Houdt permanent toezicht op de orde en netheid op de parkings, in de cosy area, de onthaalruimtes, vergaderzalen, directiekantoor, sanitaire ruimtes (met de ondersteuning van de externe schoonmaakploeg die door de operations assistant wordt aangestuurd). Meldingen aan de gemeente: defecte straatlampen, sluikstorten, etc. - Werkt enthousiast mee aan de safety cultuur van het bedrijf en straalt dit uit. Verantwoordelijk voor een reeks administratieve en praktische taken: - In- en uitgaande post en pakketten. - Assistentie voor het wagenpark. - Voorbereiding van Purchase Orders. - Logistiek beheer van consumables. - Beheer en onderhoud van kantoorapparatuur op alle sites. - Behandeling van de post en de koerierdiensten. - Agendabeheer meetings en vergaderzalen. - Reservatie transport, catering, hotel. - Klassement. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Sales Advisor Personenwagens (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een autobedrijf te Maasmechelen is Actief Maasmechelen op zoek naar een Sales Advisor (M/V) In deze functie bent u de persoonlijke adviseur van onze klant doorheen het hele verkoopproces: - Een professioneel en vriendelijk onthaal van de bezoekers in de showroom. U begroet de klanten op een aangename, enthousiaste en spontane manier. - Een efficiënte behoefteanalyse. U luistert naar de klant en stelt de juiste vragen met als doel de persoonlijke behoefte te bepalen van elke klant. - Een vakkundige begeleiding tot aankoop. U geeft een volledig advies omtrent het aanbod, gaande van de wagens tot alle mogelijke financierings- en/of leasingvormen, accessoires en de service. - Een continue opvolging van klanten. U houdt de klant op de hoogte, zowel in aanloop naar de aankoop als i.v.m. de leveringsdatum van de nieuwe wagen. Ook na de aankoop blijft u de persoonlijke aanspreekpartner voor uw klant. - Het aanbieden en organiseren van testritten. - De aflevering van de wagen aan de klant. U maakt van de aflevering van de wagen een unieke beleving door enerzijds een uitstekende opvolging vooraf en anderzijds een doorgedreven uitleg omtrent de specificaties van de wagen tijdens het aflevermoment. - U prospecteert actief om zo nieuwe klanten aan te trekken. - U bent gepassioneerd door klantgerichtheid, auto’s en innovatie. - U maakt een sterke eerste indruk naar elke klant en schept vertrouwen. - U maakt elke belofte naar de klant meer dan waar. .

  • Constructeur lasser (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene/zwevezele zijn wij op zoek naar een constructeur-lasser. Je kan tiglassen en halfautomaatlassen. Je kan perfect plan lezen en een montage in elkaar steken van A tot Z. Ben jij de persoon die we zoeken?

  • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

  • Lifttechnieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een lifttechnieker. Je hebt minstens een jaar ervaring en bent in staat om zelfstandig te werken. Je komt terecht bij mensen thuis dus je komt verzorgd voor de dag.

  • Huishoudhulp Moerkerke (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Moerkerke en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent zorgkundige Terlinden (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: RUSTHUIS TER LINDEN

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • GEZOCHT: STUDENTEN VOOR TELESALES OP ZATERDAG (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten te Mechelen, zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die op zaterdagvoormiddag als telesales medewerkers zouden willen werken ! Je belt naar bestaande klanten, biedt producten/ diensten aan en helpt de klanten om bestellingen te doen. Je bouwt een open gesprek op waarin je luistert naar het verhaal van de klant en meest geschikte producten voorstelt. Je hebt de mogelijkheid om op verschillende (B2B en B2C) projecten te werken.

  • JOBSTUDENT COMMUNICATIE SPECIALIST (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dynamisch communicatiebureau actief in online en offline communicatie. Ter ondersteuning is Forum Jobs voor deze klant op zoek naar een enthousiaste student communicatie/marketing/journalistiek. je krijgt diverse taken toegewezen zoals: - schrijven van wervelende teksten - actief meedenken en uitwerken van communicatiecampagnes - Op locatie begeleiden van een photobooth voor klantenevents... Werkdagen en werkuren zijn in overleg met de zaakvoerder, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken.

  • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

  • STAGAIR Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdesign. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdesigner. Als stagiair webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

  • Ontbijthulp en kamerpersoneel (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: COMBERGH

    Type: Flexijob

    Je zorgt ervoor dat onze gasten opgewekt opstaan en met een goed gevoel aan hun dag kunnen beginnen. Verder zorg je er ook voor dat de gasten s'avonds tevreden in een propere kamer terechtkomen. Je bereidt het ontbijt voor, serveert het ontbijt aan de gasten en zorgt dat de ontbijtruimte proper is. Nadien zorg je dat de kamers van de gasten proper zijn.

Zoek naar antwoorden van Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV in sociale netwerken
Look for responds of Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV. Laat een reactie achter voor Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV. Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV. Leave a respond for Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV. Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV op de google maps. Adres en contacten Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV
Location of Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV on the google maps. Address and contacts of Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV: BELGIUM FLOWER | D.D.S. STEENTAPIJT | JEAN-MARC BERWART | ATELIER DU GSM | CARLINE VAN HIMBEEK

Other related companies as Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV: BELGIUM FLOWER | D.D.S. STEENTAPIJT | JEAN-MARC BERWART | ATELIER DU GSM | CARLINE VAN HIMBEEK

Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02418609619. Het bedrijf Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV bevindt zich op het adres: Rue de la Célidée 33; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 539,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Barcode scanners and printers. Lijst met producten zijn Cash Registers; Food manufacturing equipment; Scales.
De hoofdactiviteit van Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV, openstaande posities, locatie van Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV is a company, that was registered 1988 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV, company assigned to the tax number BE02418609619. The company Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV is located at the address: Rue de la Célidée 33; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 539,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Barcode scanners and printers. List of products are Cash Registers; Food manufacturing equipment; Scales.
The main activity of Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV is not available. You also can look at reviews of Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV, open positions, location of Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV, employees, financial statistics.