GARAGE MONTANA

Contactgegevens GARAGE MONTANA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE MONTANA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE MONTANA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 26; 1933; STERREBEEK, België

Telefoon (phone): 27315864 (+32-27315864) 27315864 (+32-27315864)

Fax (fax): +32 (67) 661-76-83 +32 (67) 661-76-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE MONTANA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE MONTANA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE MONTANA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE MONTANA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE MONTANA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE MONTANA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE MONTANA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE MONTANA
Products information GARAGE MONTANA

BTW identificatienummer (tax): BE08598419189
Ondernemingsnummer: 8046630859
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types de Véhicules: Véhicules Utilitaires,Voitures,Camionettes & minibus,Véhicules Tout Terrain,Quatre Roues Motrices. Marques de Voitures: Toyota.. Services: Peinture de Carrosseries,Remise en état de l?intérieur,Electriciens,Embrayages,Freins,Batteries,Réparation de l?Injection,Révision du Moteur,Services d?entretien,Entretien & Réparation des Composants Electroniques,Pots d?Echappement,Entretien & Réparation de Véhicules à Moteur Diesel,Remplacement de Pare-Brise,Réparation de Pneus,Réglage du Moteur,Finitions Extérieures de la Carrosserie,Carrosserie,Equilibrage des Roues,Installation & Entretien d? Air Conditionné. Types de Véhicules: Quatre Roues Motrices,Véhicules Utilitaires,Véhicules Tout Terrain,Minibus,Voitures. Marques de voitures: Toyota.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE MONTANA
(Get full report from official database of BE for GARAGE MONTANA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE MONTANA
Addition kinds of activities for GARAGE MONTANA

3715. Vrachtwagens | Truck trailers
322905. Glasbuizen en buizen | Glass tubes and tubing
20969902. Uien frietjes | Onion fries
35320105. Boren, kern | Drills, core
35759901. teletypewriters | Teletypewriters
65310101. Makelaar van geproduceerde woningen, ter plaatse | Broker of manufactured homes, on site

Werken bij GARAGE MONTANA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE MONTANA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE MONTANA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE MONTANA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • Medewerker koffiebar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Droom jij van een job in een koffeibar? In een trendy en hippe omgeving? Schrikt weekendwerk jou niet af? Aarzel dan niet en solliciteer meteen voor deze geweldige job!

  • Autocarchauffeur inspringer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als autocarchauffeur zal je: ingepland kunnen worden voor de 'dagreizen' zodat de bussen die terug komen van de meerdaagse ritten niet stil staan. U geeft uw beschikbare momenten door en zo wordt je al dan niet ingepland. voornamelijk voor het weekend of avondritten worden ingepland uitzonderlijk (indien je beschikbaar bent) ook voor meerdaagse ritten kunnen inspringen bv. skireizen is met dubbele bemanning na elke rit je bus in orde maken (car wash aanwezig + binnen vuilbakjes ledigen...) zowel met handgeschakelde rijden als automatic veel voorkomende ritten: 1 bepaalde supportersploeg fanfare zwembadrit school schooluitstapjes...

  • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klant regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar frigochauffeurs. 

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALLE (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Malle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student foodtruck (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een job voor een langere periode tijdens het schooljaar? Adecco rekruteert momenteel een student (m/v) om allround taken te doen in een traiteurzaak regio Begijnendijk. Je taken zullen bestaan uit het opnemen van bestellingen via de telefoon, inpakken en klaarzetten van bestellingen, mise en place van gerechten, afwassen, bedienen van klanten aan de toog, uitscheppen van gerechten en afrekenen aan de kassa. Om de zaken vlot te laten verlopen, ken je alle nummers en prijzen van de gerechten goed en weet je de procedures goed op te volgen. Een opleiding zal worden voorzien. Wij zijn gestart met een nieuwe foodtruck en zoeken studenten die met ons graag mee op route gaan. Muziekfestivals, beurzen, foodtruckfestivals. Het gaat zeer leuk worden maar we vragen flexibiliteit in werkuren.

  • Jobstudent zorgkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE REFUGE

    Type: Studentenjob

    Vzw de Refuge is op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die ons team wil versterken in het weekend en de vakantieperiodes. Job: Als jobstudent zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, ... Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen en zorgkundigen.

  • Jobstudent verkoop Hema Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Geraardsbergen is op zoek naar studenten die minstens 1 dag door de week heen kunnen werken

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Project Assistent Commerciële Afdeling (Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Willemen Groep

    Type: Vaste Job

    Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. Onze groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie bouwen we met 2.400 medewerkers aan prestigieuze projecten. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken wij de oplossingen van morgen. Met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Ben je op zoek naar een nieuwe, gevarieerde administratieve functie, dan hebben wij voor jou de ideale uitdaging in ons hoofdkantoor te Mechelen: Project Assistant Commerciële Afdeling (m/v) Functie Als Project Assistant ondersteun je de commerciële afdeling van Willemen Construct. Willemen Construct is een van onze aannemingsbedrijven in de business line bouw. We zetten als hoofdaannemer onze schouders onder tal van boeiende projecten: kantoren, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, scholen, … We starten telkens vanuit een totaalvisie op nieuwe projecten en hanteren daarbij de kernwaarden goede service, kwaliteit, beroepsernst en competentie. Bij al onze activiteiten stellen we de klant, de dienstverleners en onze medewerkers centraal, omdat zij samen het menselijk kapitaal vormen die het verschil maken. Een greep uit je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en het beheer van preselectiedossiers en kandidatuurstellingen voor nieuwe bouwprojecten; Je staat garant voor een piekfijne administratieve opvolging en reviseert alles dossiers op lay-out en inhoud; Je zorgt voor de input van prospectiegegevens; Je waakt erover dat alle nodige data (personeelslijsten, CV’s, relatiebestanden, attesten en certificaten,…) up-to-date staan; Je onderhoudt zorgvuldig de contacten met alle betrokken partijen (architecten, studiebureau’s,…) en overlegt met hen waar nodig; Je bent back-up voor de afdelingsmanager tijdens afwezigheden en springt in voor je collega’s waar nodig. Profiel Je beschikt bij voorkeur over minimum 5 jaren relevante ervaring in een administratieve functie; Affiniteit met de bouwsector is een pluspunt; Je bent een spontane en open communicator, administratief sterk en zeer nauwgezet; Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans; Je weet van aanpakken, bent stressbestendig en zorgt voor een stipte naleving van de deadlines; Je bent een echte teamplayer, jouw enthousiasme en gedrevenheid werkt aanstekelijk. Aanbod Je komt terecht in een open bedrijfscultuur met tweerichtingscommunicatie, we hebben oog voor opleidingen en doorgroeipotentieel en bieden ruimte voor zelfontplooiing. Overigens mag je rekenen op een motiverend salarispakket.

Zoek naar antwoorden van GARAGE MONTANA in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE MONTANA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE MONTANA. Laat een reactie achter voor GARAGE MONTANA. GARAGE MONTANA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE MONTANA. Leave a respond for GARAGE MONTANA. GARAGE MONTANA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE MONTANA op de google maps. Adres en contacten GARAGE MONTANA
Location of GARAGE MONTANA on the google maps. Address and contacts of GARAGE MONTANA

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE MONTANA GARAGE MONTANA: ANNIE BOURGOIS | ALE | D.E.M.A | HAIR FASHION PHILIPPE | ASSURANCES YERNAUX

Other related companies as GARAGE MONTANA: ANNIE BOURGOIS | ALE | D.E.M.A | HAIR FASHION PHILIPPE | ASSURANCES YERNAUX

GARAGE MONTANA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE MONTANA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08598419189. Het bedrijf GARAGE MONTANA bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 26; 1933; STERREBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 452,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Types de Véhicules: Véhicules Utilitaires,Voitures,Camionettes & minibus,Véhicules Tout Terrain,Quatre Roues Motrices. Marques de Voitures: Toyota.. Services: Peinture de Carrosseries,Remise en état de l?intérieur,Electriciens,Embrayages,Freins,Batteries,Réparation de l?Injection,Révision du Moteur,Services d?entretien,Entretien & Réparation des Composants Electroniques,Pots d?Echappement,Entretien & Réparation de Véhicules à Moteur Diesel,Remplacement de Pare-Brise,Réparation de Pneus,Réglage du Moteur,Finitions Extérieures de la Carrosserie,Carrosserie,Equilibrage des Roues,Installation & Entretien d? Air Conditionné. Types de Véhicules: Quatre Roues Motrices,Véhicules Utilitaires,Véhicules Tout Terrain,Minibus,Voitures. Marques de voitures: Toyota..
De hoofdactiviteit van GARAGE MONTANA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE MONTANA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE MONTANA, openstaande posities, locatie van GARAGE MONTANA op de kaart.

GARAGE MONTANA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE MONTANA, company assigned to the tax number BE08598419189. The company GARAGE MONTANA is located at the address: MECHELSESTEENWEG 26; 1933; STERREBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 452,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. List of products are Types de Véhicules: Véhicules Utilitaires,Voitures,Camionettes & minibus,Véhicules Tout Terrain,Quatre Roues Motrices. Marques de Voitures: Toyota.. Services: Peinture de Carrosseries,Remise en état de l?intérieur,Electriciens,Embrayages,Freins,Batteries,Réparation de l?Injection,Révision du Moteur,Services d?entretien,Entretien & Réparation des Composants Electroniques,Pots d?Echappement,Entretien & Réparation de Véhicules à Moteur Diesel,Remplacement de Pare-Brise,Réparation de Pneus,Réglage du Moteur,Finitions Extérieures de la Carrosserie,Carrosserie,Equilibrage des Roues,Installation & Entretien d? Air Conditionné. Types de Véhicules: Quatre Roues Motrices,Véhicules Utilitaires,Véhicules Tout Terrain,Minibus,Voitures. Marques de voitures: Toyota..
The main activity of GARAGE MONTANA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE MONTANA is not available. You also can look at reviews of GARAGE MONTANA, open positions, location of GARAGE MONTANA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE MONTANA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE MONTANA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE MONTANA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE MONTANA, employees, financial statistics.