CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS
Private companiesPersonal Services • CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS

Contactgegevens CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA POIRE D?OR 18; 7033; MONS, België

Telefoon (phone): 65337154 (+32-65337154) 65337154 (+32-65337154)

Fax (fax): +32 (60) 692-70-51 +32 (60) 692-70-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS
Products information CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS

BTW identificatienummer (tax): BE08080139160
Ondernemingsnummer: 5973785400
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Types de Véhicules: Voitures,Quatre Roues Motrices. Marques de Voitures: Nissan.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS
(Get full report from official database of BE for CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS
Addition kinds of activities for CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS

17960000. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
33990101. Aluminium verstuiverde poeder | Aluminum atomized powder
51910202. Eten geven | Feed
56999900. Diverse kleding- en accessoireswinkels, niet inbegrepen | Miscellaneous apparel and accessory stores, nec
82110210. Privé beroeps- / technische school | Private vocational/technical school

Werken bij CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • VRACHTWAGENMECANICIEN (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mecanicien voor auto's en / of vrachtwagens Gezocht voor Trucks & Trailers regio Brugge Je bent als mecanicien voor bedrijfswagens verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, etc.). Je werkt vooral met Daf, Iveco en Fiat.

  • CHAUFFEUR CE (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor een bedrijf in de regio Ichtegem. U brengt voedingswaren rond naar verschillende supermarkten. U vertrekt rond 2u 's nachts en hebt rond de middag gedaan U hebt ervaring met trekker oplegger (frigo)

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WIELSBEKE (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wielsbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Studentenjob

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Kok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: 5th AVENUE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kok voor onze pas volledig vernieuwde zaak gelegen langs de Kinepolis te Hasselt.

  • Piping Ontwerper (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    Begeleiding van 1 tot 5 tekenaars en tekenaar/constructeurs. Controleert zelfstandig ontwerpdocumenten. Controleert en evalueert informatie van andere afdelingen, opdrachtgevers en toeleveranciers. Maakt berekeningen. Maakt ontwerpvoorstellen en schetsen. Voert controlewerkzaamheden uit op de plant. Voert technische besprekingen met opdrachtgevers in voorkomende gevallen. Zorgt ervoor, dat de door hem vervaardigde ontwerpdocumenten in overeenstemming zijn met de contractuele projecteisen, kwaliteitseisen, veiligheidseisen, specificaties, normen, codes en standaards. Geven van toelichting op de tekeningen aan de engineer en eventueel aan de uitvoerder(s), alsook vanuit de eigen discipline aangeven van mogelijke aanpassingen in het ontwerp, ter verbetering van de kwaliteit en maakbaarheid en desgewenst zorgdragen voor gecompleteerde/gewijzigde tekeningen, teneinde een kwalitatief goed eindresultaat te leveren binnen gestelde planning en budget. Archiveren, beheren en distribueren van tekeningen en documenten, conform de instructies van de leadengineer, het projectplan c.q. de opdracht.

  • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

Zoek naar antwoorden van CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS. Laat een reactie achter voor CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS. CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS. Leave a respond for CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS. CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS op de google maps. Adres en contacten CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS
Location of CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS on the google maps. Address and contacts of CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS: CAILLEAUX | Panini | K. TUBANTIA BORGERHOUT VK | K.F.C. HEUSDEN SPORT | BERNARD HEUCHAMPS

Other related companies as CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS: CAILLEAUX | Panini | K. TUBANTIA BORGERHOUT VK | K.F.C. HEUSDEN SPORT | BERNARD HEUCHAMPS

CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080139160. Het bedrijf CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS bevindt zich op het adres: RUE DE LA POIRE D?OR 18; 7033; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Types de Véhicules: Voitures,Quatre Roues Motrices. Marques de Voitures: Nissan..
De hoofdactiviteit van CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS, openstaande posities, locatie van CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS op de kaart.

CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS, company assigned to the tax number BE08080139160. The company CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS is located at the address: RUE DE LA POIRE D?OR 18; 7033; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. List of products are Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Types de Véhicules: Voitures,Quatre Roues Motrices. Marques de Voitures: Nissan..
The main activity of CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS is not available. You also can look at reviews of CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS, open positions, location of CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE AUTOMOBILE MONTOIS, employees, financial statistics.