VANS & TRUCKS

Contactgegevens VANS & TRUCKS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANS & TRUCKS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANS & TRUCKS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LACROIXLAAN 22; 2390; MALLE, België

Telefoon (phone): 33094234 (+32-33094234) 33094234 (+32-33094234)

Fax (fax): +32 (53) 294-95-56 +32 (53) 294-95-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANS & TRUCKS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANS & TRUCKS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANS & TRUCKS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANS & TRUCKS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANS & TRUCKS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANS & TRUCKS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANS & TRUCKS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANS & TRUCKS
Products information VANS & TRUCKS

BTW identificatienummer (tax): BE09372131347
Ondernemingsnummer: 3714996337
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 815,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Types de Véhicules: Voitures.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANS & TRUCKS
(Get full report from official database of BE for VANS & TRUCKS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANS & TRUCKS
Addition kinds of activities for VANS & TRUCKS

3541. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
26210907. Gebouw papier, schede | Building paper, sheathing
26310306. Setup boxboard | Setup boxboard
38260305. Analyseapparatuur voor aardolieproducten | Petroleum product analyzing apparatus
79999902. Astroloog | Astrologer

Werken bij VANS & TRUCKS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANS & TRUCKS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANS & TRUCKS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANS & TRUCKS. Looking for open vacancies in other companies

  • Merchandiser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze bedrijven zoeken we een merchandiser die voltijds van 29 oktober tot 17 november beschikbaar is. Taken: Rijden naar verschillende verkooppunten in de regio Brussel-Noord - Antwerpen. Relatief zwaar materiaal wegzetten Pallets behandelen met een pallettruck Ordenen van artikelen P.O.S materiaal Aanvullen P.O.S.

  • ZAAGOPERATOR KUNSTSTOF (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een operator voor de zaagmachine. Je wordt tewerkgesteld in een kunststofverwerkend bedrijf, producent van halffabricaten: extrusieplaten. Takenpakket: instellen van parameters het op maat snijden van kunststofplaten via een schellingzaag afpakken van afgewerkte stukken kwaliteitscontrole verpakking, wikkelen, ...

  • Poetshulp regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gent Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Michelbeke 15 u per week (MICHELBEKE)

    Regio: MICHELBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 15 uren per week voor een gastgezin wonende te Michelbeke .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk, er wordt ook gekookt en u doet boodschappen op regelmatige basis.U werkt op maandag woensdag en vrijdag en dit van 8-13 u.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erembodegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Strijk(st)er (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkateliers in Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries en Beernem zijn wij op zoek naar strijk(st)ers. Als strijk(st)er bestaat uw taak uit het perfect strijken van kledij (particuliere) met professionele machines. Via de verantwoordelijke van het strijkatelier en het kantoor krijg je de nodige ondersteuning, opleiding en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

  • INTERNATIONALE SALES ENGINEER (BE768612) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: MARELEC FOOD TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Marelec Food Technologies in Nieuwpoort ontwerpt en produceert hoogtechnologische weeg-, sorteer- en portioneersystemen voor de voedingsindustrie (vis, vlees en gevogelte). Hun jarenlange ervaring en knowhow resulteren in op maat gemaakte systemen, die wereldwijd ingezet worden. Een dynamisch team van 89 medewerkers en een internationaal netwerk van agenten dragen bij aan de sterke marktpositie in meer dan 30 landen. Om hun verdere groei te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een (m/v) INTERNATIONALE SALES ENGINEER Farmer of Hunter met internationale verkoopervaring en technische affiniteit Functie Als Sales Engineer sta je in voor de verkoop van ‘custom made’ projecten binnen een vooraf bepaalde regio (Amerika, Azië, Midden-Oosten). Na een grondige technische opleiding ondersteun je de lokale distributeurs tijdens het verkoopproces bij eindklanten. Dit zowel op technisch vlak (mechanisch & applicaties/software), op vlak van toepassingsmogelijkheden als naar prijszetting toe. Je tracht een oplossing op maat te bieden. Je treedt in nauw overleg met de projectleiders om de haalbaarheid van potentiële projecten te beoordelen. Ook tijdens de uitvoering van het project blijf je het aanspreekpunt voor de distributeur en/of eindklant. Je streeft naar een optimale en proactieve opvolging na installatie. Je bezoekt op zeer regelmatige basis je rechtstreekse klanten (distributie), met het oog op het uitbouwen van sterke klantenrelaties. Je informeert hen over nieuwe mogelijkheden en productspecificaties, o.a. door het geven van demonstraties (ook aan eindklanten, indien nodig). Je vertegenwoordigt Marelec op internationale beurzen binnen machinebouw en voeding en gebruikt die momenten om up to date te blijven over tendenzen, de concurrentie en andere evoluties in de markt. Je deelt best practices met je collega-sales engineers & business development en werkt nauw samen met je backoffice collega, die in staat voor de uitwerking van offertes. Je maakt verslag van je ondernomen acties en resultaten. Je volgt proactief de ‘hangende’ offertes op. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur.

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

  • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio HALLE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAL2018.

Zoek naar antwoorden van VANS & TRUCKS in sociale netwerken
Look for responds of VANS & TRUCKS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANS & TRUCKS. Laat een reactie achter voor VANS & TRUCKS. VANS & TRUCKS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANS & TRUCKS. Leave a respond for VANS & TRUCKS. VANS & TRUCKS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANS & TRUCKS op de google maps. Adres en contacten VANS & TRUCKS
Location of VANS & TRUCKS on the google maps. Address and contacts of VANS & TRUCKS

Andere gerelateerde bedrijven als come VANS & TRUCKS VANS & TRUCKS: CSD Soins & Services à Domicile | ROGER T'SEYEN | SCHNEIDER MGTE | INGE VAN MEENSEL | ISOVILLA

Other related companies as VANS & TRUCKS: CSD Soins & Services à Domicile | ROGER T'SEYEN | SCHNEIDER MGTE | INGE VAN MEENSEL | ISOVILLA

VANS & TRUCKS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANS & TRUCKS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09372131347. Het bedrijf VANS & TRUCKS bevindt zich op het adres: LACROIXLAAN 22; 2390; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 815,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Types de Véhicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van VANS & TRUCKS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANS & TRUCKS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANS & TRUCKS, openstaande posities, locatie van VANS & TRUCKS op de kaart.

VANS & TRUCKS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANS & TRUCKS, company assigned to the tax number BE09372131347. The company VANS & TRUCKS is located at the address: LACROIXLAAN 22; 2390; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 815,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Types de Véhicules: Voitures..
The main activity of VANS & TRUCKS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANS & TRUCKS is not available. You also can look at reviews of VANS & TRUCKS, open positions, location of VANS & TRUCKS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANS & TRUCKS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANS & TRUCKS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANS & TRUCKS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANS & TRUCKS, employees, financial statistics.