PIERRE J.

Contactgegevens PIERRE J.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE J.: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE J.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LOUVAIN 475; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10226663 (+32-10226663) 10226663 (+32-10226663)

Fax (fax): +32 (4) 182-99-11 +32 (4) 182-99-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE J.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE J."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE J."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE J., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE J.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE J., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE J.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE J.
Products information PIERRE J.

BTW identificatienummer (tax): BE09709686279
Ondernemingsnummer: 5112731933
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 844,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Marques de Voitures: Peugeot.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE J.
(Get full report from official database of BE for PIERRE J.)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE J.
Addition kinds of activities for PIERRE J.

7336. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design
333903. Silicon en chroom | Silicon and chromium
514202. Bevroren vis, vlees en pluimvee | Frozen fish, meat, and poultry
16229903. Tunnelbouw | Tunnel construction
20320103. Bonen, zonder vlees gebakken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, baked without meat: packaged in cans, jars, etc.
28999905. Koolstof verwijderend oplosmiddel | Carbon removing solvent
64110101. Adviesdiensten, verzekering | Advisory services, insurance
79480406. Volbloed paardenrennen | Thoroughbred horse racing
87110303. Petroleumtechniek | Petroleum engineering

Werken bij PIERRE J.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE J.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE J.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE J.. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider in de buitenschoolse kinderopvang (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleider buitenschoolse kinderopvang organiseer je het dagelijks onthaal en de dagelijkse opvang van kleuters en lagereschoolkinderen (2,5 tot 12 jaar). Hierbij heb je oog op het creëren van een veilige, geborgen en aangename omgeving rekening houdend met de verschillende behoeften en noden van de individuele kinderen. Je hebt een onthaalfunctie naar ouders en kinderen toe en communiceert op een open en respectvolle manier met ouders, teamgenoten en leidinggevenden. Je biedt creatieve, uitdagende en gevarieerde activiteiten aan, aangepast aan de leeftijd van het kind. Je voert de dagelijkse administratieve taken correct uit. Je wil meewerken aan een warme en stimulerende opvang. Je straalt het nodige enthousiasme uit tijdens het begeleiden van de kinderen. Flexibiliteit is een must!

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • Operator (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • Technisch Binnendienst Medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Binnendienst Medewerker ben je het aanspreekpunt van de klanten. Takenpakket bevat: Het opmaken van offertes. Het beantwoorden van vragen met betrekking tot de geleverde producten. Het opvolgen van de bestellingen. De budgetoffertes controleren.

  • Transportplanner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je geboeid door de logistiek? Werk je graag in een dynamische omgeving? Ben je klantgericht en heb je een grote interesse in transport? Wij zijn op zoek naar een transportplanner die: opdrachten van klanten inplant op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen de goederen van A naar B krijgt in geval van onvoorziene omstandigheden zijn planning bij stuurt lokale (buitenlandse) collega's ondersteunt, begeleidt en stuurt om samen tot de meest efficiënte en rendabele planning te komen voor heel Europa

  • Energieke arbeiders tuin-en bosbouw M/V (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt mee in de bosboomkwekerij. Tijdens de wintermaanden ben je vooral actief op het veld en in de loods. Samen met je collega's help je mee bij het rooien, sorteren en klaarmaken van bestellingen. Het besturen van verschillende voertuigen en machines behoren ook tot uw taken. In het voorjaar help je mee bij het plantklaar maken van jonge bosbomen, het uitzaaien van de zaden en het opvolgen van de groei van de planten.

  • Jobstudent ZEB Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Studentenjob

    Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Vroedvrouw (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • .Net Developer Sharepoint 2013 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TECH TRONICX

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are urgently looking for someone who can start from 1st of Dec 2018. 1.Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet andcollaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2013 tostrengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, theimplementation and the delivery of projects/sites with success. 2.Mission period Start date: ASAP Duration: 12 months (Depending on project evolution, extension is possible) 3.*Dutch and French, one fluent, second one basic, second language has to be English(sound knowledge). 4.Localisation Belgium, Brussels centre. ( This is only for EU nationals or for people who have rights to work in Belgium , Please note we do not provide any work permit or sponsership) 5.Level of education required A Bachelor or Master Degree in Information Technology 6. Required Knowledge and Experience Personal Skills Good analytical skills • Work in an organized and structured way • Team player • Able to work in a large complex organisation • Flexible • Problem solving attitude • Good coaching and communication skills Business experience required Mandatory: (3 Years) Professional experience in an IT Services environment Preferable: (3 Years)Knowledge of the Insurance industry is a plus Technical experience required (3-5 Years) • Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 3 2013 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) • Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies • Visual studio • JQuery • Experience with websites and applications design (css) • Understanding of relevant technologies and development life cycles • Experienced user of MS Office tools • Experience with SharePoint 2010 • Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area Functional experience required (3 Years) Experience of client-server web based applications 7. Objective of the job • Develop web applications based on functional input documents • Developer new web projects in SharePoint 2013 • Provide work estimations • Write technical design documents and/or technical analyses for other developers • Perform pre-integration testing • Offer coaching and/or technical support in the team

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van PIERRE J. in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE J. in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE J.. Laat een reactie achter voor PIERRE J.. PIERRE J. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE J.. Leave a respond for PIERRE J.. PIERRE J. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE J. op de google maps. Adres en contacten PIERRE J.
Location of PIERRE J. on the google maps. Address and contacts of PIERRE J.

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE J. PIERRE J.: Polfliet J P | ART ET D?COR | ALLERGIEPREVENTIE | FINACTH | VISION PRO

Other related companies as PIERRE J.: Polfliet J P | ART ET D?COR | ALLERGIEPREVENTIE | FINACTH | VISION PRO

PIERRE J. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE J., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09709686279. Het bedrijf PIERRE J. bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LOUVAIN 475; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 844,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Peugeot..
De hoofdactiviteit van PIERRE J. is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE J. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE J., openstaande posities, locatie van PIERRE J. op de kaart.

PIERRE J. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE J., company assigned to the tax number BE09709686279. The company PIERRE J. is located at the address: CHAUSS?E DE LOUVAIN 475; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 844,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Marques de Voitures: Peugeot..
The main activity of PIERRE J. is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE J. is not available. You also can look at reviews of PIERRE J., open positions, location of PIERRE J. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE J., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE J., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE J., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE J., employees, financial statistics.