L.M.P.

Contactgegevens L.M.P.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L.M.P.: address, phone, fax, email, website, opening hours

L.M.P.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POELWEG 4BA6; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 22680781 (+32-22680781) 22680781 (+32-22680781)

Fax (fax): +32 (16) 767-55-20 +32 (16) 767-55-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L.M.P.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L.M.P."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L.M.P."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L.M.P., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L.M.P.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L.M.P., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L.M.P.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L.M.P.
Products information L.M.P.

BTW identificatienummer (tax): BE09090606689
Ondernemingsnummer: 3757568359
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Types de Véhicules: Voitures.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L.M.P.
(Get full report from official database of BE for L.M.P.)

Aanvulling soorten activiteiten voor L.M.P.
Addition kinds of activities for L.M.P.

5561. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers
369906. Huishoudelijke elektrische apparatuur | Household electrical equipment
28790000. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
33399909. Iridium-raffinage (primair) | Iridium refining (primary)
39149903. Ecclesiastische ware, nsk | Ecclesiastical ware, nsk

Werken bij L.M.P.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L.M.P.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L.M.P.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L.M.P.. Looking for open vacancies in other companies

  • Service technieker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: CES

    Type: Vervanging brugpensioen

    Service technieker verzorgt het preventieve en curatieve onderhoud van koel en vriesinstallaties. De werkzaamheden worden in binnen- en buitenland uitgevoerd. Hiervoor zijn korte verplaatsingen van maximum 1 week nodig. Service technieker doet ook, samen met collega's uit de werkplaats, installatie van machines. Daarnaast staat hij in voor de opleiding van klanten.

  • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

  • Productie operator Chocolade (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij technisch aangelegd en een passie voor chocolade? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze klant gelegen in Lokeren. Jouw takenpakket bestaat uit : Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Je voert testen uit, je bewaakt de kwaliteit van de chocolade en houdt productiegegevens bij Reinigen van de productielijn op het einde van de productiedag

  • Dringend meewerkend ploegbaas gezocht (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Houthalen is Konvert Construct op zoek naar een gemotiveerde meewerkende ploegbaas voor werven in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben je gemotiveerd en heb je reeds ervaring als ploegbaas metselaar? Ben je communicatief, ondernemend en een geboren leider? Solliciteer nu via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Cnc-operator / frezer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Oudenaarde zoekt een CNC-operator /frezer (m/v) voor een bedrijf in de regio. In het bedrijf worden matrijzen voor tal van klanten op maat gemaakt. Je leest de plannen die zijn opgemaakt voor de aanmaak van nieuwe matrijzen. Je voert de instructies op het plan minitieus en correct uit. Daarbij ga je bijzonder nauwkeurig te werk, dit tot op 0,01 cm. Je programmeert de freesmachines en controleert de gefreesde stukken. Je zorgt ervoor dat de machine juist is ingesteld en start de productie op. Je bedient de machine. Je werkt deze stukken waar nodig bij met de techniek van draadvonken. Je zorgt voor een perfect afgewerkt eindproduct. Dit is een job met veel variatie. Routinematig werken is hier niet aan de orde.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • student H&B Knokke 8u (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOLLAND & BARRET KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Als Student ben je het gezicht van de winkel. Klanten verder helpen en bijstaan met advies is je belangrijkste taak. Want onze klanten komen op de eerste plaats. Functieomschrijving Tot je taken behoren het verder helpen van onze klanten. Het uitvoeren van alle taken van opening to sluiting van de winkel. Hierdoor is de functie afwisselend en uitdagend.

  • Student - Bakkerij Heusden (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Technieker elektrisch - Storingstechnieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: United Contractors Team

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar technisch onderlegde mensen die sterk zijn in industriële elektriciteit of mechanica of beide. U bent gemotiveerd en kan zelfstandig uw mannetje/vrouwtje staan. Wij zijn een service bedrijf dat verscheidene takken van de industrie bedient. Wij zijn actief in onderhoud, storingstechnieken, bijstand bij stilstanden, bouwen van metalen constructies, ondersteuning in productie, revisie van machines en constructies, piping zowel metaal als kunststof, montage en demontage, PLC, bordenbouw... kortom alles technisch wat onze klanten wensen daar proberen wij in tegemoet te komen. Contacteer ons vrijblijvend!

  • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • Klusjesman Antwerpen Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van L.M.P. in sociale netwerken
Look for responds of L.M.P. in social networks

Lees alle opmerkingen voor L.M.P.. Laat een reactie achter voor L.M.P.. L.M.P. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L.M.P.. Leave a respond for L.M.P.. L.M.P. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L.M.P. op de google maps. Adres en contacten L.M.P.
Location of L.M.P. on the google maps. Address and contacts of L.M.P.

Andere gerelateerde bedrijven als come L.M.P. L.M.P.: FLBASILICA SHOPPING CENTER BASILIX BVBA | BUREAU KAMOR | DOMINIQUE VERSCHUEREN | CHRISTY VAN AERSCHOT | MOORS J-VANBRABANT

Other related companies as L.M.P.: FLBASILICA SHOPPING CENTER BASILIX BVBA | BUREAU KAMOR | DOMINIQUE VERSCHUEREN | CHRISTY VAN AERSCHOT | MOORS J-VANBRABANT

L.M.P. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L.M.P., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09090606689. Het bedrijf L.M.P. bevindt zich op het adres: POELWEG 4BA6; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 395,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Types de Véhicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van L.M.P. is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L.M.P. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L.M.P., openstaande posities, locatie van L.M.P. op de kaart.

L.M.P. is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is L.M.P., company assigned to the tax number BE09090606689. The company L.M.P. is located at the address: POELWEG 4BA6; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 395,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Types de Véhicules: Voitures..
The main activity of L.M.P. is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of L.M.P. is not available. You also can look at reviews of L.M.P., open positions, location of L.M.P. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L.M.P., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L.M.P., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L.M.P., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L.M.P., employees, financial statistics.