GARAGE CENTRUM

Contactgegevens GARAGE CENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE CENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE CENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EVENCE COPP?ELAAN 34; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89352514 (+32-89352514) 89352514 (+32-89352514)

Fax (fax): +32 (3) 646-94-13 +32 (3) 646-94-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE CENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE CENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE CENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE CENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE CENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE CENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE CENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE CENTRUM
Products information GARAGE CENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE05441497802
Ondernemingsnummer: 1806945800
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 319,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Marques de Voitures: Renault.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE CENTRUM
(Get full report from official database of BE for GARAGE CENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE CENTRUM
Addition kinds of activities for GARAGE CENTRUM

325502. Glasshouse vuurvaste materialen | Glasshouse refractories
396502. Spelden en naalden | Pins and needles
22539904. Schoudertas, breien | Shoulderettes, knit
35450205. Eindmolens | End mills
38429915. Ligaturen, medisch | Ligatures, medical
38450112. Gastroscopen, electromedical | Gastroscopes, electromedical
94410000. Administratie van sociale en mannelijke programma's | Administration of social and manpower programs

Werken bij GARAGE CENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE CENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE CENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE CENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / receptie voeding (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een goede magazijnmedewerker (m/v) voor de receptie. - afdeling opstarten en afsluiten - stockbeheer: dagelijkse opvolging - zorgen voor orde en netheid frigo's, afdeling, werkomgeving en buitenomgeving - ingangskeuring groenten - controle van inkomende en uitgaande bestellingen - controle van kwaliteit en hygiëne - administratieve opvolging en registratie tijdens productie - organiseren van de werkplaats

  • zaalmedewerker onbijtbar Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van zaalmedewerker onbijtbar te Knokke zoeken wij het volgende. Je bent een ochtendmens en eet graag gezond? Je kan verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij de kelner die we zoeken in Le Pain Quotidien te Knokke! Le Pain Quotidien is een gerenommeerde bakkerij in België, waar men ook kan ontbijten. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Knokke. Als kelner ben je de host en bedien je de klanten. Verder krijg je ook de verantwoordelijkheid om de zaak te openen en/of te sluiten. Als kelner gaat het niet om het feit dat je een snelle bediening geeft, maar wel dat de klanten zeer gastvrij ontvangen worden. Je vertegenwoordigt het merk en staat volledig achter de producten die verkocht worden!

  • Programmeur/Bediener (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor programmatie & bediening van verschillende lasersnijmachines Je hebt ervaring met CNC gestuurde machines Je hebt ervaring met CAD tekensoftware Je bent technisch onderlegd, vindingrijk, leergierig en nauwkeurig

  • Cleaning operator 2 ploegenstelsel m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onze klant, een bedrijf te Puurs, zoeken wij een cleaning operator M/V Functie: Als cleaning operator ben je verantwoordelijk voor het: Reinigen van de productie en verpakkingsafdeling. Reinigen van oppervlakken volgens specifieke instructies (met oa schrob- zuig- en boenmachine, ...). Aanbrengen/vervangen van hulpstoffen (oa handzeep, ...). Reinigen en controle van de reinigingsmachines en materialen. Uiteraard houdt een cleaning operator rekening met de veiligheidsaspecten en de algemene hygiëne maatregelen.

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

    Regio: ERWETEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudent zondagwerk (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Poederlee zijn we op zoek naar een jobstudent die op zondag wil helpen in de winkel. U zal op verschillende plaatsen in de winkel werken. U bedient de klanten en rekent af aan de kassa. U zorgt ervoor dat de winkel netjes en op orde is en vult rekken aan indien nodig.

  • Jobstudent hersteller paletten (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BRUGS PALETTENBEDRIJF

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent die onze paletten nakijkt op fouten en gebreken. Je herstelt de paletten met nieuwe stukken.

  • Accountant/boekhouder met carrièreperspectieven - nieuw kantoor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een modern boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder met ervaring. Het kantoor dat in 1999 is opgericht, is intussen toe aan een tweede vestiging in Zwijnaarde. Om deze uitbreiding in goede banen te leiden zoeken zij iemand die op korte termijn de kantoorverantwoordelijkheid op zich kan nemen. Dossierbeheerder- functie Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en kan deze zelfstandig beheren en afsluiten. Je staat in nauw contact met klanten en kan deze niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal advies verlenen. Op korte termijn neem je de leiding over je eigen team van dossierbeheerders.

  • Freelance docent 'tuinontwerper' (locatie:Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een lesgever : Tuinontwerp Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring met het geven van lessen of workshops. We hechten vooral belang aan ervaring uit het werkveld die je kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van GARAGE CENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE CENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE CENTRUM. Laat een reactie achter voor GARAGE CENTRUM. GARAGE CENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE CENTRUM. Leave a respond for GARAGE CENTRUM. GARAGE CENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE CENTRUM op de google maps. Adres en contacten GARAGE CENTRUM
Location of GARAGE CENTRUM on the google maps. Address and contacts of GARAGE CENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE CENTRUM GARAGE CENTRUM: KBC | BLEU DES PRةS | WALTER HAEGEMANS | La Fiduciaire SPRL | MANFRED DELAMEILLEURE

Other related companies as GARAGE CENTRUM: KBC | BLEU DES PRةS | WALTER HAEGEMANS | La Fiduciaire SPRL | MANFRED DELAMEILLEURE

GARAGE CENTRUM is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE CENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05441497802. Het bedrijf GARAGE CENTRUM bevindt zich op het adres: EVENCE COPP?ELAAN 34; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 319,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Renault..
De hoofdactiviteit van GARAGE CENTRUM is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE CENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE CENTRUM, openstaande posities, locatie van GARAGE CENTRUM op de kaart.

GARAGE CENTRUM is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE CENTRUM, company assigned to the tax number BE05441497802. The company GARAGE CENTRUM is located at the address: EVENCE COPP?ELAAN 34; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 319,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Marques de Voitures: Renault..
The main activity of GARAGE CENTRUM is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE CENTRUM is not available. You also can look at reviews of GARAGE CENTRUM, open positions, location of GARAGE CENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE CENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE CENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE CENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE CENTRUM, employees, financial statistics.