GARAGE CARR. VANDERHEYDEN

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • GARAGE CARR. VANDERHEYDEN
Private companiesTransportation by Air • GARAGE CARR. VANDERHEYDEN

Contactgegevens GARAGE CARR. VANDERHEYDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE CARR. VANDERHEYDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE CARR. VANDERHEYDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDEGEMSE BAAN 135; 9200; OUDEGEM, België

Telefoon (phone): 52215875 (+32-52215875) 52215875 (+32-52215875)

Fax (fax): +32 (87) 869-86-47 +32 (87) 869-86-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE CARR. VANDERHEYDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE CARR. VANDERHEYDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE CARR. VANDERHEYDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE CARR. VANDERHEYDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE CARR. VANDERHEYDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE CARR. VANDERHEYDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE CARR. VANDERHEYDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE CARR. VANDERHEYDEN
Products information GARAGE CARR. VANDERHEYDEN

BTW identificatienummer (tax): BE05018798828
Ondernemingsnummer: 8544036865
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 499,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Marques de Voitures: Daihatsu,Proton.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE CARR. VANDERHEYDEN
(Get full report from official database of BE for GARAGE CARR. VANDERHEYDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE CARR. VANDERHEYDEN
Addition kinds of activities for GARAGE CARR. VANDERHEYDEN

4481. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
329901. Mica producten | Mica products
598300. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
34330101. Ketels, lage drukverwarming: stoom of warm water | Boilers, low-pressure heating: steam or hot water
35520202. Borduurmachines | Embroidery machines
51940102. sigaren | Cigars
59429905. Stripboeken | Comic books
80990102. Bloeddonorstation | Blood donor station

Werken bij GARAGE CARR. VANDERHEYDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE CARR. VANDERHEYDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE CARR. VANDERHEYDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE CARR. VANDERHEYDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gezocht: operator voor een internationaal chemisch bedrijf in de gassector voor productiesite te Aalter

  • Plaatser ramen (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, even een pauze. Tijd om van de skyline te genieten. Aan je voeten ligt de stad…dubbel en dik genieten met dit mooie weer… Ja, je moet wel wat lef hebben om deze job te doen! Samen met je collega’s bevind je je regelmatig in hogere sferen. Dagelijks gaan jullie op pad om bij particuliere of commerciële gebouwen ramen en/of balustrades te plaatsen. Dit zowel in aluminium als PVC. Verder ga je alles op een drager plaatsen en vastzetten, dichten, stutten, stijlen en lijsten assembleren en aan metselwerk bevestigen. Je technisch inzicht komt daarbij goed van pas. Alsook je goesting om buiten te werken, want tussen muren zitten is echt niets voor jou! Dit is echt een job waar jij als vakman veel plezier aan beleefd… De pauze is om…terug aan de slag!

  • Sanitair Installateur (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Roeselare zijn we op zoek naar een ervaren sanitair installateur. Je plaatst sanitair en verwarmingsketels e.d. in nieuwbouw en appartementen. In het takenpakket zit oa. ruwere werken als kappen, boren, schijven, leidingen leggen,... en meer afwerking zoals aansluiten van collectoren, plaatsen van lavabo's, douche's, baden en chauffages, algemeen sanitair + verwarmingsketels werken nu met 3-tal mensen per ploeg: 40 uren week

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP regio Avelgem / Spiere-Helkijn (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING WEST-VLAAMSE SCHELDESTREEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid ? Spreekt het werken met dienstencheques bij gezinnen je aan ? Ben je woonachtig in de regio Avelgem / Spiere-Helkijn ? Dan zijn wij de ideale werkgever voor je ! Momenteel zijn wij immers op zoek naar een huishoudhulp voor particuliere klanten in onze regio.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Zwijnaarde 8u/week (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Zwijnaarde.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op vrijdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STAGIAIR(E) Recruitment Trainee (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Als Stagiair Recruitment Trainee ondersteun je een gedreven sales team met het vinden van de beste professionals en heb je het volgende takenpakket: WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail; Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen; Je volgt interviews mee en stelt je geziene kandidaten voor aan het team. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews; Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen; Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's; Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen; Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen; Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op; Je focust op de uitbouw van een mooi kandidatennetwerk met behulp van LinkedIn en alumnidatabanken; Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards; Je verzamelt commerciële informatie en detecteert salesopportuniteiten; Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date; Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

  • Housekeeping - Vossemeren Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je enthousiast om vrijdag 26 oktober de handen uit de mouwen te steken bij Vossemeren te Lommel? Dit van 10-15u zoeken we housekeepers (m/v) om bedden op te maken.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • ETUDIANTS - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept est une agence active depuis 29 ans dans le domaine du Field marketing (conception, organisation, réalisation et suivi de campagnes promotionnelles dirigées vers le terrain). Voulez-vous en savoir plus sur ce que nous faisons? Regardez notre vidéo ici Nous sommes à la recherche d'une nouvelle équipe permanente d'étudiants pour présenter les produits D-Drinks / Obrigado au grand public sur base de dégustations et d'animations en grande surface. Les clients potentiels auront l'opportunité de découvrir, goûter et acheter les produits. Obrigado est de l'eau de coco 100% pure provenant d'une ferme à Bahia, au Brésil! Une fois que vous avez essayé Obrigado, vous ne boirez plus jamais d’autre eau de coco. Obrigado n'est jamais exposé à l'air avant que vous l'ouvrez et est rempli de vitamines et de minéraux.

  • Professioneel schilder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Als ervaren schildersvakman ondersteun je onze colora-klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert. Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional. Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren. Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in de Brugse regio.

Zoek naar antwoorden van GARAGE CARR. VANDERHEYDEN in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE CARR. VANDERHEYDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE CARR. VANDERHEYDEN. Laat een reactie achter voor GARAGE CARR. VANDERHEYDEN. GARAGE CARR. VANDERHEYDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE CARR. VANDERHEYDEN. Leave a respond for GARAGE CARR. VANDERHEYDEN. GARAGE CARR. VANDERHEYDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE CARR. VANDERHEYDEN op de google maps. Adres en contacten GARAGE CARR. VANDERHEYDEN
Location of GARAGE CARR. VANDERHEYDEN on the google maps. Address and contacts of GARAGE CARR. VANDERHEYDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE CARR. VANDERHEYDEN GARAGE CARR. VANDERHEYDEN: E.C.A. | Dinod'Ungo | PETIAU D | Vandenschrick Pascale | Interieur BVBA

Other related companies as GARAGE CARR. VANDERHEYDEN: E.C.A. | Dinod'Ungo | PETIAU D | Vandenschrick Pascale | Interieur BVBA

GARAGE CARR. VANDERHEYDEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE CARR. VANDERHEYDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05018798828. Het bedrijf GARAGE CARR. VANDERHEYDEN bevindt zich op het adres: OUDEGEMSE BAAN 135; 9200; OUDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 499,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Daihatsu,Proton..
De hoofdactiviteit van GARAGE CARR. VANDERHEYDEN is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE CARR. VANDERHEYDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE CARR. VANDERHEYDEN, openstaande posities, locatie van GARAGE CARR. VANDERHEYDEN op de kaart.

GARAGE CARR. VANDERHEYDEN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE CARR. VANDERHEYDEN, company assigned to the tax number BE05018798828. The company GARAGE CARR. VANDERHEYDEN is located at the address: OUDEGEMSE BAAN 135; 9200; OUDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 499,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Marques de Voitures: Daihatsu,Proton..
The main activity of GARAGE CARR. VANDERHEYDEN is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE CARR. VANDERHEYDEN is not available. You also can look at reviews of GARAGE CARR. VANDERHEYDEN, open positions, location of GARAGE CARR. VANDERHEYDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE CARR. VANDERHEYDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE CARR. VANDERHEYDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE CARR. VANDERHEYDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE CARR. VANDERHEYDEN, employees, financial statistics.