ETS. GURDEBEKE

Contactgegevens ETS. GURDEBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. GURDEBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. GURDEBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FERRER 127; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 43375260 (+32-43375260) 43375260 (+32-43375260)

Fax (fax): +32 (10) 712-48-30 +32 (10) 712-48-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. GURDEBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. GURDEBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. GURDEBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. GURDEBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. GURDEBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. GURDEBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. GURDEBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. GURDEBEKE
Products information ETS. GURDEBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE03499114990
Ondernemingsnummer: 5876281738
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 784,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Marques de Voitures: Skoda.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. GURDEBEKE
(Get full report from official database of BE for ETS. GURDEBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. GURDEBEKE
Addition kinds of activities for ETS. GURDEBEKE

011999. Cash korrels, nec, nec | Cash grains, nec, nec
30890102. Dozen, kunststoffen | Boxes, plastics
32290103. Bowls, glas | Bowls, glass
33539902. Platen, aluminium | Plates, aluminum
33989900. Metalen hittebehandeling, nec | Metal heat treating, nec
87480201. Stadsplanning | City planning

Werken bij ETS. GURDEBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. GURDEBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. GURDEBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. GURDEBEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Lasrobot (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat uit: - Constructies samenlassen gebasseerd op een complex 3D-plan - Stukken uit de robotkaliber nadien handmatig bijwerken

  • Leraar Basisonderwijs (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je krijgt een klasopdracht in het 3de leerjaar.

  • onderhoudsmecanicien rollend materieel (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Oostkamp zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Dit voor een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen aan landbouwvoertuigen. taken: je voert het onderhoud uit aan landbouwvoertuigen. dit zowel elektrisch als mechanisch

  • Calculator (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opgrimbie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGRIMBIE)

    Regio: OPGRIMBIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • ALGEMEEN DIRECTEUR (BE772367) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: MEVACO BOUWBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Mevaco Bouwbedrijf, gelegen in Aalter, is een gezond en succesvol familiebedrijf, opgericht in 1979 door Josef Meerschman, die tot op heden het bedrijf leidt. Mevaco realiseert een jaaromzet van € 30 miljoen met een 70-tal medewerkers (waaronder een 30-tal bedienden) actief binnen de drie hoofdactiviteiten: algemene aannemingen klasse 7, productie van prefab betonelementen en projectontwikkeling. Door het aanbieden van een totaalconcept, volharding en focus op kwaliteit, veiligheid en milieu ontwikkelde Mevaco Bouwbedrijf zich tot een kwalitatief hoogstaande en gewaardeerde partner van heel wat opdrachtgevers (projectontwikkelaars, openbare instellingen zoals scholen, rust- en verzorgingsinstellingen, en private klanten). Om hun toekomstige structuur verder vorm te geven, zoeken zij, voor de algemene aannemingen en productie van prefab betonelementen een (m/v) ALGEMEEN DIRECTEUR Hands-on en charismatische leider met een operationele en commerciële focus Functie Je bent eindverantwoordelijke voor het dagelijkse beleid en bepaalt, in nauw overleg met de aandeelhouders, de langetermijnstrategie van Mevaco Bouwbedrijf aan de hand van een businessplan dat rendabele en structurele groei garandeert. Na analyse van de organisatiestructuur & -processen, doe je voorstellen die leiden tot optimalisering van de operationele efficiëntie en performantie. Dit behelst onder meer het garanderen van de afwerking en oplevering van de werven binnen de afgesproken uitvoeringstermijn, door een striktere planning en opvolging enerzijds en een proactievere bijsturing anderzijds. Je waakt over de financiële performantie van het bedrijf en de projecten op basis van een duidelijke rapportering die je besluitvorming ondersteunt, en een gedegen nacalculatie. Als empathische peoplemanager, sterke leider en open communicator ben je een klankbord voor je team en overkoepel je de verschillende afdelingen (operationeel, financieel, HR en commercieel) om zo tot een geïntegreerde implementatie van het beleid te komen. Je vindt een goed evenwicht tussen het ‘challengen’ van je medewerkers en het bestendigen van de positieve familiale cultuur. Je onderhandelt met verschillende klanten en stakeholders (onderaannemers, studiebureaus, overheden, architecten, enz.) en bouwt op deze manier aan een gevuld orderboek en een sterk netwerk. Je zet in op langetermijnpartnerships met klanten op basis van vertrouwen, kwaliteit en toegevoegde waarde. Je rapporteert rechtstreeks aan de aandeelhouders en de raad van bestuur.

  • Klusjesman regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Overpelt - Hamont-Achel - Lommel) (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Lier-Rumst) - Zelfstandige basis (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor een van onze klanten, een ziekenhuis uit regio Mechelen, zijn wij momenteel op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen, die naast hun vaste job ervaring willen opdoen in een andere werkomgeving. Geef ons door wanneer je beschikbaar bent en welke afdelingen je verkiest en wij schakelen je in op basis van jouw voorkeuren.

  • Logopedist(e) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK VANDENHOUDT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega-logopedist(e) voor onze groepspraktijk in Wellen. Je start met 2 avonden per week. Uitbreiding uurrooster mogelijk. Aantal uren en dagen zijn samen te bespreken. In onze praktijk werk je hoofdzakelijk met kinderen. Patiëntenaanbod kan verdeeld worden naargelang je specialiteiten.

Zoek naar antwoorden van ETS. GURDEBEKE in sociale netwerken
Look for responds of ETS. GURDEBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. GURDEBEKE. Laat een reactie achter voor ETS. GURDEBEKE. ETS. GURDEBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. GURDEBEKE. Leave a respond for ETS. GURDEBEKE. ETS. GURDEBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. GURDEBEKE op de google maps. Adres en contacten ETS. GURDEBEKE
Location of ETS. GURDEBEKE on the google maps. Address and contacts of ETS. GURDEBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. GURDEBEKE ETS. GURDEBEKE: COIFFURE ALBERT | LA P'TITE FRINGALE | Donnet Christine | Heinen-Drees | Croes A

Other related companies as ETS. GURDEBEKE: COIFFURE ALBERT | LA P'TITE FRINGALE | Donnet Christine | Heinen-Drees | Croes A

ETS. GURDEBEKE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. GURDEBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03499114990. Het bedrijf ETS. GURDEBEKE bevindt zich op het adres: RUE FERRER 127; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 784,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Skoda..
De hoofdactiviteit van ETS. GURDEBEKE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. GURDEBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. GURDEBEKE, openstaande posities, locatie van ETS. GURDEBEKE op de kaart.

ETS. GURDEBEKE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. GURDEBEKE, company assigned to the tax number BE03499114990. The company ETS. GURDEBEKE is located at the address: RUE FERRER 127; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 784,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Marques de Voitures: Skoda..
The main activity of ETS. GURDEBEKE is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. GURDEBEKE is not available. You also can look at reviews of ETS. GURDEBEKE, open positions, location of ETS. GURDEBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. GURDEBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. GURDEBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. GURDEBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. GURDEBEKE, employees, financial statistics.