ALFONS AERTSEN

Contactgegevens ALFONS AERTSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFONS AERTSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFONS AERTSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WUUSTWEZELSEWEG 135; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 36699620 (+32-36699620) 36699620 (+32-36699620)

Fax (fax): +32 (56) 187-32-85 +32 (56) 187-32-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFONS AERTSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFONS AERTSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFONS AERTSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFONS AERTSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFONS AERTSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFONS AERTSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFONS AERTSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFONS AERTSEN
Products information ALFONS AERTSEN

BTW identificatienummer (tax): BE06635986328
Ondernemingsnummer: 9879974365
Hoofdstad (capital): 890,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 543,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Marques de Voitures: Volkswagen & Audi.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFONS AERTSEN
(Get full report from official database of BE for ALFONS AERTSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFONS AERTSEN
Addition kinds of activities for ALFONS AERTSEN

6371. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds
323103. Reflecterend glas | Reflecting glass
20419910. Korenmolen voeden | Wheat mill feed
22730503. Tapijten, machine geweven | Rugs, machine woven
51940202. Snuif | Snuff
58120205. Soda fontein | Soda fountain
73599906. Huurwinkel, algemeen | Rental store, general
79969900. Amusementsparken, nec | Amusement parks, nec

Werken bij ALFONS AERTSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFONS AERTSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFONS AERTSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFONS AERTSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Cornby in Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES CORNBY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanwege een aankomende drukke periode zijn we voor onze vestiging Cornby in Zwijnaarde op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders. In Dacor wordt vooral gewerkt met paté en ham. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Installateur airco-systemen regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het helpen plaatsen van airco-installaties en dit zowel op particuliere als industriële werven gelegen in Limburg maar ook in Antwerpen en Brussel. Afhankelijk van het werfadres vertrek je rond 5u15vanuit Lommel en ben je terug omstreeks 16u.

  • Bijrijder Wetteren m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bijrijder (m/v) assisteer je onze installateurs bij de leveringen en installaties van onze toestellen vanuit ons distributiecentrum te Wetteren. De leveringen gebeuren bij de verschillende winkels, alsook bij particulieren in gans België.

  • HUISHOUDHULP-onmiddellijk te starten : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Verkoper Meubelzaak Korbeek-lo (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand met een natuurlijke flair die klanten altijd dat u-bent-hier-welkom-gevoel kan geven? Ben jij daarnaast thuis in de wereld van decoratie, meubilair en interieur? Deel jij graag jouw creatieve ideeën met jouw klanten op een professionele manier? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen te regio Leuven zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopsmedewerk(st)er die met de glimlach werkt. Je helpt klanten bij het maken van de juiste keuzes en staat hen bij met professioneel advies. Je helpt ook mee met de bestellingen in te voeren en zorgt voor een goede presentatie van de winkel.

  • Jobstudent verkoop C&A Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Leuven zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag door heen de week beschikbaar kunnen zijn. studenten die voornamelijk tijdens het eindejaar kunnen werken (december) - (door de week, zaterdagen, zondagen)

  • Studierelevante bijbaan: Inside Sales Representative (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als inside salesmedewerker ben je commercieel, resultaatgericht, dynamisch en een echte multitasker! Je bent verantwoordelijk voor: Actieve telefonische verkoop van bieren om de volumes en distributie te verhogen Het optimaliseren van het productgamma van de klant om zo de market share te vergroten Realiseren van gestelde verkoopsdoelstellingen Controleren van orderverkoop en ordergrootte en het signaleren en oplossen van problemen bij afwijkingen Onderhouden van contacten met administratie, customer service en accountmanagement inzake afwikkeling van klantenorders en het onderhouden van succesvolle klantenrelatie

  • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: APPRO

    Type: Vaste Job

    APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

  • IT Project Manager (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: STREAMOVATIONS

    Type: Vaste Job

    Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

  • HR OFFICER VOOR PROJECTOPDRACHTEN (BE767561) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze afdeling Interim Management & Contracting te versterken, zijn we op zoek naar een (m/v) HR OFFICER voor projectopdrachten bij klanten Onze Interim Management & Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die om welke reden dan ook nood hebben aan tijdelijke versterking. Het kan daarbij gaan om een tijdelijke verhoogde workload, een vervanging naar aanleiding van ziekte of zwangerschap van een medewerker of het vertrek van een collega, etc. Je hebt al een stevige ervaring verworven binnen Rekrutering & Selectie (hetzij in consultancy, hetzij in een interne HR rol) of bent vanuit je business ervaring gepassioneerd geraakt door de mens in een organisatie en wil deze ervaring valoriseren door het uitvoeren van opdrachten in verschillende bedrijven. Je ziet deze job als een unieke kans om je professionele bagage uit te breiden, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen binnen verschillende bedrijven maar tegelijk te werken voor een referentie in de sector van Rekrutering & Selectie. Je kan je snel inwerken in de cultuur, sector en werkwijze van de klant waarbij je jouw opdracht uitvoert. Je houdt ervan op korte termijn jouw intern netwerk in het bedrijf waar je wordt ingezet, uit te bouwen. Je kan je identificeren met de Hudson cultuur en werkwijze, maar kan je daarnaast ook snel aanpassen aan de verwachtingen, waarden en werkwijze van de klant. Voor verschillende rekruteringsopdrachten analyseer je de behoeften van de klant waarbij je werkt en bepaal je de juiste rekruteringsmethode. Je maakt hiervoor gebruik van jouw ervaring en leergierigheid, creativiteit en ondernemingszin die je leiden naar paden om kandidaten te vinden. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens het selectieproces. Je geeft een advies en vormt een klankbord voor je klant bij het voorstellen van je eindkandidaten.

  • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van ALFONS AERTSEN in sociale netwerken
Look for responds of ALFONS AERTSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFONS AERTSEN. Laat een reactie achter voor ALFONS AERTSEN. ALFONS AERTSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFONS AERTSEN. Leave a respond for ALFONS AERTSEN. ALFONS AERTSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFONS AERTSEN op de google maps. Adres en contacten ALFONS AERTSEN
Location of ALFONS AERTSEN on the google maps. Address and contacts of ALFONS AERTSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFONS AERTSEN ALFONS AERTSEN: Libeltex NV | FV Consult NV | Ver Haga San BVBA | BABYCOMFORT | V.S.P.

Other related companies as ALFONS AERTSEN: Libeltex NV | FV Consult NV | Ver Haga San BVBA | BABYCOMFORT | V.S.P.

ALFONS AERTSEN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFONS AERTSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06635986328. Het bedrijf ALFONS AERTSEN bevindt zich op het adres: WUUSTWEZELSEWEG 135; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 890,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 543,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Volkswagen & Audi..
De hoofdactiviteit van ALFONS AERTSEN is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFONS AERTSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFONS AERTSEN, openstaande posities, locatie van ALFONS AERTSEN op de kaart.

ALFONS AERTSEN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFONS AERTSEN, company assigned to the tax number BE06635986328. The company ALFONS AERTSEN is located at the address: WUUSTWEZELSEWEG 135; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 890,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 543,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Marques de Voitures: Volkswagen & Audi..
The main activity of ALFONS AERTSEN is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFONS AERTSEN is not available. You also can look at reviews of ALFONS AERTSEN, open positions, location of ALFONS AERTSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFONS AERTSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFONS AERTSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFONS AERTSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFONS AERTSEN, employees, financial statistics.