AUTOHANDEL SVEN

Contactgegevens AUTOHANDEL SVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOHANDEL SVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOHANDEL SVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PALINCKSTRAAT 133; 2100; ANTWERPEN (GROOT), België

Telefoon (phone): 476523477 (+32-476523477) 476523477 (+32-476523477)

Fax (fax): +32 (53) 753-50-46 +32 (53) 753-50-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOHANDEL SVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOHANDEL SVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOHANDEL SVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOHANDEL SVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOHANDEL SVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOHANDEL SVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOHANDEL SVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOHANDEL SVEN
Products information AUTOHANDEL SVEN

BTW identificatienummer (tax): BE05657104492
Ondernemingsnummer: 7481658935
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in AUTOHANDEL SVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOHANDEL SVEN
(Get full report from official database of BE for AUTOHANDEL SVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOHANDEL SVEN
Addition kinds of activities for AUTOHANDEL SVEN

502302. Linnengoed en handdoeken | Linens and towels
07230302. Aardappelzuren | Potato curing services
28190605. Nucleaire brandstof en kernen, anorganisch | Nuclear fuel and cores, inorganic
28739903. Stikstofoplossingen (meststoffen) | Nitrogen solutions (fertilizer)
38250213. Instrument relais, alle typen | Instrument relays, all types
47859901. Snelweg brug operatie | Highway bridge operation

Werken bij AUTOHANDEL SVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOHANDEL SVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOHANDEL SVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOHANDEL SVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Exportbediende tijdelijke opdracht tot eind 2018 (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Kruishoutem zijn we op zoek naar een exportbediende, dit ter vervanging van iemand die in zwangerschapsverlof gaat: - Afhalingen regelen met de transporteurs voor de verschillende vestigingen - Je hebt communicatie met het magazijn om de afhalingen op te volgen - Je maakt de transportdocumenten op - Je volgt de zendingen op van A tot Z - Je controleert verschepingsdocumenten - Deze functie

  • Carrossier in Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage gelegen in Borgloon zijn we op zoek naar een carrossier. Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je takenpakket bestaan onder andere uit: - Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren - Monteren en demonteren van onderdelen - Uitdeukwerken - Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Magazijnier (m/v) - Wycor (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat doe je? Als magazijnier met een passie voor hout ontvang je de goederen en inspecteer je ze grondig. Wanneer deze perfect in orde zijn registreer je ze in het interne systeem. Om voor voldoende afwisseling te zorgen in je dag heb ook nog volgende taken: - stockbeheer - orderpicking - belevering naar de productie

  • Polyvalent arbeider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een polyvalent arbeider voor de opbouw en onderhoud van trailers.

  • Ploegchef vaste nacht (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die openstaan voor een intense opleiding intern tot hij of zij het volledige proces en machinepark kent om daarna: als een coach en organisator de productie te kunnen begeleiden. operatoren kunnen opvolgen en ondersteunen nieuwe operatoren goed begeleiden en door middel van voorstellen bepaalde pannes te helpen oplossen. de taal van het management kan spreken en de taal van de werkvloer begrjipt. Doelstellingen van het management kunnen vertalen naar de werkvloer. duidelijke opdrachten kunnen geven en deze ook opvolgen/controleren.

  • Beenhouwer (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als beenhouwer/ beenhouwerij medewerker fulltime Genoot je bij voorkeur een opleiding als slager of gelijkgesteld door ervaring. Vaardigheden Je bent hygiënisch en net ingesteld. Je hebt geen angst voor vlees en andere voedingswaren. Je kan omgaan met de geurhinder die je af en toe kan ervaren. Je beschikt over de nodige vakkennis. Werken in het weekend en op feestdagen schrikt jou niet af. Je kan omgaan met het werkblad en alle gereedschap dat in deze job vereist is. Je kan naast snijden en bereiden ook uitbenen.

  • Poetshulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • huishoudhulp Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Jodoigne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (JODOIGNE)

    Regio: JODOIGNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT INPAKKERS EN OPSCHEPPERS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BARAQUE

    Type: Studentenjob

    Voor Baraque Friture zijn wij continu op zoek naar pittige medewerkers die graag willen opscheppen over hun goesting om in onze keuken te gaan staan. Maar ook naar die inpakkers die keer op keer stevig onze klanten weten in te pakken met liters charme en een flinke snuif Gastvrijheid! Om al onze bestaande en nieuw op stapel staande concepten zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn we dan ook continu op zoek naar goeie, nieuwe studenten die graag in nieuwe horeca-avonturen willen stappen.

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

Zoek naar antwoorden van AUTOHANDEL SVEN in sociale netwerken
Look for responds of AUTOHANDEL SVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOHANDEL SVEN. Laat een reactie achter voor AUTOHANDEL SVEN. AUTOHANDEL SVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOHANDEL SVEN. Leave a respond for AUTOHANDEL SVEN. AUTOHANDEL SVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOHANDEL SVEN op de google maps. Adres en contacten AUTOHANDEL SVEN
Location of AUTOHANDEL SVEN on the google maps. Address and contacts of AUTOHANDEL SVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOHANDEL SVEN AUTOHANDEL SVEN: DEUTSCHE BANK | HUIS DB | NEW JOHN NISSEN COMPANY | NEYT ANTOON & KOEN | Benetec

Other related companies as AUTOHANDEL SVEN: DEUTSCHE BANK | HUIS DB | NEW JOHN NISSEN COMPANY | NEYT ANTOON & KOEN | Benetec

AUTOHANDEL SVEN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOHANDEL SVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05657104492. Het bedrijf AUTOHANDEL SVEN bevindt zich op het adres: PALINCKSTRAAT 133; 2100; ANTWERPEN (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 539,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Véhicules automobiles Gr. Producten gemaakt in AUTOHANDEL SVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOHANDEL SVEN is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOHANDEL SVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOHANDEL SVEN, openstaande posities, locatie van AUTOHANDEL SVEN op de kaart.

AUTOHANDEL SVEN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOHANDEL SVEN, company assigned to the tax number BE05657104492. The company AUTOHANDEL SVEN is located at the address: PALINCKSTRAAT 133; 2100; ANTWERPEN (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 539,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Véhicules automobiles Gr. Products created in AUTOHANDEL SVEN were not found.
The main activity of AUTOHANDEL SVEN is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOHANDEL SVEN is not available. You also can look at reviews of AUTOHANDEL SVEN, open positions, location of AUTOHANDEL SVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOHANDEL SVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOHANDEL SVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOHANDEL SVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOHANDEL SVEN, employees, financial statistics.