LEERG. SOC. & PEDAG. WERK

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • LEERG. SOC. & PEDAG. WERK
Private companiesEating and Drinking Places • LEERG. SOC. & PEDAG. WERK

Contactgegevens LEERG. SOC. & PEDAG. WERK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEERG. SOC. & PEDAG. WERK: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEERG. SOC. & PEDAG. WERK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTEENWEG 573; 9040; GENT, België

Telefoon (phone): 92291595 (+32-92291595) 92291595 (+32-92291595)

Fax (fax): +32 (86) 587-23-35 +32 (86) 587-23-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEERG. SOC. & PEDAG. WERK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEERG. SOC. & PEDAG. WERK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEERG. SOC. & PEDAG. WERK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEERG. SOC. & PEDAG. WERK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEERG. SOC. & PEDAG. WERK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEERG. SOC. & PEDAG. WERK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEERG. SOC. & PEDAG. WERK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEERG. SOC. & PEDAG. WERK
Products information LEERG. SOC. & PEDAG. WERK

BTW identificatienummer (tax): BE08621765136
Ondernemingsnummer: 1896759033
Hoofdstad (capital): 291,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 756,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in LEERG. SOC. & PEDAG. WERK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Volwassenenonderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEERG. SOC. & PEDAG. WERK
(Get full report from official database of BE for LEERG. SOC. & PEDAG. WERK)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEERG. SOC. & PEDAG. WERK
Addition kinds of activities for LEERG. SOC. & PEDAG. WERK

4833. Televisiestations | Television broadcasting stations
6519. Eigendommen verhuurders, onbeperkt | Real property lessors, nec
557100. Motorrijders | Motorcycle dealers
22210301. Kantonpannenkoeken | Canton crepes
28210100. Thermosetterende materialen | Thermosetting materials
28999908. Betonharden en verhardingsverbindingen | Concrete curing and hardening compounds
35419913. Robots voor het boren, snijden, slijpen, polijsten, enz. | Robots for drilling, cutting, grinding, polishing, etc.
35460000. Power-driven handgereedschap | Power-driven handtools
55419903. Vrachtwagen stopt | Truck stops

Werken bij LEERG. SOC. & PEDAG. WERK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEERG. SOC. & PEDAG. WERK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEERG. SOC. & PEDAG. WERK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEERG. SOC. & PEDAG. WERK. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het volgend takenpakket: - Het picken van producten aan de hand van een computersysteem Het inscannen van producten Kwaliteitscontroles uitvoeren Het verpakken van de bestellingen Het verzendingsklaar maken van de bestellingen

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

  • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

  • Project manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

  • Opticien (+ optometrist) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: BAECKENS OPTICS

    Type: Vaste Job

    BAECKENS OPTICS bvba, reeds 72 jaar gevestigd in hartje Merchtem (Vlaams-Brabant), zoekt een gemotiveerde opticien (+ optometrist) voor full-time onmiddellijke indiensttreding. Bij voorkeur ervaring in oogmeting en lensaanpassing, verkoop en atelierwerk.

  • Meet-en regeltechnieker (DAGDIENST) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: CITRIQUE BELGE

    Type: Vaste Job

    Analytisch storingzoeken en doelgericht storingsonderhoud om de continuïteit van de fabriek maximaal te waarborgen. Alsook het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken zodanig dat de optimale werking van de installaties en apparatuur gegarandeerd blijft. De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten: Uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; Uitvoeren van storingsanalyses; ISO kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; Interveniëren in het domein van de meet-, regel en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout-tagout procedures ter voorbereiding van geplande onderhoudswerken inclusief functionele controle vóór herindienstname;

  • Reclame bedeler in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Gentis - Functional Analyst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors and for this position we are looking for a Functional Analyst that can join the company internally. Some of your responsibilities As a Functional Analyst you will interact with suppliers, internal stakeholders and business representatives. Thanks to strong analytical skills, you swiftly gain understanding of the business needs and clarify potential routes, anticipating on defined timelines and hurdles along the way You analyse and assess the impact of business and non-functional requirements you apply a structured business and functional analysis methodology You gather and centralize information and create the business, functional and process documentation where required You participate in the creation and/or execution of end-user trainings. Your experience 5 to 8 years professional experience in a similar role, analysing complex projects in parallel You are at least bilingual with a good understanding of the 3rd language (EN Fluent + NL/FR) and have the necessary business insight Thanks to your proven track record, you have a clear understanding of how to approach both business and functional analysis Proven track in implementation and integration projects Familiar with business modelling tools like, UML, BPM, .. Affinity with general technology concepts like API, SQL/Oracle, ... You combine your abstract reasoning skills & analytical capabilities with common sense. Details Location: Brussels area Duration: 6 months (extension possible)

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van LEERG. SOC. & PEDAG. WERK in sociale netwerken
Look for responds of LEERG. SOC. & PEDAG. WERK in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEERG. SOC. & PEDAG. WERK. Laat een reactie achter voor LEERG. SOC. & PEDAG. WERK. LEERG. SOC. & PEDAG. WERK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEERG. SOC. & PEDAG. WERK. Leave a respond for LEERG. SOC. & PEDAG. WERK. LEERG. SOC. & PEDAG. WERK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEERG. SOC. & PEDAG. WERK op de google maps. Adres en contacten LEERG. SOC. & PEDAG. WERK
Location of LEERG. SOC. & PEDAG. WERK on the google maps. Address and contacts of LEERG. SOC. & PEDAG. WERK

Andere gerelateerde bedrijven als come LEERG. SOC. & PEDAG. WERK LEERG. SOC. & PEDAG. WERK: BEATRICE COLLIGNON | Carla | ELEKTRO STAR II | SIMONS E | DE POST

Other related companies as LEERG. SOC. & PEDAG. WERK: BEATRICE COLLIGNON | Carla | ELEKTRO STAR II | SIMONS E | DE POST

LEERG. SOC. & PEDAG. WERK is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEERG. SOC. & PEDAG. WERK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08621765136. Het bedrijf LEERG. SOC. & PEDAG. WERK bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTEENWEG 573; 9040; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 291,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 756,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Volwassenenonderwijs. Producten gemaakt in LEERG. SOC. & PEDAG. WERK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEERG. SOC. & PEDAG. WERK is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEERG. SOC. & PEDAG. WERK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEERG. SOC. & PEDAG. WERK, openstaande posities, locatie van LEERG. SOC. & PEDAG. WERK op de kaart.

LEERG. SOC. & PEDAG. WERK is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEERG. SOC. & PEDAG. WERK, company assigned to the tax number BE08621765136. The company LEERG. SOC. & PEDAG. WERK is located at the address: ANTWERPSESTEENWEG 573; 9040; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 291,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 756,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Volwassenenonderwijs. Products created in LEERG. SOC. & PEDAG. WERK were not found.
The main activity of LEERG. SOC. & PEDAG. WERK is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LEERG. SOC. & PEDAG. WERK is not available. You also can look at reviews of LEERG. SOC. & PEDAG. WERK, open positions, location of LEERG. SOC. & PEDAG. WERK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEERG. SOC. & PEDAG. WERK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEERG. SOC. & PEDAG. WERK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEERG. SOC. & PEDAG. WERK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEERG. SOC. & PEDAG. WERK, employees, financial statistics.