INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

Contactgegevens INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIJENKORFSTRAAT 30; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22159555 (+32-22159555) 22159555 (+32-22159555)

Fax (fax): +32 (57) 434-95-28 +32 (57) 434-95-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE
Products information INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

BTW identificatienummer (tax): BE09397949218
Ondernemingsnummer: 2525726318
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 266,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Volwassenenonderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE
(Get full report from official database of BE for INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE
Addition kinds of activities for INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

26310409. Melk karton karton | Milk carton board
32719905. Blokken, beton: droogstapelvergrendeling | Blocks, concrete: drystack interlocking
36999900. Elektrische apparatuur en benodigdheden, nec, nec | Electrical equipment and supplies, nec, nec
38250101. Generator en generator testers | Alternator and generator testers
51130204. Servetten, papier | Napkins, paper

Werken bij INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Insteller Plooibank. (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Insteller Plooibank (M/V): krijg je een plan en plooi je de stukken op maat sta je ook in voor werken op de ponsmachine en lasersnijmachine zorg je voor een ordelijke werkpost hou je rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf rapporteer je aan de ploegverantwoordelijke

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • Polyesterverwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een polyesterverwerker. Takenpakket: - Verwerken van polyester - Je stelt constructies samen uit staal en/of hout - Voorbereiden, aanpassen en onderhoud aan matrijzen voor spuitproces - Assemblage en testen - Mallen maken - Spuitwerken - Werken met diverse harsen en coatings (brengt geur met zich mee)

  • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

  • Jobstudent (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudenten voor CKS (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de kerstvakantie zijn we op zoek naar mature jobstudenten voor CKS Nieuwpoort.

  • Betonarbeider Regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsinformatie Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen. WILLEMEN INFRA beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, … Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd. Met onze vijf asfaltproductieplants, een 50 % participatie in die van Villers-Le-Bouillet en twee mobiele betoncentrales zijn we ook een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton. Verder beschikken we ook over eigen recyclingsites waardoor we een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin. We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid tijdens de productie van de materialen en de uitvoering van de werken. Anderzijds in het belang dat we hechten aan de impact van onze activiteiten op het milieu en de maatschappij. Momenteel zoeken wij naar een betonarbeider om ons huidig team te Stekene te versterken. Functie U werkt als betonarbeider op werven over het hele land (aanleg rijwegbeton en lijnvormige elementen zoals o.a. stootbanden). U vertrekt, samen met uw collega's met de camionette vanuit de regio naar de werf en omgekeerd. U hoeft dus niet naar ons kantoor te komen in Drongen, enkel voor het sollicitatiegesprek. U bent flexibel. Af en toe veel overuren op onze werven op autosnelwegen (tot 12u werken per dag + verplaatsing, uiteraard NIET dagelijks), werken tijdens het bouwverlof is sporadisch mogelijk, nachtwerk alsook weekendwerk schrikken u niet af. De overuren worden betaald met een toeslag en worden gerecupereerd tijdens de winterperiode of bij slecht weer. U krijgt een interne opleiding met betrekking tot uw job. Soms fysiek zwaar werk. Ook ijzer leggen behoort tot uw takenpakket. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • Zaalmedewerker (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

  • KAPSTER KAPPER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    LEERJONGERE OF IBO De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

Zoek naar antwoorden van INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE in sociale netwerken
Look for responds of INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE. Laat een reactie achter voor INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE. INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE. Leave a respond for INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE. INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE op de google maps. Adres en contacten INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE
Location of INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE on the google maps. Address and contacts of INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

Andere gerelateerde bedrijven als come INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE: IPPA | OLIVIER TREVIS | ESTHETIEK SOFIE | VAN DER MASSEN C | CARLO COMETTI & Fils SPRL

Other related companies as INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE: IPPA | OLIVIER TREVIS | ESTHETIEK SOFIE | VAN DER MASSEN C | CARLO COMETTI & Fils SPRL

INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09397949218. Het bedrijf INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE bevindt zich op het adres: BIJENKORFSTRAAT 30; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 266,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Volwassenenonderwijs. Producten gemaakt in INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE, openstaande posities, locatie van INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE op de kaart.

INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE, company assigned to the tax number BE09397949218. The company INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE is located at the address: BIJENKORFSTRAAT 30; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 266,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Volwassenenonderwijs. Products created in INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE were not found.
The main activity of INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE is not available. You also can look at reviews of INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE, open positions, location of INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE, employees, financial statistics.