INST. FNR WEITER BILDUNG

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • INST. FNR WEITER BILDUNG
Private companiesTransportation by Air • INST. FNR WEITER BILDUNG

Contactgegevens INST. FNR WEITER BILDUNG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INST. FNR WEITER BILDUNG: address, phone, fax, email, website, opening hours

INST. FNR WEITER BILDUNG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIRTZFELDERSTRASSE 6; 4750; BNTGENBACH/BNTGENBACH, België

Telefoon (phone): 80446518 (+32-80446518) 80446518 (+32-80446518)

Fax (fax): +32 (51) 402-20-56 +32 (51) 402-20-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INST. FNR WEITER BILDUNG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INST. FNR WEITER BILDUNG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INST. FNR WEITER BILDUNG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INST. FNR WEITER BILDUNG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INST. FNR WEITER BILDUNG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INST. FNR WEITER BILDUNG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INST. FNR WEITER BILDUNG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INST. FNR WEITER BILDUNG
Products information INST. FNR WEITER BILDUNG

BTW identificatienummer (tax): BE02050292968
Ondernemingsnummer: 7412445068
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 363,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in INST. FNR WEITER BILDUNG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Volwassenenonderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INST. FNR WEITER BILDUNG
(Get full report from official database of BE for INST. FNR WEITER BILDUNG)

Aanvulling soorten activiteiten voor INST. FNR WEITER BILDUNG
Addition kinds of activities for INST. FNR WEITER BILDUNG

262106. Stationair, enveloppe en tabletpapier | Stationary, envelope and tablet papers
729100. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services
23210202. Sport shirts, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Sport shirts, men's and boys': from purchased materials
23250202. Slacks, jurk: mannen, jongeren en jongens | Slacks, dress: men's, youths', and boys'
24260204. Borstelblokken, hout: gedraaid en gevormd | Brush blocks, wood: turned and shaped
32559904. Verwarmingsstralers, klei | Heater radiants, clay
32810102. Banken, gesneden steen | Benches, cut stone
34790214. Lacquering van metaalproducten | Lacquering of metal products
36340500. Persoonlijke elektrische apparaten | Personal electrical appliances
62890000. Beveiliging en grondstoffen service | Security and commodity service

Werken bij INST. FNR WEITER BILDUNG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INST. FNR WEITER BILDUNG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INST. FNR WEITER BILDUNG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INST. FNR WEITER BILDUNG. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant textielsector (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -uitvoeren metingen, analyses -producten en apparaten voorbereiden (conformiteit , ijking en werking nagaan) -resultaten registreren, doorgeven -ontvangen stalen en zelf monsters nemen -nieuwe producten testen en componenten wijzigen labofunctie waar zowel  kwaliteit als ontwikkeling aan bod komen

  • VERKOOPSMEDEWERKER - MECHELEN - VOLTIJDS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker verkoop. Je staat in voor: het verkopen van producten (speelgoed, decoratiemateriaal, schoolspullen,...) en het adviseren van klanten. kassawerk aanvullen van de winkel/rekken ordelijk houden van de winkel ondersteuning in magazijn (vb. met stock) Je werkt voltijds en werkt elke zaterdag. Je hebt dan een vrije dag tijdens de week. Op zondag is de winkel niet open, dus hoef je niet te werken.

  • Metser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

  • POLYVALENTE WINKELBEDIENDE VOOR AFDELING GROENTEN & FRUIT (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die graag in de voeding en in de verkoop wil werken! Voor onze supermarkt regio Groot Eeklo zoeken wij iemand die graag polyvalent wil werken. U krijgt een job met veel variatie!

  • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

  • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Cegelec

    Type: Vaste Job

    Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • Mechanieker bouwplaatsmachines / magazijnier (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de planning en organistie van het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van ons machine- en wagenpark.. Je beheert de voorraad en houdt de rotatie en bestellingen in het oog. Je zal instaan voor de netheid van het terrein en het magazijn.

  • Brunel - Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Waar andere mensen bij het woord 'Java' aan Indonesië denken, denk jij aan de taal. Niet aan het Bahasa, maar aan programmeertaal! Jouw codes zijn altijd clean, je hebt al enige ervaring in het programmeren en je bent klaar voor een nieuw level. Komt goed uit, want onze opdrachtgevers staan te springen om een getalenteerde Java developer. Taken Ben jij die enthousiaste Java fanaat? Nee niet de plek in Indonesië en nee, ook niet de koffie. Als je nu weet waar ik het over heb, dan ben jij die fanaat dat we zoeken. Deel je graag je ontwikkeltalent met ons en onze (internationale) klanten? Is veerkracht en flexibiliteit één van je sterkere punten? Spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Java? Top! Welkom bij Brunel als Java Developer! Jouw expertise als Java Developer willen we ten volste benutten. Met innovatieve projecten die je mag uitvoeren bij onze dynamische en internationale klanten wordt jouw Java expertise zeker uitgedaagd! Waar rekenen we op bij jou? Jouw kennis bij het ontwikkelen van vernieuwende webapplicaties Jouw rol opnemen, zowel alleen als in een hecht (en ook enorm professioneel) ontwikkelteam Elke aanpassing en uitdaging, op elk moment van de dag, met dezelfde onuitputtelijke inzet aangaan Een mooie combinatie van persoonlijkheid en technische achtergrond Profiel Als je al tot hier bent geraakt, check dan ook eens onderstaande vereisten om te zien of dit wel degelijk op je Java lijf is geschreven: Bachelor of Master in een Informaticarichting (of je hebt al een stevige rugzak) Minimaal 3 jaar ervaring als Java ontwikkelaar, of developer, of programmeur Uiteraard ervaring op het gebeid van Java / J2EE en de bijhorende frameworks, WebServices, etc. Lenig/Behendig zijn in Agile en Scrum Heel wat doorzettingsvermogen en teamspirit want “samenwerken is versterken” PS: Ook Junior Java Developers nodigen wij uit te solliciteren! Aanbod Jouw salaris wordt afgestemd op de hoeveelheid kennis en werkervaring die je meebrengt.

  • Flexijob horecamedewerker (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SAUNATE

    Type: Flexijob

    Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van INST. FNR WEITER BILDUNG in sociale netwerken
Look for responds of INST. FNR WEITER BILDUNG in social networks

Lees alle opmerkingen voor INST. FNR WEITER BILDUNG. Laat een reactie achter voor INST. FNR WEITER BILDUNG. INST. FNR WEITER BILDUNG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INST. FNR WEITER BILDUNG. Leave a respond for INST. FNR WEITER BILDUNG. INST. FNR WEITER BILDUNG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INST. FNR WEITER BILDUNG op de google maps. Adres en contacten INST. FNR WEITER BILDUNG
Location of INST. FNR WEITER BILDUNG on the google maps. Address and contacts of INST. FNR WEITER BILDUNG

Andere gerelateerde bedrijven als come INST. FNR WEITER BILDUNG INST. FNR WEITER BILDUNG: Leclercq M | MAISON ETUIN | MIJN HUIS | Verburgh K | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as INST. FNR WEITER BILDUNG: Leclercq M | MAISON ETUIN | MIJN HUIS | Verburgh K | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

INST. FNR WEITER BILDUNG is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INST. FNR WEITER BILDUNG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02050292968. Het bedrijf INST. FNR WEITER BILDUNG bevindt zich op het adres: WIRTZFELDERSTRASSE 6; 4750; BNTGENBACH/BNTGENBACH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 363,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Volwassenenonderwijs. Producten gemaakt in INST. FNR WEITER BILDUNG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INST. FNR WEITER BILDUNG is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INST. FNR WEITER BILDUNG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INST. FNR WEITER BILDUNG, openstaande posities, locatie van INST. FNR WEITER BILDUNG op de kaart.

INST. FNR WEITER BILDUNG is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is INST. FNR WEITER BILDUNG, company assigned to the tax number BE02050292968. The company INST. FNR WEITER BILDUNG is located at the address: WIRTZFELDERSTRASSE 6; 4750; BNTGENBACH/BNTGENBACH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 363,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Volwassenenonderwijs. Products created in INST. FNR WEITER BILDUNG were not found.
The main activity of INST. FNR WEITER BILDUNG is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of INST. FNR WEITER BILDUNG is not available. You also can look at reviews of INST. FNR WEITER BILDUNG, open positions, location of INST. FNR WEITER BILDUNG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INST. FNR WEITER BILDUNG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INST. FNR WEITER BILDUNG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INST. FNR WEITER BILDUNG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INST. FNR WEITER BILDUNG, employees, financial statistics.