PAUL VAN TITTELBOOM

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • PAUL VAN TITTELBOOM
Private companiesFood Stores • PAUL VAN TITTELBOOM

Contactgegevens PAUL VAN TITTELBOOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL VAN TITTELBOOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL VAN TITTELBOOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSSTRAAT 71; 9420; ERPE-MERE, België

Telefoon (phone): 53832226 (+32-53832226) 53832226 (+32-53832226)

Fax (fax): +32 (71) 312-83-30 +32 (71) 312-83-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL VAN TITTELBOOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL VAN TITTELBOOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL VAN TITTELBOOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL VAN TITTELBOOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL VAN TITTELBOOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL VAN TITTELBOOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL VAN TITTELBOOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL VAN TITTELBOOM
Products information PAUL VAN TITTELBOOM

BTW identificatienummer (tax): BE05925170898
Ondernemingsnummer: 6431365966
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in PAUL VAN TITTELBOOM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL VAN TITTELBOOM
(Get full report from official database of BE for PAUL VAN TITTELBOOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL VAN TITTELBOOM
Addition kinds of activities for PAUL VAN TITTELBOOM

391500. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
23319901. Blouses, vrouwen en junioren: gemaakt van aangekocht materiaal | Blouses, women's and juniors': made from purchased material
28999920. Schuimladingsmengsels | Foam charge mixtures
30691103. Krulspelden, haar, rubber | Curlers, hair, rubber
34929900. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen, n.v. | Fluid power valves and hose fittings, nec
38120105. Angle-of-attack instrumenten | Angle-of-attack instruments
40139903. Spoorwegschakelen | Railroad switching
51360303. Bontkleding, mannen en jongens ' | Fur clothing, men's and boys'
51990205. Kerstmis nieuwigheden | Christmas novelties
67989901. Hypothecaire beleggingsfondsen | Mortgage investment trusts

Werken bij PAUL VAN TITTELBOOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL VAN TITTELBOOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL VAN TITTELBOOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL VAN TITTELBOOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromonteur betonsector (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

  • lasser ha en tig (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Bedrijf te Genk actief in de metaalsector is op zoek naar een lasser/samensteller Halfautomaat en tiglassen van kleine constructies met een grote moeilijkheidsgraad werken met metaal, aluminium en inox

  • Huishoudhulp Melle/Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Arbeider/Helper in de bouwsector (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DAWINI

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het aangeven van materialen en helpen leggen van kasseien en tegels, het helpen uitmeten en uitgraven met de schop. Je bent gemotiveerd om handenarbeid te doen.

  • telenet techniekers gezocht (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

  • Diensthoofd wasserij en naai-atelier (KLERKEN)

    Regio: KLERKEN

    Bedrijf: De Vleugels

    Type: Vaste Job

    De Vleugels garandeert een kwaliteitsvolle en warme ondersteuning voor 330 mensen met een verstandelijke beperking. Onze industriële wasserij is één van de ondersteunende diensten binnen de organisatie. Naast de hotelwas, staan de medewerkers van de wasserij in voor het wassen van de kledij van onze cliënten. Deze persoonlijke kledij wordt geplooid, gesorteerd op naam en op die manier terug bezorgd in de leefgroepen. De medewerkers van het naaiatelier staan in voor het maken van linnen in diverse vormen en speciale kledij voor sommige cliënten, het tekenen van de persoonlijke kledij, herstelwerk en werken op sommige momenten actief mee in het wasserijproces. De wasserij werkt 6 dagen op 7 ( niet op zondag ) met dagdiensten. Het team bestaat momenteel uit 18 medewerkers. Het diensthoofd stuurt zowel de werking en organisatie van wasserij en naaiatelier aan en geeft leiding aan de medewerkers van beide diensten. Het diensthoofd werkt actief mee op de werkvloer in combinatie met de eigen taken als diensthoofd.

  • Winkelmedewerkers voltijds (deeltijds ook mogelijk) (m/v) (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: SPAR

    Type: Vaste Job

    Als medewerker in onze supermarkt kun je kennis maken met al onze winkel- en versafdelingen. Taken kunnen omvatten: goederen ontvangen en rekken aanvullen, versafdelingen beheren, kassa en uiteraard onze klanten verder helpen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de netheid en orde in de winkel.

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

Zoek naar antwoorden van PAUL VAN TITTELBOOM in sociale netwerken
Look for responds of PAUL VAN TITTELBOOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL VAN TITTELBOOM. Laat een reactie achter voor PAUL VAN TITTELBOOM. PAUL VAN TITTELBOOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL VAN TITTELBOOM. Leave a respond for PAUL VAN TITTELBOOM. PAUL VAN TITTELBOOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL VAN TITTELBOOM op de google maps. Adres en contacten PAUL VAN TITTELBOOM
Location of PAUL VAN TITTELBOOM on the google maps. Address and contacts of PAUL VAN TITTELBOOM

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL VAN TITTELBOOM PAUL VAN TITTELBOOM: FLALTEX BVBA | L'Enclos des Collets | De Keersmaeker & Florus NV | Dima NV | KBC BAC FORTUINTJE VEURNE

Other related companies as PAUL VAN TITTELBOOM: FLALTEX BVBA | L'Enclos des Collets | De Keersmaeker & Florus NV | Dima NV | KBC BAC FORTUINTJE VEURNE

PAUL VAN TITTELBOOM is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL VAN TITTELBOOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05925170898. Het bedrijf PAUL VAN TITTELBOOM bevindt zich op het adres: BOSSTRAAT 71; 9420; ERPE-MERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in PAUL VAN TITTELBOOM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL VAN TITTELBOOM is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL VAN TITTELBOOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL VAN TITTELBOOM, openstaande posities, locatie van PAUL VAN TITTELBOOM op de kaart.

PAUL VAN TITTELBOOM is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL VAN TITTELBOOM, company assigned to the tax number BE05925170898. The company PAUL VAN TITTELBOOM is located at the address: BOSSTRAAT 71; 9420; ERPE-MERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voertuigen. Products created in PAUL VAN TITTELBOOM were not found.
The main activity of PAUL VAN TITTELBOOM is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL VAN TITTELBOOM is not available. You also can look at reviews of PAUL VAN TITTELBOOM, open positions, location of PAUL VAN TITTELBOOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL VAN TITTELBOOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL VAN TITTELBOOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL VAN TITTELBOOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL VAN TITTELBOOM, employees, financial statistics.