NEW CLASS CARS

Contactgegevens NEW CLASS CARS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEW CLASS CARS: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEW CLASS CARS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NINOOFSESTEENWEG 189; 1700; DILBEEK, België

Telefoon (phone): 25697952 (+32-25697952) 25697952 (+32-25697952)

Fax (fax): +32 (87) 956-49-85 +32 (87) 956-49-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEW CLASS CARS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEW CLASS CARS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEW CLASS CARS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEW CLASS CARS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEW CLASS CARS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEW CLASS CARS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEW CLASS CARS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEW CLASS CARS
Products information NEW CLASS CARS

BTW identificatienummer (tax): BE09915679931
Ondernemingsnummer: 7496215820
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in NEW CLASS CARS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEW CLASS CARS
(Get full report from official database of BE for NEW CLASS CARS)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEW CLASS CARS
Addition kinds of activities for NEW CLASS CARS

2599. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
07219902. Plantendiensten | Planting services
20990304. Frosting, klaar voor gebruik | Frosting, ready-to-use
22110903. Gaas | Gauze
30110101. Landbouw binnenbuizen | Agricultural inner tubes
34230200. Soldeermiddelen | Soldering tools
34940103. Lijnspoelen, voor gebruik in leidingsystemen | Line strainers, for use in piping systems
35319907. Mud jacks | Mud jacks
50450104. Terminals, computer | Terminals, computer

Werken bij NEW CLASS CARS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEW CLASS CARS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEW CLASS CARS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEW CLASS CARS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier bouwhandel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handel in bouwmaterialen zijn we op zoek naar een extra magazijnier. Je zal instaan voor het bedienen van klanten en het laden en lossen van vrachtwagens. Verwacht: - Je bent vlot, communicatief en hulpvaardig - Je hebt een klantgerichte houding, zelfs in drukke periodes - Je bent vertrouwd met bouwmaterialen - Leergierigheid is je niet vreemd waardoor je snel je kennis over ons uitgebreid gamma vergroot en blijft onderhouden - In de kandidaat zoeken wij een dynamisch en gedreven persoon met teamspirit en die zelfstandig zijn taken kan organiseren

  • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

  • Plaatser veranda's (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar gemotiveerde plaatser. U zal instaan voor het plaatsen van veranda's regio West en Oost Vlaanderen.

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • Jobstudent IT Junior Programmeur Java (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Software365

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent om te helpen bij diverse Java projecten waaronder; webtoepassingen, CLI, JavaFX, webservices en Android. Het takenpakket bestaat uit programmeren, testen en documentatie schrijven. Het werk loopt door zowel gedurende het schooljaar als tijdens schoolvakanties. Zolang je het studentenstatuut geniet, kan je bij ons terecht om 1 of meerdere dagen per week te werken als jobstudent (475 uren/jaar) of werkstudent (>475 uren/jaar). Werkdagen (zaterdagen en/of weekdagen) in onderlinge afspraak. Wij houden rekening met reis-, stage- en examenperioden.

  • Lift technieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: LIFTEN SPAAS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor volgende taken: - voorbereiden en uitvoeren van modernisatie werkzaamheden / installatie van nieuwbouwliften - uitvoeren van het preventief onderhoud, de herstellingen en kleine reparaties van onze installaties - permanentie deels overnemen van collega's

  • Payroll Consultant - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Vaste Job

    Het sociaal beheer van onze klanten is vaak heel complex. De Payroll Services van Partena helpen onze klanten vooruit door hun in dit beheer bij te staan en oplossingen aan te bieden. Als Payroll Consultant waak je over het goede verloop van de loonberekeningen en van de administratie van het personeel onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht. Je bent verantwoordelijk voor het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten. Je werkt vanuit ons kantoor in Hasselt. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: STARCO

    Type: Vaste Job

    Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • HOOFD PROJECTLEIDER BOUW GROTE PROJECTEN ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Hoofd Projectleider Bouw Grote Projecten is verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende bouwprojecten op zowel technisch als financieel vlak en dit steeds in overleg met de opdrachtgever, de ontwerpers en de projectleider. Je belangrijkste taken zijn: Streven naar een permanente optimalisatie van toegewezen projecten. Zorgen voor een langdurige klantenbinding door de geleverde kwaliteit en service. Contractanalyse en vastleggen van de projectdoelstellingen. Verantwoordelijk voor het overzien van de opmaak van meer- en minderwerkcalculaties. Verantwoordelijk voor de uitvoering van de bouwopdracht: de werkvoorbereiding, de instructies aan en afspraken met personeel en onderaannemers, en de controle van de werken. Verantwoordelijk voor alle activiteiten d.m.v. regelmatige projectbesprekingen tijdens de planningsfase en de uitvoering. Vastleggen van taakverdeling voor projectmedewerkers. Leiden en sturen van alle planningsgesprekken met alle betrokken partijen. Leiden van projectbesprekingen met bouwheer, architect en studiebureaus. Opvolging en bewaking van de projectplanning en het opleveringsproces i.s.m. de projectleider. Verantwoordelijk voor het beheer van alle (contractuele) documenten betreffende wettelijke, financiële, veiligheidstechnische en kwaliteitsvoorwaarden. In overleg met de projectleider zelfstandig onderhandelen met de opdrachtgever betreffende contractuele voorwaarden. Zorgen voor een technische en financiële beoordeling van de offertes van onderaannemers en leveranciers, en voor de tijdige opstelling en afsluiting van onderaannemerovereenkomsten en leverancierscontracten in overleg met de projectleider en de inkoopdienst. Aansturen van de werfleiding, inkopers en projectmedewerkers op vlak van contractvoorwaarden, deadlines, budget, kwaliteit, veiligheid, milieubescherming, ... Waken over de rechtzetting van gebreken voor en na de oplevering. Verantwoordelijk voor het budgetbeheer en de projectresultaten en voor een tijdige en correcte rapportering i.s.m. de technische controller. Dagelijks overleg met de werfleider(s) en voortdurend toezicht op de uitvoering van hun taken. Controleren en coördineren plannen architectuur vs. stabiliteit vs. technieken vs. prefab vs. onderaannemers. Actieve implementatie van het Corporate Design van het concern op de werf en eerste aanspreekpunt voor derden. Medewerkers informeren over concernstrategie, doelstellingen en communicatie. Stimuleren van teamwork . Ondersteunen bij de planning en selectie van personeel. Op regelmatige basis medewerkersgesprekken voeren. Waarborgen van de afdelingsdoelstellingen en individuele doelstellingen (KPI's). Proactief leiden van de medewerkers in het (project)team door middel van coaching en ontwikkeling.

Zoek naar antwoorden van NEW CLASS CARS in sociale netwerken
Look for responds of NEW CLASS CARS in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEW CLASS CARS. Laat een reactie achter voor NEW CLASS CARS. NEW CLASS CARS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEW CLASS CARS. Leave a respond for NEW CLASS CARS. NEW CLASS CARS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEW CLASS CARS op de google maps. Adres en contacten NEW CLASS CARS
Location of NEW CLASS CARS on the google maps. Address and contacts of NEW CLASS CARS

Andere gerelateerde bedrijven als come NEW CLASS CARS NEW CLASS CARS: Super CM | FE. PORREWECK FR?RES | MICHA?L GLOBEN | DANNY DRIJKONINGEN | Pigs.be

Other related companies as NEW CLASS CARS: Super CM | FE. PORREWECK FR?RES | MICHA?L GLOBEN | DANNY DRIJKONINGEN | Pigs.be

NEW CLASS CARS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEW CLASS CARS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09915679931. Het bedrijf NEW CLASS CARS bevindt zich op het adres: NINOOFSESTEENWEG 189; 1700; DILBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in NEW CLASS CARS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEW CLASS CARS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEW CLASS CARS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEW CLASS CARS, openstaande posities, locatie van NEW CLASS CARS op de kaart.

NEW CLASS CARS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEW CLASS CARS, company assigned to the tax number BE09915679931. The company NEW CLASS CARS is located at the address: NINOOFSESTEENWEG 189; 1700; DILBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voertuigen. Products created in NEW CLASS CARS were not found.
The main activity of NEW CLASS CARS is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NEW CLASS CARS is not available. You also can look at reviews of NEW CLASS CARS, open positions, location of NEW CLASS CARS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEW CLASS CARS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEW CLASS CARS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEW CLASS CARS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEW CLASS CARS, employees, financial statistics.