GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.
Private companiesTransportation Services • GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.

Contactgegevens GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOSVELD 11E; 2110; WIJNEGEM, België

Telefoon (phone): 33256981 (+32-33256981) 33256981 (+32-33256981)

Fax (fax): +32 (3) 963-53-78 +32 (3) 963-53-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.
Products information GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04573852539
Ondernemingsnummer: 6635711669
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 351,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.
Addition kinds of activities for GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.

3085. Kunststof flessen | Plastics bottles
769910. Reparatie van muziekinstrumenten | Musical instrument repair services
20139914. Scrapple, van gekocht vlees | Scrapple, from purchased meat
28249913. Saran vezels | Saran fibers
72510103. Schoenverven winkel | Shoe dyeing shop

Werken bij GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality controller (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als quality controller behandel, onderzoek, rapporteer en volg je klachten op met betrekking tot kwaliteits- en logistieke afwijkingen vastgesteld tijdens de controle van inkomende goederen of door affliates, klanten of leveranciers. Dit betekent concreet: Behandelen van kwaliteits en logistieke klachten en zorg dragen voor een correcte opvolging en afhandeling hiervan binnen de gestelde tijdslimieten. Advies geven over mogelijke oplossingen en voorstellen formuleren tot kwaliteitsverbetering. Coördineren van retourzendingen en initiëren en supporten van rework of sorteer acties. Controleren van inkomende en uitgaande leveringen. Opvolgen en informeren van ontwerp veranderingen aan klanten.

  • Chauffeur CE bouwmachines (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Halle zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE die bouwmachines zoals kranen, grondverzetmachines, compressoren en derg naar werven brengt in de regio Vlaams Brabant en Brussel. 's morgens of 's avonds laad u de vrachtwagen in de volgorde van de leveringen. U bent stressbestendig wanneer u de vrachtwagen moet lossen op drukke plaatsen in Brussel. Uurrooster: beginnen tussen 4 en 6u 'ochtends.

  • CNC Frezer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

  • 2 HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Jabbeke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Student Automechanica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Dag Student! Voor een garage in Brugge zoeken we een student automechanica. Volg je de richting automechanica of een gelijkaardige studie? Heb je ervaring met automechanica? En ben je beschikbaar in augustus? Lees dan snel verder!

  • Jobstudent Inpakker kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, hoe cool is dat niet? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Kan je als jobstudent enkele dagen in de week werken? Dan is dit zeker mogelijk! Doordat wij met dagcontracten werken kan je 2 of 3 dagen in de week werken tijdens het schooljaar. Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • BEGELEIDER / ANIMATOR HERFSTVAKANTIE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: De Speelvogels

    Type: Studentenjob

    Bouw mee aan een te gekke vakantie en geef je op als begeleider! Zit jij vol creatieve ideeën en enthousiasme en hou je van gek doen? Heb je een hart voor kinderen en wil je hen doen stralen, groeien en ontwikkelen? Word je helemaal enthousiast bij het lezen van onze Speelvogelwaarden en visie? (woordenwolk hiernaast). Wil je iets fantastisch doen met je vrije tijd en een centje bijverdienen? Waarom begeleider worden bij De Speelvogels? Je bent een superheld en draagt bij tot de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen. Je enthousiasme, liefde en warmte voor de kinderen, krijg je tiendubbel terug door het geluk van de kinderen en de dankbaarheid van de ouders. Ze zullen jouw in je hart sluiten. Je hebt inspraak in de planning en taakverdeling. Op die manier kan je je talenten optimaal inzetten, verbreden, uitdiepen én kan je in een veilige omgeving op jouw tempo bijleren van anderen. Teamwork = het werk wordt verdeeld! Je staat steeds met een team van minstens 3 begeleiders voor een groep kinderen. De taken worden onderling verdeeld zodat ook hier ieder zijn eigen sterktes kan benutten en kan leren van elkaar. Dreamteam! Je leert op korte tijd heel wat nieuwe mensen kennen. Vriendschappen worden in no-time opgebouwd! Zet jouw superkracht in en wordt . . . Assistent-monitor Jouw superkrachten zijn . . . Zorgzaam Geduldig Inlevingsvermogen Flexibel en werk zien Helpen Teamplayer Een positieve sfeer creëren Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Jouw missie: Je verlicht het werk van de monitoren en ondersteunt hen door bij te springen op drukke momenten zoals het toiletbezoek, pauzes, knutselactiviteiten ... Je hebt extra oog voor het welbevinden van de kinderen en zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitor Jouw superkrachten zijn . . . Creatief en een beetje gek Leuke activiteiten bedenken, uitwerken en leiden Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Initiatief nemen Verantwoordelijkheidszin Een soepel en efficient dagverloop creëren Flexibiliteit Teamplayer Jouw missie: Je zorgt voor te gekke activiteiten en maakt er een geweldige vakantiedag van voor de kinderen. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitorenopleiding gevolgd hebben bij De Speelvogels

  • Jobstudent Horeca (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Voor het serveren van dranken en gerechten.

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • Fotolasser/Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je bent vertrouwd met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd (plaatlassen, halfautomaat lassen, machinelassen, ...). Je kan zowel staal als roestvrij staal verwerken Je bent bereid om fysiek zware laswerken uit te voeren Je werkt in een 2-ploegensysteem Bedrijfsprofiel: Onze klant is al tientallen jaren een grote, internationale speler op vlak van apparaatbouw.

  • Teamleader (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Teamleader palletlijnen Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een teamleader palletlijnen; Je staat in voor het dagdagelijkse productieproces aan je lijn, hierin stuur je een 5-tal vaste productiemedewerkers aan, waarbij er wordt gewerkt in een dag of 2-ploegenstelser; Je ondersteunt de operations manager in het vertalen van het beleid naar de werkvloer en het uitdragen van de doelstellingen. Je neemt hierbij een trekkersrol op ; Je volgt de productieresultaten op en neemt actie waar nodig; Je waarborgt productiekwaliteit; Je monitort het productie apparaat en schakelt de onderhoudsafdeling in wanneer nodig waarbij veiligheid je eerste prioriteit is;

Zoek naar antwoorden van GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.. GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.. Leave a respond for GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.. GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.
Location of GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A. GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.: MICHEL TACQUENIER | Ghijselings Ides | A. GILLET | JACQUES PEUVOT | VAN CANG

Other related companies as GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A.: MICHEL TACQUENIER | Ghijselings Ides | A. GILLET | JACQUES PEUVOT | VAN CANG

GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04573852539. Het bedrijf GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A. bevindt zich op het adres: VOSVELD 11E; 2110; WIJNEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 351,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A. is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A., openstaande posities, locatie van GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A. op de kaart.

GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A. is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04573852539. The company GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A. is located at the address: VOSVELD 11E; 2110; WIJNEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 351,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voertuigen. Products created in GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A. were not found.
The main activity of GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A. is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A., open positions, location of GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A., employees, financial statistics.