GARAGE MICHEL

Contactgegevens GARAGE MICHEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE MICHEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE MICHEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES SAULES 105; 4500; HUY, België

Telefoon (phone): 85215393 (+32-85215393) 85215393 (+32-85215393)

Fax (fax): +32 (3) 471-97-71 +32 (3) 471-97-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE MICHEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE MICHEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE MICHEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE MICHEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE MICHEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE MICHEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE MICHEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE MICHEL
Products information GARAGE MICHEL

BTW identificatienummer (tax): BE06663452148
Ondernemingsnummer: 8997772216
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 760,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in GARAGE MICHEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE MICHEL
(Get full report from official database of BE for GARAGE MICHEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE MICHEL
Addition kinds of activities for GARAGE MICHEL

232299. Ondergoed en nachtkleding van mannen en jongens, niet inbegrepen | Men's and boy's underwear and nightwear, nec
249915. Stoppers en stekkers, hout | Stoppers and plugs, wood
10999905. Microlietwinning | Microlite mining
15420000. Nonresidential bouw, nec | Nonresidential construction, nec
30690500. Laarzen of schoenproducten, rubber | Boot or shoe products, rubber
34699916. Stampen metaal voor de handel | Stamping metal for the trade
38410409. Inhalatoren, chirurgisch en medisch | Inhalators, surgical and medical
39490600. Watersportartikelen | Water sports equipment
80999908. Spermabank | Sperm bank

Werken bij GARAGE MICHEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE MICHEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE MICHEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE MICHEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • Assistent projectmanager (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Assistent projectmanager- werkvoorbereider (m/v): Je zorgt voor de tekeningen, de verwerkingen, de aankopen en de opvolging van verschillende projecten; Je vormt de brug tussen de productie en de project manager en onderhoudt goede contacten met leveranciers; Je maakt bewerkings- en materiaallijsten in de projectsoftware en staat in voor de aankopen die hieruit volgen; Je stelt de detail- en productie-tekeningen voor de betrokken afdelingen op.

  • Technieker Buitendienst (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker buitendienst ga je: indienststellen van nieuwe machines bij klanten. O.a.: walsen asfaltwerkmachines overslagkranen breek- en zeefmachines transportbanden thermocontainers verkleiningsmachines. preventief onderhoud uitvoeren op bovengenoemde machines opsporen en herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Huishoudhulp Dienstencheques Gavere - De Pinte (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Huishoudhulp gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Bocholt/Bree (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zoeken wij huishoudhulpen voor onmiddellijke tewerkstelling in de regio Bocholt/Bree om enkele gezinnen met een grote hoeveelheid uren op te nemen. Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Student/flexijob horeca in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student(e) voor een horecazaak in Wevelgem. Je taak bestaat voornamelijk uit bediening van klanten; opdienen en afruimen van gerechten.

  • STUDENT Barman (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie Vlaams Brabant Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je liever aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

Zoek naar antwoorden van GARAGE MICHEL in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE MICHEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE MICHEL. Laat een reactie achter voor GARAGE MICHEL. GARAGE MICHEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE MICHEL. Leave a respond for GARAGE MICHEL. GARAGE MICHEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE MICHEL op de google maps. Adres en contacten GARAGE MICHEL
Location of GARAGE MICHEL on the google maps. Address and contacts of GARAGE MICHEL

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE MICHEL GARAGE MICHEL: FLAGUSTA AEROSPACE SERVICES SA | EMAB NV | Bimocom SA | MEUNIER - MOURIN | B.S.B.O. DE DREMPEL

Other related companies as GARAGE MICHEL: FLAGUSTA AEROSPACE SERVICES SA | EMAB NV | Bimocom SA | MEUNIER - MOURIN | B.S.B.O. DE DREMPEL

GARAGE MICHEL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE MICHEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06663452148. Het bedrijf GARAGE MICHEL bevindt zich op het adres: RUE DES SAULES 105; 4500; HUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 760,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE MICHEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE MICHEL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE MICHEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE MICHEL, openstaande posities, locatie van GARAGE MICHEL op de kaart.

GARAGE MICHEL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE MICHEL, company assigned to the tax number BE06663452148. The company GARAGE MICHEL is located at the address: RUE DES SAULES 105; 4500; HUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 760,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voertuigen. Products created in GARAGE MICHEL were not found.
The main activity of GARAGE MICHEL is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE MICHEL is not available. You also can look at reviews of GARAGE MICHEL, open positions, location of GARAGE MICHEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE MICHEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE MICHEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE MICHEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE MICHEL, employees, financial statistics.