GARAGE HALLEUX

Contactgegevens GARAGE HALLEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE HALLEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE HALLEUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES D?PORT?S 12; 4860; PEPINSTER, België

Telefoon (phone): 87317777 (+32-87317777) 87317777 (+32-87317777)

Fax (fax): +32 (10) 735-12-91 +32 (10) 735-12-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE HALLEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE HALLEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE HALLEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE HALLEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE HALLEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE HALLEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE HALLEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE HALLEUX
Products information GARAGE HALLEUX

BTW identificatienummer (tax): BE04163238525
Ondernemingsnummer: 3624633789
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 275,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in GARAGE HALLEUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE HALLEUX
(Get full report from official database of BE for GARAGE HALLEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE HALLEUX
Addition kinds of activities for GARAGE HALLEUX

8611. Bedrijfsverenigingen | Business associations
331202. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
519401. Roken tabak | Smoking tobacco
598499. Liquefied petroleumgas dealers, nec | Liquefied petroleum gas dealers, nec
20460108. Wortelzetmeel, eetbaar | Root starch, edible
26780101. Looseleaf vulstoffen of ream papier in vulgroottes | Looseleaf fillers or ream paper in filler sizes
32599901. Segmentblokken, klei | Segment blocks, clay
35560203. Choppers, commercieel, eten | Choppers, commercial, food
38269909. Laser wetenschappelijke en technische instrumenten | Laser scientific and engineering instruments
50870000. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment

Werken bij GARAGE HALLEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE HALLEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE HALLEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE HALLEUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Rioleringswerkers met of zonder ervaring gezocht ! regio Malle of Vorselaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuw wegenbouwbedrijf in de kempen; zijn wij op zoek naar rioleringswerkers. Bij voorkeur heeft u reeds een eerste ervaring achter de rug als rioleringswerker, maar gemotiveerde personen die de job willen aanleren zijn ook zeker welkom. U heeft geen problemen met vroeg opstaan, fysiek en vuil werk (rioleringen) schrikt u zeker niet af. In ruil biedt onze klant u loon naar werk, maaltijdcheques en een vast contract na een positieve interimperiode.

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Medewerker Aankoopdienst (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant zijn we op zoek naar een medewerker voor de aankoopdienst. * Ben je een aankoper in hart en nieren? * Zit onderhandelen in jouw bloed? * Naast nauwkeurig ben je ook iemand die zelf initiatieve neemt. Dan ben jij die persoon die we zoeken! Wat word er van je verwacht? Je start je dag met het opvolgen van je mailbox (in combinatie met een koffietje). Vervolgens voer je de inkooporders in het het systeem en bezorg je de bestellingen aan de leveranciers. Vlak voor de middag help je jouw collega bij de werkzaamheden. Na de middag volg je de bestellingen op die nog niet geleverd zijn en contacteer je de leveranciers voor vragen en opmerkingen. Je dag sluit je af met het opvolgen van de administratie. Tussendoor hou je de collega's op de hoogte van de leveringsdata.

  • 1 HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Koolkerke/Brugge 12u/week (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in Brugge/Koolkerke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op langere termijn kan er ook strijk bijkomen, strijk van delicate materialen. De werkdagen zijn ma/woe/vr. Niet op donderdag. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Schoonmaak (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Oostende zoeken we jobstudenten voor de Paasvakantie. Je helpt mee met de vaste werknemers in de schoonmaak, dit in openbare delen van gebouwen en burelen.

  • STUDENT (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk groeiend bedrijf in de recyclagesector zijn we op zoek naar een student administratief bediende. Je kan vlot met de computer overweg Je staat in voor de balie (telefoons beantwoorden, mensen betalen voor de materialen die deze komen binnen brengen, badges aanmaken)

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

  • Logistiek medewerker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: TCI EUROPE

    Type: Vaste Job

    TCI rekruteert een magazijn medewerker voor het filiaal in Zwijndrecht. We zijn op zoek naar een polyvalente logistieke bediende die verantwoordelijk is voor onder andere het ontvangen, orderpicken, opslaan en leveren van goederen. Hiernaast dienen ook bijhorende administratieve taken volbracht te worden (picking bons, levernota’s, transport documenten, ...). De medewerker wordt aangestuurd door de teamleader en wordt bijgestaan door 4 andere collega’s. De voornaamste taken bestaan uit verwerken van inkomende goederen (controle, wegzetten en administratieve boeking in SAP) etikettering en ompak verzendklaar maken van de goederen (picking, inpakken en administratieve afhandeling) Proper en ordelijk houden van de werkomgeving Inventarisname Onderhoud magazijn Na een inwerkperiode werkt U samen met de 4 collega’s in een rotatiesysteem dat U toelaat om alle aspecten van het magazijn te beheersen. TCI is op zoek naar een medewerker die zal werken volgens een flexibel werkrooster, namelijk van 9.00u - 10.00u tot 17.30u - 18.30u. Kennis van transportreglementering (IATA, ADR) zijn een plus.

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

  • Keukenmedewerker/hulpkok (flexie) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar iemand die als fleximedewerker kan werken op vrijdagavond. Indien je jou ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

Zoek naar antwoorden van GARAGE HALLEUX in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE HALLEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE HALLEUX. Laat een reactie achter voor GARAGE HALLEUX. GARAGE HALLEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE HALLEUX. Leave a respond for GARAGE HALLEUX. GARAGE HALLEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE HALLEUX op de google maps. Adres en contacten GARAGE HALLEUX
Location of GARAGE HALLEUX on the google maps. Address and contacts of GARAGE HALLEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE HALLEUX GARAGE HALLEUX: ESPACE VOYAGES | ELEKTRO DECLEIR | Deridder Karl | Helsmoortel Marc | BUREAU LECOMTE

Other related companies as GARAGE HALLEUX: ESPACE VOYAGES | ELEKTRO DECLEIR | Deridder Karl | Helsmoortel Marc | BUREAU LECOMTE

GARAGE HALLEUX is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE HALLEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04163238525. Het bedrijf GARAGE HALLEUX bevindt zich op het adres: RUE DES D?PORT?S 12; 4860; PEPINSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 275,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE HALLEUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE HALLEUX is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE HALLEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE HALLEUX, openstaande posities, locatie van GARAGE HALLEUX op de kaart.

GARAGE HALLEUX is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE HALLEUX, company assigned to the tax number BE04163238525. The company GARAGE HALLEUX is located at the address: RUE DES D?PORT?S 12; 4860; PEPINSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 275,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voertuigen. Products created in GARAGE HALLEUX were not found.
The main activity of GARAGE HALLEUX is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE HALLEUX is not available. You also can look at reviews of GARAGE HALLEUX, open positions, location of GARAGE HALLEUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE HALLEUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE HALLEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE HALLEUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE HALLEUX, employees, financial statistics.