GARAGE EDDY PLUSQUIN

Contactgegevens GARAGE EDDY PLUSQUIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE EDDY PLUSQUIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE EDDY PLUSQUIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BERNEAU 6BB; 4600; VISE, België

Telefoon (phone): 43797007 (+32-43797007) 43797007 (+32-43797007)

Fax (fax): +32 (86) 204-56-24 +32 (86) 204-56-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE EDDY PLUSQUIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE EDDY PLUSQUIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE EDDY PLUSQUIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE EDDY PLUSQUIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE EDDY PLUSQUIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE EDDY PLUSQUIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE EDDY PLUSQUIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE EDDY PLUSQUIN
Products information GARAGE EDDY PLUSQUIN

BTW identificatienummer (tax): BE08230102539
Ondernemingsnummer: 6916961669
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in GARAGE EDDY PLUSQUIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE EDDY PLUSQUIN
(Get full report from official database of BE for GARAGE EDDY PLUSQUIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE EDDY PLUSQUIN
Addition kinds of activities for GARAGE EDDY PLUSQUIN

393100. Muziekinstrumenten | Musical instruments
33560701. Zirkonium- en zirkoniumlegeringen, lakens, strips, enz. | Zirconium and zirconium alloy bars, sheets, strip, etc.
36120301. Luchthaven verlichtingstransformatoren | Airport lighting transformers
72990604. Informatiediensten, consumenten | Information services, consumer
80690100. Substantie misbruik ziekenhuizen | Substance abuse hospitals
87320104. Economisch onderzoek | Economic research

Werken bij GARAGE EDDY PLUSQUIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE EDDY PLUSQUIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE EDDY PLUSQUIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE EDDY PLUSQUIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker atelier m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Gullegem zijn we op zoek naar een schrijnwerker atelier / placement

  • Schoonma(a)k(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, die reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in schoonmaak in verschillende sectoren, zoeken wij op regelmatige basis, schoonmakers om voltijds en/of deeltijds te werken in de regio Oost-en West-Vlaanderen.

  • Medewerker Foodtruck (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als foodtruck medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor volgende taken: - Klanten bedienen - Broodjes maken - Hamburgers bakken - Afrekenen van bestellingen - Schoonmaak van de foodtruck Je werkt voltijds, ook op zaterdag en zondag en je bent op dinsdag thuis.

  • parkwachter (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Parkwachter zal je: het gevraagde materiaal klaarzetten om meen aar de werf te nemen de staat en keuringen van in- en uitgaande materialen controleren werkzaamheden uitvoeren aan allerhande soorten slangen de interne hallen en het terrein buiten onderhouden. met heftruck rijden in 2 ploegen werken: 5u45 ? 13u45 10u30 ? 18u30

  • Passie & talent om als 'stroomleider' te werken!!! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een fijn en zeer gezond en sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitsnetten, schakelkasten, datanetten en zelfs technische software, zijn we op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers die geboren zijn voor een job als stroomleider (elektrotechnieker)! Als Stroomleider word je zowel voor projectmatige ontzorging, permanente ondersteuning of voor periodieke versterking ingezet bij industriële klanten of grote projecten Jouw takenpakket bestaat oa. uit volgende verantwoordelijkheden: * elektrische schema’s lezen * zelfstandig elektrische installaties bouwen op basis van voorliggende plannen * kabelbanen en –ladders plaatsen, kabels trekken en aansluiten * kabels moffen, een motor aansluiten in ster en driehoek * elektrische borden installeren bij klanten en vakkundig aansluiten * ervan houden in team te werken, serviceminded en flexibel zijn Belangrijk om weten, is dat je aan de slag kan gaan in een bedrijf dat zeer respectvol omgaat met zijn medewerkers. Er wordt continu aandacht geschonken aan de ontwikkeling (via opleidingen) en het welzijn van alle collega's!!!

  • Schoonmaak Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je nog op zoek naar een job met veel enjoy? Wij zoeken enthousiaste collega's om het ASAP team te vervolledigen! Je kan eigen uren bepalen zodat dit steeds combineerbaar is met het gezin. Je bent iemand die steeds zelfstandig kan werken en bent steeds bereid gezinnen te helpen in hun huishouden.

  • Bijverdienste Medewerker inventaris- ook voor studenten op 06/11 (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gespecialiseerd in winkelinventarisatiediensten zijn wij op zoek naar een medewerker voor de Carrefour winkel te Diest. De opdracht gaat door op dinsdag 6 november om 19u45. De voorziene duur is minimum 3 uren maar de opdracht is pas gedaan als de inventaris is afgelopen.

  • jobstudenten Shopmedewerker Shop & go Delhaize (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Q8 MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een shopmedewerker voor ons Q8 tankstation in Mechelen. Je taken zullen bestaan uit oa: Bediening van de klanten in de shop Belegde broodjes klaarmaken De rekken aanvullen Kassa bij bakken van koffiekoeken en andere producten je kunt werken in weekenden, feestdagen en vakanties

  • Student with knowledge of the Belarusian Language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Belarusian language. The job requires to do data quality checks in Belarusian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

    Type: Vaste Job

    Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

  • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

  • Meetings and Events Consultant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van GARAGE EDDY PLUSQUIN in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE EDDY PLUSQUIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE EDDY PLUSQUIN. Laat een reactie achter voor GARAGE EDDY PLUSQUIN. GARAGE EDDY PLUSQUIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE EDDY PLUSQUIN. Leave a respond for GARAGE EDDY PLUSQUIN. GARAGE EDDY PLUSQUIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE EDDY PLUSQUIN op de google maps. Adres en contacten GARAGE EDDY PLUSQUIN
Location of GARAGE EDDY PLUSQUIN on the google maps. Address and contacts of GARAGE EDDY PLUSQUIN

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE EDDY PLUSQUIN GARAGE EDDY PLUSQUIN: Royal Antwerp Golfclub | Godichaux SA | COIFFURE MARIE-JOS?E | GERCO N.V. | PIZZA HUT

Other related companies as GARAGE EDDY PLUSQUIN: Royal Antwerp Golfclub | Godichaux SA | COIFFURE MARIE-JOS?E | GERCO N.V. | PIZZA HUT

GARAGE EDDY PLUSQUIN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE EDDY PLUSQUIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08230102539. Het bedrijf GARAGE EDDY PLUSQUIN bevindt zich op het adres: RUE DE BERNEAU 6BB; 4600; VISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE EDDY PLUSQUIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE EDDY PLUSQUIN is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE EDDY PLUSQUIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE EDDY PLUSQUIN, openstaande posities, locatie van GARAGE EDDY PLUSQUIN op de kaart.

GARAGE EDDY PLUSQUIN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE EDDY PLUSQUIN, company assigned to the tax number BE08230102539. The company GARAGE EDDY PLUSQUIN is located at the address: RUE DE BERNEAU 6BB; 4600; VISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voertuigen. Products created in GARAGE EDDY PLUSQUIN were not found.
The main activity of GARAGE EDDY PLUSQUIN is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE EDDY PLUSQUIN is not available. You also can look at reviews of GARAGE EDDY PLUSQUIN, open positions, location of GARAGE EDDY PLUSQUIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE EDDY PLUSQUIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE EDDY PLUSQUIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE EDDY PLUSQUIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE EDDY PLUSQUIN, employees, financial statistics.