ADVIESBURO STROO RONY

Contactgegevens ADVIESBURO STROO RONY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVIESBURO STROO RONY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVIESBURO STROO RONY

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): LEOPOLD 1 LAAN 52; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50312985 (+32-50312985) 50312985 (+32-50312985)

Fax (fax): +32 (69) 862-50-11 +32 (69) 862-50-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVIESBURO STROO RONY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVIESBURO STROO RONY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVIESBURO STROO RONY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVIESBURO STROO RONY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVIESBURO STROO RONY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVIESBURO STROO RONY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVIESBURO STROO RONY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVIESBURO STROO RONY
Products information ADVIESBURO STROO RONY

BTW identificatienummer (tax): BE07940338134
Ondernemingsnummer: 5424194335
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 833,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services: Banque.. Types d'Assurances: Assurance Automobile, Pensions, Assurance contre les Dégâts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit. Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVIESBURO STROO RONY
(Get full report from official database of BE for ADVIESBURO STROO RONY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVIESBURO STROO RONY
Addition kinds of activities for ADVIESBURO STROO RONY

20410100. Meel | Flour
27969906. Lithografische platen, positieven of negatieven | Lithographic plates, positives or negatives
33549901. Vormen, geëxtrudeerd aluminium, nec | Shapes, extruded aluminum, nec
39491100. Baseball, softball en cricket sportartikelen | Baseball, softball, and cricket sports equipment
60290000. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
86410500. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations

Werken bij ADVIESBURO STROO RONY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVIESBURO STROO RONY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVIESBURO STROO RONY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVIESBURO STROO RONY. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Magazijnmedewerker met heftruckattest (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiecentrum regio Brugge zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers (M/V). - Lossen en sorteren van paletten - Opkuis/op orde houden van algemeen magazijn

  • HVAC-technieker regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren HVAC-technieker. Waaruit bestaat je takenpakket? Helpen bij de implementatie van preventieve onderhoudsprogramma's volgens een tijdschema die door de lijnmanager opgesteld werd om defecten en storingen te voorkomen. Bestellen van vervangmateriaal voor dringende interventies. Diverse reparaties uitvoeren om de goede werking van de installatie te verzekeren. Gedetailleerde rapporten opmaken de klanten informeren van de vooruitgangen de hiërarchische lijn op de hoogte brengen van eventuele aanpassingen aan de installatie of aan de planning om de communicatie te verbeteren. Dagelijks rapporteren aan de leidinggevende en aan de service desk. Oog hebben voor commerciële opportuniteiten bij de klanten en deze doorgeven aan de leidinggevende zodat de objectieven van de organisatie kunnen bereikt worden. De veiligheidsregels respecteren en de hiërarchische lijn verwittigen in geval van gevaarlijke situaties.

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

  • magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q CHOCOLATE

    Type: Vaste Job

    zie bijgevoegde pdf voor functieomschrijving Ref. Transport & Logistiek

  • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: CHAUVET EUROPE

    Type: Vaste Job

    - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

  • Service technieker branddetectie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de interventie van verschillende elektronische alarmsystemen. Je gaat bij de klanten ter plaatse en verifieer je de werking van de installatie. Je vervangt indien nodig bepaalde onderdelen. Je voert simulaties uit en houdt onderhoudsrapporten bij. Je werkt steeds in regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van ADVIESBURO STROO RONY in sociale netwerken
Look for responds of ADVIESBURO STROO RONY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVIESBURO STROO RONY. Laat een reactie achter voor ADVIESBURO STROO RONY. ADVIESBURO STROO RONY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVIESBURO STROO RONY. Leave a respond for ADVIESBURO STROO RONY. ADVIESBURO STROO RONY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVIESBURO STROO RONY op de google maps. Adres en contacten ADVIESBURO STROO RONY
Location of ADVIESBURO STROO RONY on the google maps. Address and contacts of ADVIESBURO STROO RONY

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVIESBURO STROO RONY ADVIESBURO STROO RONY: INSTITUUT RELAX | CENTRE DOCUMENT. MUSICALE | VYVEY | R?SIDENCE LES LAVANDES | Maison du Peuple

Other related companies as ADVIESBURO STROO RONY: INSTITUUT RELAX | CENTRE DOCUMENT. MUSICALE | VYVEY | R?SIDENCE LES LAVANDES | Maison du Peuple

ADVIESBURO STROO RONY is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVIESBURO STROO RONY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07940338134. Het bedrijf ADVIESBURO STROO RONY bevindt zich op het adres: LEOPOLD 1 LAAN 52; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 833,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Assurances. Lijst met producten zijn Services: Banque.. Types d'Assurances: Assurance Automobile, Pensions, Assurance contre les Dégâts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van ADVIESBURO STROO RONY is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVIESBURO STROO RONY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVIESBURO STROO RONY, openstaande posities, locatie van ADVIESBURO STROO RONY op de kaart.

ADVIESBURO STROO RONY is a company, that was registered 1989 in Brugge region, Belgium. Full name of company is ADVIESBURO STROO RONY, company assigned to the tax number BE07940338134. The company ADVIESBURO STROO RONY is located at the address: LEOPOLD 1 LAAN 52; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 833,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banques and organismes de crédit. Assurances. List of products are Services: Banque.. Types d'Assurances: Assurance Automobile, Pensions, Assurance contre les Dégâts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of ADVIESBURO STROO RONY is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVIESBURO STROO RONY is not available. You also can look at reviews of ADVIESBURO STROO RONY, open positions, location of ADVIESBURO STROO RONY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVIESBURO STROO RONY, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVIESBURO STROO RONY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVIESBURO STROO RONY, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVIESBURO STROO RONY, employees, financial statistics.