ATRAXION

Contactgegevens ATRAXION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATRAXION: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATRAXION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIJK 28; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER, België

Telefoon (phone): 15761280 (+32-15761280) 15761280 (+32-15761280)

Fax (fax): +32 (3) 768-89-73 +32 (3) 768-89-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATRAXION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATRAXION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATRAXION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATRAXION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATRAXION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATRAXION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATRAXION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATRAXION
Products information ATRAXION

BTW identificatienummer (tax): BE06393737792
Ondernemingsnummer: 9740997314
Hoofdstad (capital): 200,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in ATRAXION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATRAXION
(Get full report from official database of BE for ATRAXION)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATRAXION
Addition kinds of activities for ATRAXION

3087. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
242103. Speciaalzagerijproducten | Specialty sawmill products
242603. Voorraden: pistool, handvat, voertuig, enz. | Stocks: gun, handle, vehicle, etc.
38429907. Eerste hulp, slangbeten en brandwonden | First aid, snake bite, and burn kits
44990303. Bootverhuur, commercieel | Boat rental, commercial

Werken bij ATRAXION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATRAXION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATRAXION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATRAXION. Looking for open vacancies in other companies

 • Vertegenwoordiger - Sales representative (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar hunters / vertegenwoordigers. Jouw taken: Dagelijks bezoeken van klanten en prospecten en professionele EHBO-materialen demonstreren met als uiteindelijk doel het verkopen en leveren van de materialen. Met andere woorden: het betreft hier een directe verkoop en directe levering van bedrijven en geen particulieren. . Iedere vertegenwoordiger krijgt een persoonlijk objectief dat men dagelijks dient te behalen. Hierin wordt je op verschillende manieren ondersteund en gecoacht door je sales supervisor. Na het bezoeken van de afspraken maak je je administratie in orde en communiceert dit op dagelijkse basis aan alle betrokken partijen. Correct stockbeheer op dagelijkse basis en het wekelijks aanvullen van nieuwe stock.

 • ONDERHOUDSTECHNIEKER MET KENNIS VAN HYDRAULICA (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je kan zelfstandig werken. Je bent elektrisch zeer sterk en houdt van technische uitdagingen. Je hebt kennis van elektriciteit van vrachtwagens. Je werkt zeer georganiseerd en bent uiterst stressbestendig.

 • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

 • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (deeltijds - zelf te kiezen) (POESELE)

  Regio: POESELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Vaste Job

  Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

 • CONSULTANT BACHELOR ACCOUNTANCY / FINANCE met firmawagen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor diverse boekhoudtaken: boeken van facturen opmaak BTW financiële boeken diverse ondersteunende boekhoudtaken tot het voorbereiden van de afsluitingen Bedrijfsprofiel: Voor een consultancy kantoor regio Antwerpen, dat bedrijven tijdelijke ondersteuning biedt met financiële en boekhoudkundige diensten, zoeken we een Consultant / Boekhouder / Accountant die zal ingezet worden voor korte en langdurige opdrachten, dit ter vervanging van een zwangerschap, tijdelijke vermeerdering van werk of vervanging wegens ziekte (kort of langdurig).

 • Procesoperator (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: OLEON

  Type: Vaste Job

  Jouw dag als procesoperator… Als procesoperator bij Oleon ben je verantwoordelijk om het productieproces van A tot Z in goede banen te leiden: Je start je dag met een kort overleg. Samen met je collega’s zorg je voor een goede shiftoverdracht zodat je perfecte inschatting kan maken van de gebeurtenissen in de vorige shift. Daarna is je takenpakket afwisselend: het ene moment werk je als paneloperator, het andere moment als fieldoperator. Als fieldoperator voer je, na het overleg, controlerondes uit tussen onze installaties. Je voert hierbij metingen uit, je neemt stalen, je verpompt onze producten, … Daarnaast maak je werkbonnen aan en voer je kleine technische verrichtingen uit. Als paneloperator werk je vanuit het hart van het proces. Parameters controleren en aanpassen, het proces opvolgen en bijsturen zodat je een kwalitatief eindproduct kan produceren.

 • Junior teamleader productie met ambitie (FMCG, Wilrijk) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  AIs mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een hightech productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader binnen een sterk internationaal productiebedrijf in de FMCG sector waarschijnlijk het bedrijf dat je zoekt. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico's Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

 • Allround technicus (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

 • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Totaalpraktijk

  Type: Zelfstandige activiteit

  Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

 • Verpleegkundige oncologie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van de afdeling oncologie instaan voor de dagdagelijkse taken. 

Zoek naar antwoorden van ATRAXION in sociale netwerken
Look for responds of ATRAXION in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATRAXION. Laat een reactie achter voor ATRAXION. ATRAXION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATRAXION. Leave a respond for ATRAXION. ATRAXION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATRAXION op de google maps. Adres en contacten ATRAXION
Location of ATRAXION on the google maps. Address and contacts of ATRAXION

Andere gerelateerde bedrijven als come ATRAXION ATRAXION: Van Doorselaere | August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant | N.D.O. VR.H.SPELENDE KIND | E.P.L. DU SACR?-COEUR | Elink SA/NV

Other related companies as ATRAXION: Van Doorselaere | August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant | N.D.O. VR.H.SPELENDE KIND | E.P.L. DU SACR?-COEUR | Elink SA/NV

ATRAXION is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATRAXION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06393737792. Het bedrijf ATRAXION bevindt zich op het adres: DIJK 28; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 200,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 890,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in ATRAXION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATRAXION is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATRAXION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATRAXION, openstaande posities, locatie van ATRAXION op de kaart.

ATRAXION is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATRAXION, company assigned to the tax number BE06393737792. The company ATRAXION is located at the address: DIJK 28; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 200,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 890,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voertuigen. Products created in ATRAXION were not found.
The main activity of ATRAXION is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ATRAXION is not available. You also can look at reviews of ATRAXION, open positions, location of ATRAXION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATRAXION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATRAXION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATRAXION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATRAXION, employees, financial statistics.