ASTGEN S.A.

Contactgegevens ASTGEN S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASTGEN S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASTGEN S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): D`ATHUS LAAN 86; 6780; MESSANCY, België

Telefoon (phone): 63389305 (+32-63389305) 63389305 (+32-63389305)

Fax (fax): +32 (64) 285-63-13 +32 (64) 285-63-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASTGEN S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASTGEN S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASTGEN S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASTGEN S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASTGEN S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASTGEN S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASTGEN S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASTGEN S.A.
Products information ASTGEN S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06419281005
Ondernemingsnummer: 1000549316
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 346,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in ASTGEN S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASTGEN S.A.
(Get full report from official database of BE for ASTGEN S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASTGEN S.A.
Addition kinds of activities for ASTGEN S.A.

201101. Rundvleesproducten, van rundvlees geslacht ter plaatse | Beef products, from beef slaughtered on site
327205. Betonnen raam- en deurcomponenten, vensterbanken en frames | Concrete window and door components, sills and frames
369100. Oplaadbatterijen | Storage batteries
807101. Testlaboratoria | Testing laboratories
28340805. Tincturen, farmaceutisch | Tinctures, pharmaceutical
35310202. Kranen, schip | Cranes, ship
35529900. Textielmachines, nec | Textile machinery, nec
36130304. Zekeringen, elektrisch | Fuses, electric
49320000. Gas en andere diensten gecombineerd | Gas and other services combined
76991600. Reparatie van huishoudelijke apparaten | Household appliance repair services

Werken bij ASTGEN S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASTGEN S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASTGEN S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASTGEN S.A.. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

 • Quality Support Officer (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

 • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

 • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

  Regio: BAS-WARNETON

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

 • Flexi-job verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

  Regio: BAARLE-HERTOG

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij op zoek naar een medewerker/ster verkoop via flexi-job. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

 • Student receptionist voor vakantieperiodes (m/v) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Om onze vaste receptionist(e)s te vervangen zijn we op zoek naar (werk)studenten tijdens de schoolvakantie. Ben je daarnaast ook beschikbaar om één of meerdere dagen te werken op een (vaste) weekdag tijdens het schooljaar, is dit zeker een troef. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers, het beheer van de telefonische communicatie en bijkomende administratieve taken.

 • Jobstudent Frituur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: 't Brugsch Friethuys

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken verschillende jobstudenten, in overleg wordt er een vrijdagavond en zatermiddag gewerkt terwijl je collega die week de zaterdagavond en zondagmiddag werkt. Je werkt 2 weekends op 3. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar zodanig er gemakkelijk aanpassingen mogelijk zijn wegens ziekte, vakantie, etc.. We zoeken een jobstudent in de strikte betekenis, dus een persoon die zijn studies belangrijk vindt maar ondertussen toch nog een cent wil bijverdienen volgens de wettelijke barema's. Studenten die zo veel mogelijk uren willen presteren: gelieve u te onthouden. Het betreft hier maximum 10 uurtjes per week zodanig dat uw studies, werk alsook sociale contacten in balans kunnen blijven.

 • VERPLEEGKUNDIGE voltijds mobiele equipe (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: WOONZORGCENTRUM SINT ANNA

  Type: Vaste Job

  VZW Groep Sint-Franciscus baat woonzorgcentra uit in Brakel (Sint-Franciscustehuis), Oosterzele (De Zilverlinde en OLV Ter Veldbloemen) en Haaltert (Sint Jozef en Sint Anna) en heeft momenteel een vacature voor verpleegkundige in WZC Sint Anna, stationsstraat 165, 9450 Haaltert.

 • Projectleider (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

 • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Talentus Roeselare

  Type: Vaste Job

  Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

 • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: OKay

  Type: Vaste Job

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Advocaat Corporate M&A (Antwerpen) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Zelfstandige activiteit

  Advocaat - Corporate M&A - (Antwerpen) Voor een gerenommeerd advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Advocaat gespecialiseerd in M&A om het team experten te versterken. Onze klant is een specialist in bijstaan van ondernemingen in een brede waaier aan juridische kwesties. Ze bieden hun groeiend nationaal en internationaal cliënteel steeds een totaaloplossing aan waarbij kwaliteit primeert. Transparantie, duidelijke communicatie en efficiëntie typeren de aanpak van dit kantoor. Functieomschrijving: Als Advocaat Corporate M&A ben je verantwoordelijk voor volgende functies: Het adviseren van klanten en bijstaan in het maken van beslissingen omtrent fusies en overnamen, private equity, herstructureringen, aandeelhoudersgeschillen, enz. Het proactief meehelpen uitdenken van een lange-termijn strategie voor de klant. Het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met het cliënteel.

Zoek naar antwoorden van ASTGEN S.A. in sociale netwerken
Look for responds of ASTGEN S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASTGEN S.A.. Laat een reactie achter voor ASTGEN S.A.. ASTGEN S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASTGEN S.A.. Leave a respond for ASTGEN S.A.. ASTGEN S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASTGEN S.A. op de google maps. Adres en contacten ASTGEN S.A.
Location of ASTGEN S.A. on the google maps. Address and contacts of ASTGEN S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come ASTGEN S.A. ASTGEN S.A.: Vandecasteele K | Belgaufra | JEAN-PIERRE MARTIN | Verheye K | LES BAMBIS

Other related companies as ASTGEN S.A.: Vandecasteele K | Belgaufra | JEAN-PIERRE MARTIN | Verheye K | LES BAMBIS

ASTGEN S.A. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASTGEN S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06419281005. Het bedrijf ASTGEN S.A. bevindt zich op het adres: D`ATHUS LAAN 86; 6780; MESSANCY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 346,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in ASTGEN S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASTGEN S.A. is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASTGEN S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASTGEN S.A., openstaande posities, locatie van ASTGEN S.A. op de kaart.

ASTGEN S.A. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASTGEN S.A., company assigned to the tax number BE06419281005. The company ASTGEN S.A. is located at the address: D`ATHUS LAAN 86; 6780; MESSANCY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 346,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voertuigen. Products created in ASTGEN S.A. were not found.
The main activity of ASTGEN S.A. is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ASTGEN S.A. is not available. You also can look at reviews of ASTGEN S.A., open positions, location of ASTGEN S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASTGEN S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASTGEN S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASTGEN S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASTGEN S.A., employees, financial statistics.