ANDRE VERBRAECKEN

Contactgegevens ANDRE VERBRAECKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE VERBRAECKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE VERBRAECKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE VORSTSEWEG 4; 2430; LAAKDAL, België

Telefoon (phone): 14866755 (+32-14866755) 14866755 (+32-14866755)

Fax (fax): +32 (61) 444-94-99 +32 (61) 444-94-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE VERBRAECKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE VERBRAECKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE VERBRAECKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE VERBRAECKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE VERBRAECKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE VERBRAECKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE VERBRAECKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE VERBRAECKEN
Products information ANDRE VERBRAECKEN

BTW identificatienummer (tax): BE01435333251
Ondernemingsnummer: 2324951171
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 628,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ANDRE VERBRAECKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE VERBRAECKEN
(Get full report from official database of BE for ANDRE VERBRAECKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE VERBRAECKEN
Addition kinds of activities for ANDRE VERBRAECKEN

308600. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
461900. Pijpleidingen, nec | Pipelines, nec
591200. Drug winkels en eigen winkels | Drug stores and proprietary stores
25419900. Houtplanken en armaturen, niet inbegrepen | Wood partitions and fixtures, nec
36130303. Zekeringbevestigingen, elektrische stroom | Fuse mountings, electric power
38120100. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
41110300. Luchthaven vervoer | Airport transportation
73810103. Wachthondenverhuur | Guard dog rental
82499904. Correspondentie school | Correspondence school

Werken bij ANDRE VERBRAECKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE VERBRAECKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE VERBRAECKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE VERBRAECKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Flexibele magazijnier | Opglabbeek | 2 ploegen of nacht (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar magazijniers voor het scannen en omwikkelen van producten. Ook sta je in voor het stapelen van paletten.

 • Elektricien (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een job als industrieel elektricien? We zoeken een industrieel elektricien voor het bekabelen, aansluiten en testen van machines. Ontwerpen, bouwen van de nodige stuurkast, maken van de nodige programma's en opstarten van het geheel. Van begin stadium tot het einde bent u betrokken bij de realisatie van een project.

 • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

 • Persoon om te poetsen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken iemand die instaat voor het algemeen onderhoud van de onderneming. Dat betekent dat u poetst, verantwoordelijk bent voor huishoudelijke taken, e.d. Ook kan het zijn dat u verplaatsingen zal moeten doen met een grote wagen.

 • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

 • Planner (LESSINES)

  Regio: LESSINES

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een succesvol en internationaal bedrijf in de regio van Lessen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven planner. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de montage teams Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productie (atelier) Je bent verantwoordelijk voor het beheren en plannen van de helpdesk binnen de afgesproken termijn Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van personeel in het atelier en op verplaatsing Je neemt contact op met de klanten zodoende ze steeds op de hoogte zijn van onze komst Je werkt de planning zodanig uit dat iedereen een duidelijk zicht heeft op wat er verwacht wordt van hen

 • administratief bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Studentenjob

  Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

 • Jobstudent (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Hoger Redder Sportoase be-MINE Beringen (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

 • ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE ● Communicatieve duizendpoot regio KORTRIJK (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: DE ROUCK & VERHELLEN : welkom op onze website : www.derouck.be

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een familiale KMO uit de regio Kortrijk, actief in de productie en verdeling van medische hulpmiddelen. Dankzij een klantgerichte service op maat en hoge kwaliteitsnormen zijn we uitgegroeid tot de top in ons vakgebied in België. Voor onze interne organisatie zoeken we dringend een (m/v): ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE Communicatieve duizendpoot voor orderverwerking en all-round administratieve opvolging Functie: Na een grondige inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de algemene administratie van onze organisatie. Je ontvangt en verwerkt orders, volgt deze verder op, je beheert de voorraden en verzorgt de facturatie. Hiertoe heb je dagelijks veelvuldige contacten met onze klanten en werk je nauw samen met de zaakvoerders.

 • Projectleider | afd schrijnwerkerij | klasse 8 | Waregem (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor: - Werkvoorbereiding en planning Na een inloopperiode ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding en planning van de schrijnwerkerij. Na een grondige analyse van het dossier werk je de technische tekeningen uit en stelt je de productieplanning op. - Werven opvolgen Jij fungeert als spilfiguur tussen de productie en de werf. Je plant de levering in en volgt de installatie nauwgezet op. - Budgetbeheer en raportering Je volgt het budget nauwgezet op en bent verantwoordelijk voor de rapportering in verband met de nacalculatie. - Aansturen team Je staat in voor de technische, administrative en financiële opvolging van jouw afdeling. Hierbij stuur je het team aan. - Kwaliteit en veiligheid Je bewaakt de kwaliteit en werkt actief mee aan een veilige werkomgeving.

 • Kinesist (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: LOCOLOGO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Kinesist

Zoek naar antwoorden van ANDRE VERBRAECKEN in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE VERBRAECKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE VERBRAECKEN. Laat een reactie achter voor ANDRE VERBRAECKEN. ANDRE VERBRAECKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE VERBRAECKEN. Leave a respond for ANDRE VERBRAECKEN. ANDRE VERBRAECKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE VERBRAECKEN op de google maps. Adres en contacten ANDRE VERBRAECKEN
Location of ANDRE VERBRAECKEN on the google maps. Address and contacts of ANDRE VERBRAECKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE VERBRAECKEN ANDRE VERBRAECKEN: PHILIPS INDUSTRIAL ACTIVITIES NV | N-LIMBURGSE WIELERCLUB | A.B.C ECHAF | AIRVENTURE | Sterna NV

Other related companies as ANDRE VERBRAECKEN: PHILIPS INDUSTRIAL ACTIVITIES NV | N-LIMBURGSE WIELERCLUB | A.B.C ECHAF | AIRVENTURE | Sterna NV

ANDRE VERBRAECKEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE VERBRAECKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01435333251. Het bedrijf ANDRE VERBRAECKEN bevindt zich op het adres: OUDE VORSTSEWEG 4; 2430; LAAKDAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 628,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in ANDRE VERBRAECKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE VERBRAECKEN is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE VERBRAECKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE VERBRAECKEN, openstaande posities, locatie van ANDRE VERBRAECKEN op de kaart.

ANDRE VERBRAECKEN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE VERBRAECKEN, company assigned to the tax number BE01435333251. The company ANDRE VERBRAECKEN is located at the address: OUDE VORSTSEWEG 4; 2430; LAAKDAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 628,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voertuigen. Products created in ANDRE VERBRAECKEN were not found.
The main activity of ANDRE VERBRAECKEN is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE VERBRAECKEN is not available. You also can look at reviews of ANDRE VERBRAECKEN, open positions, location of ANDRE VERBRAECKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE VERBRAECKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE VERBRAECKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE VERBRAECKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE VERBRAECKEN, employees, financial statistics.