AMERICAN CARS ENTHUSIASTS

Contactgegevens AMERICAN CARS ENTHUSIASTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMERICAN CARS ENTHUSIASTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMERICAN CARS ENTHUSIASTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LGE YPERMANSTR 33; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32355209 32355209

Fax (fax): +32 (13) 939-66-95 +32 (13) 939-66-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMERICAN CARS ENTHUSIASTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMERICAN CARS ENTHUSIASTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMERICAN CARS ENTHUSIASTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMERICAN CARS ENTHUSIASTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMERICAN CARS ENTHUSIASTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMERICAN CARS ENTHUSIASTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMERICAN CARS ENTHUSIASTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMERICAN CARS ENTHUSIASTS
Products information AMERICAN CARS ENTHUSIASTS

BTW identificatienummer (tax): BE02875915527
Ondernemingsnummer: 8253448486
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 423,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in AMERICAN CARS ENTHUSIASTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMERICAN CARS ENTHUSIASTS
(Get full report from official database of BE for AMERICAN CARS ENTHUSIASTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMERICAN CARS ENTHUSIASTS
Addition kinds of activities for AMERICAN CARS ENTHUSIASTS

3369. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
221110. Linnen en tussenbanden, katoen | Linings and interlinings, cotton
225304. Jurken en rokken | Dresses and skirts
326200. Vitreous China tafel en keukengerei | Vitreous china table and kitchenware
554100. Benzine tankstations | Gasoline service stations
25190102. Grasmateriaal, behalve hout, metaal, steen of beton | Lawn furniture, except wood, metal, stone, or concrete
30890401. Hakken, laars of schoen: kunststof | Heels, boot or shoe: plastics
34480101. Gebouwen, draagbaar: geprefabriceerd metaal | Buildings, portable: prefabricated metal
59619909. Vissen, jagen en kampeeruitrusting en benodigdheden: per post | Fishing, hunting and camping equipment and supplies: by mail
59849902. Vloeibaar aardgas, afgeleverd aan klanten | Liquefied petroleum gas, delivered to customers' premises

Werken bij AMERICAN CARS ENTHUSIASTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMERICAN CARS ENTHUSIASTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMERICAN CARS ENTHUSIASTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMERICAN CARS ENTHUSIASTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur Rijbewijs C/E (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in Westerlo zijn wij op zoek naar een chauffeur CE (M/V) je rijdt met een vrachtwagen met afvalwater je rijdt met een vrachtwagen met een citerne je rijdt niet met gevaarlijke producten 

 • Job als aflasser regio Bocholt (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze job als lasser regio Bocholt werk je in een team dat verantwoordelijk is voor de productie van de containers of zelfpersers of aanhangwagens. De ploegbaas start samen met jou de productie op ondersteunt je en stuurt bij waar nodig. Je werkt op een zelfstandige manier maar werken in teamverband is nooit veraf. Je werkt op een vaste locatie in het atelier. Alle producten ( persen containers transport specials) worden volledig gemaakt in het eigen atelier containers komen bij ons binnen als stalen plaat en gaat naar buiten volledig volgens de wensen van onze klant.

 • studenten inkomende telefonie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een contactcenter zoeken we werkwillige studenten die ondersteuning kunnen bieden op de facturatiedienst van een firma. Je helpt bestaande klanten verder en aan het einde van het gesprek maak je indien mogelijk een commerciële bocht. Je werkt op de dienst inbound, wat wil zeggen dat je inkomende oproepen zal behandelen. Je hoeft dus zelf niet uit te bellen naar mensen. Concreet zoeken we voor de divisie Gent een aantal jobstudenten die direct aan de slag kunnen gaan.

 • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

 • SHOPMANAGER – HAMONT-ACHEL (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: BEL & BO

  Type: Vaste Job

  Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Kan je een team leiden? Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken ! Wat verwachten we van jou ? Je staat in voor het beheer van een Bel&Bo winkel. Je creëert de perfecte uitstraling van de winkel. Klantvriendelijkheid en persoonlijke servicebeleving staan voorop. Je leidt, beheert en organiseert de dagelijkse planning binnen het kader van de Bel&Bo bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde objectieven. Je werkt actief mee en stuurt jouw team verkoopmedewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de District Manager. Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk !

 • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

 • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ALUVISION

  Type: Vaste Job

  Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

 • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: QUICK BERCHEM

  Type: Vaste Job

  Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

 • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • BIV-stagiair of erkend BIV-makelaar inkoop verkoop (M/V) (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: VM RENTMEESTERSCHAP

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een inwerkperiode en een gedegen opleiding ga je zelfstandig op zoek naar potentiële kandidaat kopers en verkopers voor onze portefeuille. Je zal hierin worden bijgestaan door de medewerkers binnen het kantoor. Je hebt o.a. volgende verantwoordelijkheden: Onderhouden van klantencontact inzake verkoop van vastgoed in onze bestaande portefeuille Voorbereiding van de verkoopovereenkomst en daarnaast zorg je ook voor de ondertekeningen en begeleiding ervan Samen met de CEO leg je afspraken vast met ontwikkelaars met het oog op een langdurige samenwerking Je volgt interne leads op en werd deze uit tot concrete dossiers. Actieve prospectie met als doel uitbreiding van de portefeuille zal niet je grootste tijdsbesteding zijn

 • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

Zoek naar antwoorden van AMERICAN CARS ENTHUSIASTS in sociale netwerken
Look for responds of AMERICAN CARS ENTHUSIASTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMERICAN CARS ENTHUSIASTS. Laat een reactie achter voor AMERICAN CARS ENTHUSIASTS. AMERICAN CARS ENTHUSIASTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMERICAN CARS ENTHUSIASTS. Leave a respond for AMERICAN CARS ENTHUSIASTS. AMERICAN CARS ENTHUSIASTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMERICAN CARS ENTHUSIASTS op de google maps. Adres en contacten AMERICAN CARS ENTHUSIASTS
Location of AMERICAN CARS ENTHUSIASTS on the google maps. Address and contacts of AMERICAN CARS ENTHUSIASTS

Andere gerelateerde bedrijven als come AMERICAN CARS ENTHUSIASTS AMERICAN CARS ENTHUSIASTS: DANIEL VANBELLEGHEM | HERMAN CREMMERY | LE CHIEN CHIC | SABIN BOUMANS | Faes P

Other related companies as AMERICAN CARS ENTHUSIASTS: DANIEL VANBELLEGHEM | HERMAN CREMMERY | LE CHIEN CHIC | SABIN BOUMANS | Faes P

AMERICAN CARS ENTHUSIASTS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMERICAN CARS ENTHUSIASTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02875915527. Het bedrijf AMERICAN CARS ENTHUSIASTS bevindt zich op het adres: LGE YPERMANSTR 33; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 423,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in AMERICAN CARS ENTHUSIASTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMERICAN CARS ENTHUSIASTS is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMERICAN CARS ENTHUSIASTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMERICAN CARS ENTHUSIASTS, openstaande posities, locatie van AMERICAN CARS ENTHUSIASTS op de kaart.

AMERICAN CARS ENTHUSIASTS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMERICAN CARS ENTHUSIASTS, company assigned to the tax number BE02875915527. The company AMERICAN CARS ENTHUSIASTS is located at the address: LGE YPERMANSTR 33; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 423,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voertuigen. Products created in AMERICAN CARS ENTHUSIASTS were not found.
The main activity of AMERICAN CARS ENTHUSIASTS is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AMERICAN CARS ENTHUSIASTS is not available. You also can look at reviews of AMERICAN CARS ENTHUSIASTS, open positions, location of AMERICAN CARS ENTHUSIASTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMERICAN CARS ENTHUSIASTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMERICAN CARS ENTHUSIASTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMERICAN CARS ENTHUSIASTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMERICAN CARS ENTHUSIASTS, employees, financial statistics.