?T ROZEMARIJNTJE

Contactgegevens ?T ROZEMARIJNTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ?T ROZEMARIJNTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

?T ROZEMARIJNTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GUIDO GEZELLESTRAAT 68; 9470; DENDERLEEUW, België

Telefoon (phone): 53672973 (+32-53672973) 53672973 (+32-53672973)

Fax (fax): +32 (58) 517-98-60 +32 (58) 517-98-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ?T ROZEMARIJNTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "?T ROZEMARIJNTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "?T ROZEMARIJNTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ?T ROZEMARIJNTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ?T ROZEMARIJNTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ?T ROZEMARIJNTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ?T ROZEMARIJNTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ?T ROZEMARIJNTJE
Products information ?T ROZEMARIJNTJE

BTW identificatienummer (tax): BE04713928222
Ondernemingsnummer: 5736480712
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 576,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in ?T ROZEMARIJNTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ?T ROZEMARIJNTJE
(Get full report from official database of BE for ?T ROZEMARIJNTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ?T ROZEMARIJNTJE
Addition kinds of activities for ?T ROZEMARIJNTJE

147999. Chemische en meststoffenmijn, nec, nec | Chemical and fertilizer mining, nec, nec
171104. Verwarming en airconditioning contractoren | Heating and air conditioning contractors
23410200. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's undergarments
34129902. Drums, verzending: metaal | Drums, shipping: metal
50399913. Wire hek, poorten en accessoires | Wire fence, gates, and accessories
62110202. Investeringsbankiers | Investment bankers

Werken bij ?T ROZEMARIJNTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ?T ROZEMARIJNTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ?T ROZEMARIJNTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ?T ROZEMARIJNTJE. Looking for open vacancies in other companies

 • chauffeur rijbewijs C + Polyvalent medewerker vaste planten (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In het voorjaar werk je voltijds als chauffeur + orderpicker, in de winterperiode werk je meer in het bedrijf zelf. De andere periodes is het een combinatie van de 2 afhankelijk van de bestellingen. TAKEN: - klaarzetten van bestellingen + laden en lossen van vrachtwagen - uitvoeren van de bestellingen - verspenen of stekken van jonge plantjes - knippen of snoeien van planten in groei met behulp van een manuele snoeischaar - inpotten en verpotten met behulp van een inpotmachine - potten op de transportband zetten en/of er terug afhalen - uitzetten van de potten op een containerveld - buitenzetten en of binnenhalen van de potten - wieden - water geven - inpakken van planten en verzendklaar maken - laden van planten op deense karren, met behulp van een manuele transpallet - algemene opkuiswerkzaamheden

 • Productie voeding (kaas) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw taken zijn het leggen van kaas op de transportband, pakjes op gewicht brengen en controleren van installatie. Het kan zijn dat je ook moet inpakken. Het bruto uurloon is €12.63 + €0.25/uur ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.45 per gewerkte dag.

 • Bouwarbeider (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma te Lummen is Konvert Construct opzoek naar een gedreven bouwarbeider. Je taken gaan voornamelijk bestaan uit de renovatie of restauratie van gebouwen. Zowel ruwbouw als dak- en gevelwerken. Ervaring is een pluspunt maar zeker geen absolute vereiste. Vooral een grote dosis motivatie en een positieve mentaliteit is voor ons belangrijk. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel dan niet en neem contact op via [email protected] of 011/60.33.67

 • Magazijnier (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

 • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

 • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DEKRA BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

 • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: People 4 Projects

  Type: Vaste Job

  P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

 • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

  Type: Vaste Job

  Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

 • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

  Regio: VLAMERTINGE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

 • VanRoey.be - System Engineer (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Taakomschrijving Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, FortiNet,VEEAM en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar Cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je profiel Je kan reeds terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer. Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied. We bieden je VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

 • ARCHITECTE COLLABORATEUR INDEPENDANT (H/F) (Regio Charleroi)

  Regio: Regio Charleroi

  Bedrijf: FOREM

  Type: Zelfstandige activiteit

  SL + Architectes recrute actuellement 2 Architectes collaborateurs (PAS DE STAGIAIRE) Votre mission : Assurer des missions d'architecture au sein de nos bureaux. Vos fonctions : Vous élaborez des projets d'architecture et de construction (bâtiments industriels, immeubles de bureaux, infrastructures publiques, rénovations, immeubles mixtes, logements, villas, appartements, etc...). Vous êtes responsable de plusieurs projets et donc chargé du suivi administratif et technique des dossiers.

 • MOBYUS: Docent Nederlands (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: MOBYUS CVO CAMPUS HERTOGSTRAAT

  Type: Werfreserve

  MOBYUS CVO staat binnen de context van UCLL ( University College Leuven Limburg) in voor de pijler levenslang leren. Met ruim 4200 inschrijvingen voor de opleidingen Nederlands voor Anderstaligen in 2017-2018 is MOBYUS CVO in Leuven een belangrijke speler op het gebied van Nederlands voor Anderstaligen in het volwassenenonderwijs. Voor verscheidene opdrachten zijn wij op korte termijn op zoek naar een: DOCENT Nederlands (M/V)

Zoek naar antwoorden van ?T ROZEMARIJNTJE in sociale netwerken
Look for responds of ?T ROZEMARIJNTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ?T ROZEMARIJNTJE. Laat een reactie achter voor ?T ROZEMARIJNTJE. ?T ROZEMARIJNTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ?T ROZEMARIJNTJE. Leave a respond for ?T ROZEMARIJNTJE. ?T ROZEMARIJNTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ?T ROZEMARIJNTJE op de google maps. Adres en contacten ?T ROZEMARIJNTJE
Location of ?T ROZEMARIJNTJE on the google maps. Address and contacts of ?T ROZEMARIJNTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come ?T ROZEMARIJNTJE ?T ROZEMARIJNTJE: PةDICURE ONCLIN | RESTAURANT INADA | JEROME VANLERBERGHE | Summer Chalet | Ga?li Creation

Other related companies as ?T ROZEMARIJNTJE: PةDICURE ONCLIN | RESTAURANT INADA | JEROME VANLERBERGHE | Summer Chalet | Ga?li Creation

?T ROZEMARIJNTJE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ?T ROZEMARIJNTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04713928222. Het bedrijf ?T ROZEMARIJNTJE bevindt zich op het adres: GUIDO GEZELLESTRAAT 68; 9470; DENDERLEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 576,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in ?T ROZEMARIJNTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ?T ROZEMARIJNTJE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ?T ROZEMARIJNTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ?T ROZEMARIJNTJE, openstaande posities, locatie van ?T ROZEMARIJNTJE op de kaart.

?T ROZEMARIJNTJE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ?T ROZEMARIJNTJE, company assigned to the tax number BE04713928222. The company ?T ROZEMARIJNTJE is located at the address: GUIDO GEZELLESTRAAT 68; 9470; DENDERLEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 576,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in ?T ROZEMARIJNTJE were not found.
The main activity of ?T ROZEMARIJNTJE is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ?T ROZEMARIJNTJE is not available. You also can look at reviews of ?T ROZEMARIJNTJE, open positions, location of ?T ROZEMARIJNTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ?T ROZEMARIJNTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ?T ROZEMARIJNTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ?T ROZEMARIJNTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ?T ROZEMARIJNTJE, employees, financial statistics.