VERVLOET-DE HOUWER

Contactgegevens VERVLOET-DE HOUWER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERVLOET-DE HOUWER: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERVLOET-DE HOUWER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOELSTRAAT 47/1; 3545; HALEN (GROOT), België

Telefoon (phone): 13442090 (+32-13442090) 13442090 (+32-13442090)

Fax (fax): +32 (15) 207-51-13 +32 (15) 207-51-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERVLOET-DE HOUWER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERVLOET-DE HOUWER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERVLOET-DE HOUWER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERVLOET-DE HOUWER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERVLOET-DE HOUWER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERVLOET-DE HOUWER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERVLOET-DE HOUWER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERVLOET-DE HOUWER
Products information VERVLOET-DE HOUWER

BTW identificatienummer (tax): BE05609313964
Ondernemingsnummer: 7576690673
Hoofdstad (capital): 365,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in VERVLOET-DE HOUWER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERVLOET-DE HOUWER
(Get full report from official database of BE for VERVLOET-DE HOUWER)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERVLOET-DE HOUWER
Addition kinds of activities for VERVLOET-DE HOUWER

239903. Banners, wimpers en vlaggen | Banners, pennants, and flags
382302. Instrumenten voor drukmeting, industrieel | Pressure measurement instruments, industrial
24991005. Zitplaatsen, toilet | Seats, toilet
28369900. Biologische producten, behalve diagnostische, nec | Biological products, except diagnostic, nec
32290800. Kunst, decoratief en nieuwsgierig glaswerk | Art, decorative and novelty glassware
37130203. Drankwagenlichamen | Beverage truck bodies
38230401. Analysatoren, industrieel proces type | Analyzers, industrial process type
51310113. Nylon stukgoed, geweven | Nylon piece goods, woven

Werken bij VERVLOET-DE HOUWER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERVLOET-DE HOUWER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERVLOET-DE HOUWER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERVLOET-DE HOUWER. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker openbare verlichting (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je voert werken uit aan de bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent het netsysteem en bent in staat om fouten op te sporen Samen met je collega sta je in voor het plaatsen of wegnemen (verlichtings-)palen Je brengt signalisatie aan en maakt gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen

 • Monteur industriebouw (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

 • Bediende HR (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn momenteel op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke ondersteuning van de HR afdeling. Je wordt ingeschakeld voor het opstellen van dossiers mbt tijdskrediet, het opvolgen van de tijdsregistratie, algemene administratieve ondersteuning, klassement,... Kortom een zeer gevarieerde job!

 • Medewerker productieondersteuning (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Maasmechelen zoeken we een medewerker voor productieondersteuning te bieden. Je staat in voor een vlot verloop van werkzaamheden volgens de productieplanning en doorlooptijden. Je taken bestaan uit: - zorgen voor voldoende werkvoorraad aan de werkposten en een vlotte wasdoorstroming; - materialen aanbrengen (bv. veerbodembakken); - courante storingen oplossen zoals vastgelopen wasgoed, vastgelopen zakken in hangbaan ed.; - algemeen overzicht houden over productieflow; - storingen melden en deze opvolgen; - kwaliteitsproblemen melden aan directe leiding; - zorgen voor de werkverdeling aangegeven door teamleiders; - algemene veiligheidsvoorschriften naleven; - toezicht houden op orde en netheid in productiezones;

 • Torenkraanmachinist (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Hoeselt zijn we op zoek naar een ervaren torenkraanmachinist

 • CHAUFFEUR C NACHTPLOEG (M/V) (HOREBEKE)

  Regio: HOREBEKE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die in de vaste nachtploeg aan de slag kan gaan. Je start jouw werkdag door zelf jouw vrachtwagen te laden, nadien leg je een traject af bij vaste klanten en zet je de leveringen op de gevraagde plaats bij de klant af. Je zal 's nachts te werk gaan, dus komt niet in contact met de klanten zelf.

 • Lasser (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

 • Schoonmaker (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Studentenjob

  Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

 • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op zaterdag 13 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op zaterdag 13 oktober van 16:00-22:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

 • LESGEVER OMNISPORT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport op 10 december 2018 (14:30-15:30) in Gent zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Sales Promotor Klein Elektro (België)

  Regio: België

  Bedrijf: Think and Go

  Type: Studentenjob

  Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

 • Freelance boekhouding 0.5 à 1 dag/week (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: GLOBIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ik ben op zoek naar administratieve en financiële ondersteuning onder de vorm van een freelance boekhouder (m/v/x) voor een halve dag tot 1 dag in de week, tijdelijk of permanent (overeen te komen). Facturatie, boeken van aankoopfacturen, BTW-aangifte, diverse boekingen, afschrijvingen, debiteurenbeheer, controle en rapportage,... Eventueel ook ingave van data voor de loonverwerking (via Acerta)

Zoek naar antwoorden van VERVLOET-DE HOUWER in sociale netwerken
Look for responds of VERVLOET-DE HOUWER in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERVLOET-DE HOUWER. Laat een reactie achter voor VERVLOET-DE HOUWER. VERVLOET-DE HOUWER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERVLOET-DE HOUWER. Leave a respond for VERVLOET-DE HOUWER. VERVLOET-DE HOUWER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERVLOET-DE HOUWER op de google maps. Adres en contacten VERVLOET-DE HOUWER
Location of VERVLOET-DE HOUWER on the google maps. Address and contacts of VERVLOET-DE HOUWER

Andere gerelateerde bedrijven als come VERVLOET-DE HOUWER VERVLOET-DE HOUWER: LIBERALE MUTUALITEIT | Multi Fix NV | MAX WELL | Imprimerie Libert | KEDIAM

Other related companies as VERVLOET-DE HOUWER: LIBERALE MUTUALITEIT | Multi Fix NV | MAX WELL | Imprimerie Libert | KEDIAM

VERVLOET-DE HOUWER is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERVLOET-DE HOUWER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05609313964. Het bedrijf VERVLOET-DE HOUWER bevindt zich op het adres: DOELSTRAAT 47/1; 3545; HALEN (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 365,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 754,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in VERVLOET-DE HOUWER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERVLOET-DE HOUWER is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERVLOET-DE HOUWER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERVLOET-DE HOUWER, openstaande posities, locatie van VERVLOET-DE HOUWER op de kaart.

VERVLOET-DE HOUWER is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERVLOET-DE HOUWER, company assigned to the tax number BE05609313964. The company VERVLOET-DE HOUWER is located at the address: DOELSTRAAT 47/1; 3545; HALEN (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 365,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 754,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in VERVLOET-DE HOUWER were not found.
The main activity of VERVLOET-DE HOUWER is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERVLOET-DE HOUWER is not available. You also can look at reviews of VERVLOET-DE HOUWER, open positions, location of VERVLOET-DE HOUWER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERVLOET-DE HOUWER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERVLOET-DE HOUWER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERVLOET-DE HOUWER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERVLOET-DE HOUWER, employees, financial statistics.