VANSTEENHUYSE

Contactgegevens VANSTEENHUYSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANSTEENHUYSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANSTEENHUYSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WALSTRAAT 60; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50826888 (+32-50826888) 50826888 (+32-50826888)

Fax (fax): +32 (83) 907-12-70 +32 (83) 907-12-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANSTEENHUYSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANSTEENHUYSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANSTEENHUYSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANSTEENHUYSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANSTEENHUYSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANSTEENHUYSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANSTEENHUYSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANSTEENHUYSE
Products information VANSTEENHUYSE

BTW identificatienummer (tax): BE01931640625
Ondernemingsnummer: 3303558349
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 484,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in VANSTEENHUYSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANSTEENHUYSE
(Get full report from official database of BE for VANSTEENHUYSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANSTEENHUYSE
Addition kinds of activities for VANSTEENHUYSE

14999902. Asbestmijn | Asbestos mining
20460305. fructose | Fructose
32950208. Grafiet, natuurlijk: gemalen, verpulver, geraffineerd of gemengd | Graphite, natural: ground, pulverized, refined, or blended
35539911. Persen voor het maken van spaanplaat, hardboard, multiplex, enz. | Presses for making particleboard, hardboard, plywood, etc.
58120501. Restaurant, familie: keten | Restaurant, family: chain

Werken bij VANSTEENHUYSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANSTEENHUYSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANSTEENHUYSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANSTEENHUYSE. Looking for open vacancies in other companies

 • Wever 2 ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar een wever.

 • Technisch verkoopbediende (m/v) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als technisch verkoopbediende sta je in voor de directe verkoop in de winkel. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten en geeft hen het nodige advies zodat ze de beste keuze kunnen maken. Je staat in voor de commerciële en administratieve opvolging van offertes en bestellingen. Je verzorgt het aanvullen van de producten en je adviseert de aankoopverantwoordelijke bij bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de professionele uitstraling van de winkel en staat garant voor een positieve winkelervaring. Je werkt dagelijks nauw samen met klanten en leveranciers en je volgt de evoluties binnen jouw vakdomein op de voet.

 • Orderpicker oproepbasis (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

 • vrachtwagenbestuurder met ervaring gezocht (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: International Recruitment OVL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een van onze klanten in de regio Wetteren  zijn wij op dit ogenblik op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met ervaring. Wij zoeken naar iemand die zeer flexibel.Dagelijks moet je jouw vrachtwagen ophalen aan de firma in regio Wetteren en na je werkuren zet je deze terug.  Je staat in voor het: Laden/lossen van machines op de werven Aftekenen van documenten, controle van goederen Vervoer van hoogwerkers Vroeg beginnen

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

 • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

  Type: Vaste Job

  Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

 • Medewerker tuinonderhoud / tuinaanlegger (VINDERHOUTE)

  Regio: VINDERHOUTE

  Bedrijf: GILLES DE SMET

  Type: Vaste Job

  Snoeien; Scheren; Hulp aanleg en onderhouden tuinen; Opritten en terrassen.

 • Boekhouder - regio Kortemark (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

  Type: Vaste Job

  Robert Half is momenteel op zoek naar een Boekhouder (werkuren dagelijks 8u-16u30) (M/V). Dit voor KMO regio Kortemark. Als Boekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: je voert de volledige boekhouding van een vennootschap. Je werkt in tandem met je collega, die de boekhouding voert van een andere entiteit; je boekt aan-, verkoop en financieel in. Dit is een analytische boekhouding; je maakt diverse aangiftes op zoals BTW en intrastat; je doet de maandelijkse afsluiting, net zoals de maandelijkse financiële rapportering; diverse taken: ad hoc leasecontracten van wagens verlengen of annuleren; bevestigen van prestaties aan interimkantoren; debiteurenbeheer in samenspraak met de sales; interne doorfacturaties van kosten; etc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Adviseur in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen structuur uit te bouwen en de mensen in jouw structuur dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

 • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BODEGA LORENAS

  Type: Flexijob

  Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van VANSTEENHUYSE in sociale netwerken
Look for responds of VANSTEENHUYSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANSTEENHUYSE. Laat een reactie achter voor VANSTEENHUYSE. VANSTEENHUYSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANSTEENHUYSE. Leave a respond for VANSTEENHUYSE. VANSTEENHUYSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANSTEENHUYSE op de google maps. Adres en contacten VANSTEENHUYSE
Location of VANSTEENHUYSE on the google maps. Address and contacts of VANSTEENHUYSE

Andere gerelateerde bedrijven als come VANSTEENHUYSE VANSTEENHUYSE: BANCONTACT-MISTER CASH | El Monte | CHRISTA VAN AUDENHOVE | FILIP FREDERICQ | J. DOPP?E

Other related companies as VANSTEENHUYSE: BANCONTACT-MISTER CASH | El Monte | CHRISTA VAN AUDENHOVE | FILIP FREDERICQ | J. DOPP?E

VANSTEENHUYSE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANSTEENHUYSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01931640625. Het bedrijf VANSTEENHUYSE bevindt zich op het adres: WALSTRAAT 60; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 484,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in VANSTEENHUYSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANSTEENHUYSE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANSTEENHUYSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANSTEENHUYSE, openstaande posities, locatie van VANSTEENHUYSE op de kaart.

VANSTEENHUYSE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANSTEENHUYSE, company assigned to the tax number BE01931640625. The company VANSTEENHUYSE is located at the address: WALSTRAAT 60; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 484,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in VANSTEENHUYSE were not found.
The main activity of VANSTEENHUYSE is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANSTEENHUYSE is not available. You also can look at reviews of VANSTEENHUYSE, open positions, location of VANSTEENHUYSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANSTEENHUYSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANSTEENHUYSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANSTEENHUYSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANSTEENHUYSE, employees, financial statistics.