VANDERSMISSEN

Contactgegevens VANDERSMISSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDERSMISSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDERSMISSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSEWEG 177; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24525721 (+32-24525721) 24525721 (+32-24525721)

Fax (fax): +32 (12) 141-30-97 +32 (12) 141-30-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDERSMISSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDERSMISSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDERSMISSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDERSMISSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDERSMISSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDERSMISSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDERSMISSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDERSMISSEN
Products information VANDERSMISSEN

BTW identificatienummer (tax): BE08585510253
Ondernemingsnummer: 4141265869
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 726,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in VANDERSMISSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDERSMISSEN
(Get full report from official database of BE for VANDERSMISSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDERSMISSEN
Addition kinds of activities for VANDERSMISSEN

02719900. Varkenshoudende dieren en konijnen, n.v. | Fur-bearing animals and rabbits, nec
13829901. Luchtgeofysische verkenning, olie en gas | Aerial geophysical exploration, oil and gas
32950103. Flint, gemalen of anderszins behandeld | Flint, ground or otherwise treated
34430101. Autoclaven, industrieel | Autoclaves, industrial
34440506. Hoppers, plaatwerk | Hoppers, sheet metal
82990500. Lezen en spreken scholen | Reading and speaking schools

Werken bij VANDERSMISSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDERSMISSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDERSMISSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDERSMISSEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopmedewerker Roeselare 38u kinderafdeling (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoopmedewerker (m/v) die fulltime wil werken in de kinderafdeling

 • Plaatser/installateur (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert bepaalde opdrachten uit bij de klant adhv orderbonnen : - montage labels - plaatsen van paaltjes ( monteren van paaltjes ) - installatie van rekken - aan zaagmachine staan: op maat zagen van paaltjes - werken regio Benelux (samen rijden met busje)

 • Spoelmeester (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

 • Winkelbediende (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Temse zijn wij op zoek naar een student die afwisselend kan werken op zondag (05u45 - 13u) Je houdt de winkel netjes, helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Taken: Klachtenbehandeling Afrekenen Klantencontact Aanvullen Kassa verkopen/promotie bakkerij

 • JOBSTUDENT FRITUUR (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FORUM JOBS MECHELEN

  Type: Studentenjob

  Onze klant is een frituur te Mechelen. Om hun groeiend succes verder te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een jobstudent. Tot jouw taken behoort: Opnemen van bestellingen; Afrekenen van bestellingen; Bakken van ingrediënten; Helpen met het klaarzetten van producten; ... Je werkt elke zondag van 17u tot 20u, in samenspraak is extra uren/dagen mogelijk naar de toekomst toe.

 • jobstudent McDonald's Wapenplein Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Mc Donald's

  Type: Studentenjob

  wij zoeken nog jobstudenten om ons team te versterken aan de kassa en in de keuken tijdens de vakanties en drukke weekends. Je kan reeds vanaf 15 jaar bij ons terecht voor een vakantiejob.

 • Jobstudenten Texas Hold'em Poker m/v (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Studentenjob

  Ben jij geïnteresseerd in poker? Ken jij de spelregels van Texas Hold'em' Poker en heb jij zin om de dealer van het spel te worden? Neem dan snel contact op met ons jobcenter Oostende. We zoeken studenten die telkens op vrijdag en zaterdag ingeschakeld kunnen worden van 20uur tot 4uur. Uiteraard wordt er een bijscholing voorzien mbt interne regels, gebruiken en jetonbehandeling.

 • Onderhoudstechnieker (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Talentus

  Type: Vaste Job

  Als ondehoudstechnieker heb je de volgende verantwoordelijkheden: Instaan voor het preventief en curatief onderhoud van de productie-installaties (zowel elektrisch als mechanisch) en dit op basis van de onderhoudsplanning Demonteren en monteren van motoren, roerwerken, reductoren, ventilatoren, hydraliekgroepen, … . Uitvoeren van reparaties, reviseren van machines en/of machineonderdelen, uitvoeren van complexe herstellingen Bij pannes bent u in staat om, op basis van uw technische expertise, de juiste diagnose te stellen en correct advies te verlenen als oplossing van het probleem Proactief (daags voordien), op basis van de onderhoudsplanning, de voorbereidende taken organiseren om de onderhoudsinterventies vlot te laten verlopen (beschikbaarheid van de materialen, beschikbaarheid van de installatie, …) Alert zijn voor en melden van preventief onderhoud bij rondgangen in de productieafdelingen Toepassen en volgen van de juiste procedures in verband met o.a. beveiligen en ontveiligen van de installaties, invullen werkinstructies, registratie van de gewerkte uren per opdracht in SAP, indienstname van de installatie, … Verzorgen van de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie en feedback geven ingeval van anomalieën, defecten, oponthouden, … Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren, indien deze worden ingezet voor onderhoudstaken, en toezien op de voortgang van hun werkzaamheden en de juiste toepassing van de geldende (veiligheids-)procedures Instaan voor een propere en veilige werkomgeving. Correct interpreteren en zorgvuldig invullen van de LMRA (laatste minuut risicoanalyse). Proper achterlaten van de werkomgeving na elke onderhoudsinterventie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een groot voedingsbedrijf te Tienen, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker.

 • Commercial & Business Development Director (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in regio Brugge gaan we op zoek naar een Commercial & Business Development Director Als Commercial & Business Development Director neem je leiding over het volledige salesteam en coördineer je de commerciële activiteiten. Je zorgt ook voor de verdere uitbouw en ontwikkeling hiervan op alle gebied. Je maakt deel uit van het directieteam, die maandelijks samenkomt en rapporteert aan de CEO. Personeelsverantwoordelijkheid over een 20tal medewerkers : Inside Sales (Inside Sales Officer(s), Back-Office medewerkers, Call Center medewerker(s), Team aanbestedingen) External Sales (Key Accountmanagers, Accountmanagers) Marketing Commercieel aspect Kernactiviteiten Zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding van de mensen Zorgen voor het op peil houden van eigen kennis en doorgeven van deze kennis aan anderen oa door het volgen van opleidingen, en het organiseren ervan Richtlijnen, zowel op vlak van het bedrijf als op het vlak van de afdelingen, implementeren en respecteren en ervoor zorgen dat die ook gevolgd worden door de personen die rechtstreeks rapporteren Day-to-day business: beheer, oplossen van problemen, communicatie Verbeteringsvoorstellen formuleren, implementeren en opvolgen Nieuwe ontwikkelingen onderzoeken – Business Development Motiveren en opvolging van het team Updaten van systemen Op termijn word je ook lid van directieteam en kunnen volgende thema's aan bod komen : Bedrijfsstrategie tactisch en operationeel structureren en implementeren Op groepsniveau denken en handelen Coördineren van de dagdagelijkse activiteiten Opvolgen en optimalisatie van de werking Waken over rentabiliteit Handelen in functie van de waarden, de strategie en de doelstellingen van het bedrijf Doelstellingen van het bedrijf helpen concretiseren Budgetten bepalen, bespreken van de cijfers Meedenken over ‘gevoelige punten', topics

 • Trainer Engels (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Genk Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

 • keukenmedewerkers McDonald's Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: FAMILY DRIVE

  Type: Flexijob

  Je werkt in een tof team en je staat in voor het bereiden van hamburgers, je maakt ook wraps en slaatjes, allemaal volgens de Mcdonald's standaard! Je zorgt ook dat de keuken netjes en proper is, dus ook het onderhoud van de keuken behoort tot je takenpakket

Zoek naar antwoorden van VANDERSMISSEN in sociale netwerken
Look for responds of VANDERSMISSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDERSMISSEN. Laat een reactie achter voor VANDERSMISSEN. VANDERSMISSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDERSMISSEN. Leave a respond for VANDERSMISSEN. VANDERSMISSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDERSMISSEN op de google maps. Adres en contacten VANDERSMISSEN
Location of VANDERSMISSEN on the google maps. Address and contacts of VANDERSMISSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDERSMISSEN VANDERSMISSEN: Indiam BVBA | GERMAINE | TICKET BBL TRAVEL | VAN SPITAEL | KARINE CESAR

Other related companies as VANDERSMISSEN: Indiam BVBA | GERMAINE | TICKET BBL TRAVEL | VAN SPITAEL | KARINE CESAR

VANDERSMISSEN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDERSMISSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08585510253. Het bedrijf VANDERSMISSEN bevindt zich op het adres: BRUSSELSEWEG 177; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 726,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in VANDERSMISSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDERSMISSEN is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDERSMISSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDERSMISSEN, openstaande posities, locatie van VANDERSMISSEN op de kaart.

VANDERSMISSEN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDERSMISSEN, company assigned to the tax number BE08585510253. The company VANDERSMISSEN is located at the address: BRUSSELSEWEG 177; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 726,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in VANDERSMISSEN were not found.
The main activity of VANDERSMISSEN is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDERSMISSEN is not available. You also can look at reviews of VANDERSMISSEN, open positions, location of VANDERSMISSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDERSMISSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDERSMISSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDERSMISSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDERSMISSEN, employees, financial statistics.