VAN DEN BERGHE

Contactgegevens VAN DEN BERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN BERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN BERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEIESTRAAT 18; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50216836 (+32-50216836) 50216836 (+32-50216836)

Fax (fax): +32 (59) 359-72-48 +32 (59) 359-72-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN BERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN BERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN BERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN BERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN BERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN BERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN BERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN BERGHE
Products information VAN DEN BERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE08211151123
Ondernemingsnummer: 7885681152
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 679,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in VAN DEN BERGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN BERGHE
(Get full report from official database of BE for VAN DEN BERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN BERGHE
Addition kinds of activities for VAN DEN BERGHE

511302. Wegwerpplaten, kopjes, servetten en eetgerei | Disposable plates, cups, napkins, and eating utensils
14110106. Travertijn, afmeting-steengroeven | Travertine, dimension-quarrying
22111107. Eend, katoen | Duck, cotton
23860102. Hoeden en petten, leer | Hats and caps, leather
35479901. Apparatuur voor ferro- en non-ferromolen, hulp | Ferrous and nonferrous mill equipment, auxiliary
38229911. Verbrandingsregelaarsystemen, residentieel en commercieel type | Incinerator control systems, residential and commercial type
38450105. Colonascopen, electromedical | Colonascopes, electromedical
50650101. Mobiele telefoonapparatuur | Mobile telephone equipment

Werken bij VAN DEN BERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN BERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN BERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN BERGHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Schilder Pontons/schepen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aangenaam familiebedrijf dat gespecialiseerd is in scheepsherstellingen zijn we op zoek naar iemand die instaat voor het schilderen van de schepen en de pontons. Als hier niet voldoende te doen is, of het weer laat dit niet toe zal je ook gevraagd worden om af en toe wat onderhoudswerken te doen.

 • Machinebouwer (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Hoogstraten is Randstad op zoek naar een machinebouwer. Je bent voornamelijk bezig met het compleet opbouwen van diverse transportsystemen, bestaande uit buffer-, weeg-, afduw-, ontstapel-,stapel- en verpakkingsinstallaties. De job behelst voornamelijk het mechanisch monteren van frames, platen, assen, lagers, riemen, banden, kettingen, tandwielen en dit volgens duidelijke 3D-tekeningen met een exploded view. Het gaat om zeer afwisselend werk (seriegrootte van 1 a 5 stuks), met een zeer diverse productenpakket. Het kwaliteitsniveau en afwerkingsgraad van de producten ligt zeer hoog.

 • Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Gedreven Student - Rekrutering (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een interessante studentenjob waar je veel contact kan leggen met mensen? Krijg jij energie uit prestatiegericht werken? Dan is dit een ideale manier om jouw carrière een jumpstart te geven! Je zal gericht op zoek gaan naar specifieke profielen via verschillende databases (intern, vdab, ...) Eenmaal je een geschikte kandidaat hebt gevonden, voor één van onze klanten of kantoren, zal je een telefonische screening uitvoeren. Bijkomende screenings dienen te gebeuren aan de hand van een persoonlijk gesprek op het kantoor. Na de (pre)screening zal de kandidaat al dan niet worden voorgesteld aan de klant. Je komt in een klein team terecht waar je autonoom te werk kan gaan. Er is ook steeds ondersteuning ter beschikking. Kom jij ons team vervolledigen?

 • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

 • Verkoop bakkerij (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Vaste Job

  Voor een jonge en ambitieuze bakkerij-keten, zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster voor de winkel. Ben je klantgericht? Heb je een positieve, vriendelijke uitstraling en ben je graag met mensen in contact? Ben je het gewoon om om te gaan met voedingsproducten en bij voorkeur in een bakkerij? Bel dan snel Konvert Izegem 051/315252 of solliciteer online of spring even binnen bij ons op kantoor!

 • Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: IDEWE

  Type: Vaste Job

  De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met meer dan 800 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid,…). Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen Jouw perspectief Als preventieadviseur krijg je de kans om actief bij te dragen aan het mentale welzijn van werknemers. Jouw interventies situeren zich op het interpersoonlijke, op het team- en organisatieniveau. Je opdracht omvat een boeiende mix van persoonlijke begeleiding, bemiddeling, teambegeleiding en het geven van opleidingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor directie, HR en de Interne Preventieadviseur zodat je hen gericht kan ondersteunen in het opzetten van een kwalitatief preventiebeleid. Na de inwerkperiode sta je in voor de wettelijk omschreven taken van een preventieadviseur psychosociale aspecten. Dit omvat o.a. : · Het opvangen en begeleiden van interventieverzoeken; Het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve risicoanalyses in bedrijven; Het ondersteunen van onze klanten bij het opstellen van een algemeen psychosociaal preventiebeleid (zoals een beleid rond ziekteverzuim, stress en burnout, ongewenst grensoverschrijdend gedrag); Het geven van opleidingen (vb. aan vertrouwenspersonen, opleidingen rond thema’s als ziekteverzuim, stress en burn-out, gezonde veerkracht,…). Je maakt deel uit van een regionaal team waarin ook adviseurs uit andere disciplines (arbeidsgeneeskunde, arbeidsveiligheid, ergonomie) meewerken.

 • Kelners gezocht voor bijverdienste hartje Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Vaste Job

  Voor een prachtige toeristische en gekende plaats in hartje Brugge gaan we op zoek naar gemotiveerde kelners die op zoek zijn naar een bijverdienste. Hou je van klantencontact? Heb je een passie voor de horeca? Lees dan snel verder Taken van de gemotiveerde zaalmedewerker Bestellingen opnemen en ingeven in een digitale kassa Onthalen van de klanten, bedienen met een glimlach Suggesties voorstellen Bestellingen ophalen aan de bar en restaurant en doorvoeren naar de tafels Tafelfs afruimen afrekenen

 • Bordenbouwer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als bordenbouwer voor een outsourcing bedrijf ben jij van alle markten thuis. Omdat je reeds een eerste werkervaring achter de rug hebt kan je zelfstandig ingezet worden. Jouw job: Je staat in voor het kableren en maken van industriële borden. Je kan goed planlezen, je werkt zelfstandig en nauwkeurig.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

Zoek naar antwoorden van VAN DEN BERGHE in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN BERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN BERGHE. Laat een reactie achter voor VAN DEN BERGHE. VAN DEN BERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN BERGHE. Leave a respond for VAN DEN BERGHE. VAN DEN BERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN BERGHE op de google maps. Adres en contacten VAN DEN BERGHE
Location of VAN DEN BERGHE on the google maps. Address and contacts of VAN DEN BERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN BERGHE VAN DEN BERGHE: Beaujean J | Berben P | RUSTHUIS HENRI SERRUYS | DPD | ERES

Other related companies as VAN DEN BERGHE: Beaujean J | Berben P | RUSTHUIS HENRI SERRUYS | DPD | ERES

VAN DEN BERGHE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN BERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08211151123. Het bedrijf VAN DEN BERGHE bevindt zich op het adres: LEIESTRAAT 18; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 679,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in VAN DEN BERGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DEN BERGHE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN BERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN BERGHE, openstaande posities, locatie van VAN DEN BERGHE op de kaart.

VAN DEN BERGHE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN BERGHE, company assigned to the tax number BE08211151123. The company VAN DEN BERGHE is located at the address: LEIESTRAAT 18; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 679,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in VAN DEN BERGHE were not found.
The main activity of VAN DEN BERGHE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN BERGHE is not available. You also can look at reviews of VAN DEN BERGHE, open positions, location of VAN DEN BERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN BERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN BERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN BERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN BERGHE, employees, financial statistics.