VAN DE VIJVER GUY

Contactgegevens VAN DE VIJVER GUY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DE VIJVER GUY: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DE VIJVER GUY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDSTRAAT 141; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52472416 (+32-52472416) 52472416 (+32-52472416)

Fax (fax): +32 (65) 610-92-95 +32 (65) 610-92-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DE VIJVER GUY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DE VIJVER GUY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DE VIJVER GUY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DE VIJVER GUY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DE VIJVER GUY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DE VIJVER GUY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DE VIJVER GUY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DE VIJVER GUY
Products information VAN DE VIJVER GUY

BTW identificatienummer (tax): BE08428405761
Ondernemingsnummer: 4867462158
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 864,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in VAN DE VIJVER GUY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DE VIJVER GUY
(Get full report from official database of BE for VAN DE VIJVER GUY)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DE VIJVER GUY
Addition kinds of activities for VAN DE VIJVER GUY

342500. Zaagbladen en handsaws | Saw blades and handsaws
495200. Rioolsystemen | Sewerage systems
519903. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
22110102. Bed tikjes, katoen | Bed tickings, cotton
26790501. Confetti: gemaakt van aangekocht materiaal | Confetti: made from purchased material
32290503. Tv-buisjes, glas | Tv tube blanks, glass
34119904. Pails, behalve verzending: metaal | Pails, except shipping: metal
97119907. Marine | Navy

Werken bij VAN DE VIJVER GUY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DE VIJVER GUY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DE VIJVER GUY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DE VIJVER GUY. Looking for open vacancies in other companies

 • Allround Onderhoudsmechanieker (M/V) (DILSEN)

  Regio: DILSEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een handelaar in gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair & park en tuin zijn wij op zoek naar een all round onderhoudsmechanieker (m/v) Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van hun sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden gevolgd om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

 • Technieker Binnendienst m/v (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verricht onderhoud, inspecties, reparaties, preppen en opbouwwerkzaamheden aan nieuwe en gebruikte machines en randapparatuur, teneinde een optimale bedrijfszekerheid van het bedrijfsmiddel voor de gebruiker te realiseren.

 • Winkelmedewerker bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Gentbrugge. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

 • PRODUCTIEMEDEWERKER 2 PLOEGEN (M/V) (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een productiebedrijf regio Beveren-Leie zijn we op zoek naar een voltijds medewerker om bij te springen in de productie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag in 2 ploegen. Je wordt allround ingezet en kan rekenen op een afwisselende functie.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Eeklo - Lembeke (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

 • afwas en keukenhulp (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DE NOTELAAR

  Type: Studentenjob

  afwas doen , kleine karweien in de keuken ,helpen keuken kuisen

 • Student Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: LolaLiza

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

 • Jobstudenten winkel Staden (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Studentenjob voor elke week op zaterdag en/of zondag, ook in de examenperiode's of blok. Taken: kassa-werk, controle self-pay systeem, rekken aanvullen Werkuren zaterdag tss 7u30-19u zondag tss 7u30 - 12u15 alseen feestdag op een zaterdag valt - volledige dag op 25/12 en 1/1 is de winkel gesloten

 • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: MAMZEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

 • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Overpelt-Hamont achel-lommel (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van VAN DE VIJVER GUY in sociale netwerken
Look for responds of VAN DE VIJVER GUY in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DE VIJVER GUY. Laat een reactie achter voor VAN DE VIJVER GUY. VAN DE VIJVER GUY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DE VIJVER GUY. Leave a respond for VAN DE VIJVER GUY. VAN DE VIJVER GUY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DE VIJVER GUY op de google maps. Adres en contacten VAN DE VIJVER GUY
Location of VAN DE VIJVER GUY on the google maps. Address and contacts of VAN DE VIJVER GUY

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DE VIJVER GUY VAN DE VIJVER GUY: ALDI | LE TRIANGLE | VERBURGH | FE. BERNARD BELG. LUXEMB. | 't Luxhuis

Other related companies as VAN DE VIJVER GUY: ALDI | LE TRIANGLE | VERBURGH | FE. BERNARD BELG. LUXEMB. | 't Luxhuis

VAN DE VIJVER GUY is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DE VIJVER GUY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08428405761. Het bedrijf VAN DE VIJVER GUY bevindt zich op het adres: NOORDSTRAAT 141; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 864,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in VAN DE VIJVER GUY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DE VIJVER GUY is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DE VIJVER GUY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DE VIJVER GUY, openstaande posities, locatie van VAN DE VIJVER GUY op de kaart.

VAN DE VIJVER GUY is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DE VIJVER GUY, company assigned to the tax number BE08428405761. The company VAN DE VIJVER GUY is located at the address: NOORDSTRAAT 141; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 864,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in VAN DE VIJVER GUY were not found.
The main activity of VAN DE VIJVER GUY is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DE VIJVER GUY is not available. You also can look at reviews of VAN DE VIJVER GUY, open positions, location of VAN DE VIJVER GUY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DE VIJVER GUY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DE VIJVER GUY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DE VIJVER GUY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DE VIJVER GUY, employees, financial statistics.