UPIGNAC

Contactgegevens UPIGNAC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UPIGNAC: address, phone, fax, email, website, opening hours

UPIGNAC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOIE DE L'ARDENNE 106; 4053; CHAUDFONTAINE, België

Telefoon (phone): 43673067 (+32-43673067) 43673067 (+32-43673067)

Fax (fax): +32 (14) 896-30-62 +32 (14) 896-30-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UPIGNAC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UPIGNAC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UPIGNAC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UPIGNAC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UPIGNAC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UPIGNAC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UPIGNAC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UPIGNAC
Products information UPIGNAC

BTW identificatienummer (tax): BE03667205810
Ondernemingsnummer: 1197204589
Hoofdstad (capital): 725,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 413,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in UPIGNAC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UPIGNAC
(Get full report from official database of BE for UPIGNAC)

Aanvulling soorten activiteiten voor UPIGNAC
Addition kinds of activities for UPIGNAC

7361. Uitzendbureaus | Employment agencies
394403. Bordspellen, puzzels en modellen, behalve elektronisch | Board games, puzzles, and models, except electronic
782201. Filmuitwisseling | Film exchange services
23530100. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
26730202. Vuilniszakken (plastic folie): gemaakt van aangekochte materialen | Trash bags (plastic film): made from purchased materials
34899903. Projectoren: diepte lading, granaat, raket, enz. | Projectors: depth charge, grenade, rocket, etc.
39650105. Stukken, shirt, behalve kostbaar / halffabriek of steen | Studs, shirt, except precious/semiprecious metal or stone
50139900. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen, anders | Motor vehicle supplies and new parts, nec
84120100. Kunstgallerij | Art gallery

Werken bij UPIGNAC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UPIGNAC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UPIGNAC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UPIGNAC. Looking for open vacancies in other companies

 • TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant met hoofdzetel in Gent, gespecialiseerd in snellopende dieselmotoren zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Je komt terecht in de After Sales Afdeling. Tot je takenpakket behoren: - Instaan voor de telefonische dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van technische dossiers om een correcte en vlotte service te bieden. - Optreden als eerste aanspreekpunt voor de klant, bieden van ondersteuning en beantwoorden van vragen (via mail en telefonisch). - Administratief opvolgen van de klanten en onderhouden van goede contacten. - Mee up-to-date houden van de technische informatie in de database. - Verwerken van klantenvragen voor onderdelen, opmaken van offertes en orders en deze verder opvolgen tot en met verzending en facturatie. - Verwerken van de technische rapporten van de techniekers en deze doorgeven aan de klanten. - Verwerken en documenteren van eventuele klantenklachten. - Lanceren van orders & offertes in het ERP systeem.

 • Persoon voor de IT afdeling (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bij implementatie van nieuwe software problemen en situaties analyseren. Deze nadien kunnen omzetten in programmeerbare logica. Deze vlot overbrengen aan derden. Begeleiden van convertie van bestaande software naar nieuwe platform.

 • Call agents / voltijds / snelle opstart / Herstal (HERSTAL)

  Regio: HERSTAL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Herstal zijn wij op zoek naar enthousiaste call medewerkers. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen verder met al hun vragen. We zoeken tweetalige (NL/ENG) en drietalige (NL/ENG/FR) call agents. Je werkt specifiek op projecten.

 • Verzekeringsadviseur KMO-INDUSTRIE regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Tessenderlo zijn we op zoek naar een verzekeringsadviseur. Taken: Als Verzekeringsadviseur ben je verantwoordelijk voor een bestaande KMO-klantenportefeuille. Je werkt offertes en commerciële acties uit. Je onderhandelt met verzekeraars en zorgt voor een goede kwaliteit en rendement. Als Verzekeringsadviseur ga je steeds op zoek naar de verzekering die het meest voldoet aan de specifieke noden van de individuele klant. Na analyse van de risico's werk je een offerte uit en bespreek je die met de klant. Als Verzekeringsadviseur bekleed je een commerciële binnendienstfunctie in combinatie met buitenopdrachten. Je vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden met klanten en verzekeringsmaatschappijen, teneinde hen beter te leren kennen om zo vlot mogelijk met beide partijen te kunnen samenwerken.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Hasselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELRODE)

  Regio: GELRODE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

  Type: Studentenjob

  Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

 • Katoen Natie Gent zoekt jobstudenten voor project van 2/11 tem 21/11 in ploegen (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

  Type: Studentenjob

  Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn om te werken in ploegen voor een groot project dat loopt van 02/11 tem 21/11. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in! Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u Late ploeg: 14u tot 22u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob in deze periode? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected] !

 • Warehouse Supervisor (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: VMC-SELECT

  Type: Vaste Job

  Analyseren en organiseren van de flows met het oog op een optimaal functionerend magazijn Aansturen van 2 teamleaders en 8 magazijnmedewerkers en instaan voor opleiding, werkoverleg, taakverdeling en personeelsbezetting Zorg dragen voor de naleving van werkprocedures over kwaliteit, hygiëne, veiligheid, orde, netheid en milieu Samenwerken met andere afdelingen: plannings- en teammeetings, customer service, shiftoverdracht, ... Rapporteren van kengetallen naar management en verbeteracties

 • Logopedist(e) op zelfstandige basis (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK DE CODEKRAKER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een collega voor een zwangerschapsvervanging. Nadien is er de mogelijkheid op een vaste betrekking waarbij we een voltijds uurrooster kunnen aanbieden. Ben jij een creatieve, enthousiaste en gedreven logopedist(e) die op zoek is naar een interessante job met de nodige ondersteuning, aarzel dan niet om je kandidatuur in te dienen! In de praktijk behandelen we voornamelijk kinderen. De meest voorkomende stoornissen zijn: dyslexie, dyscalculie, taalontwikkelingsstoornissen, articulatieproblemen en OMFT. In beperktere mate komt ook de behandeling van volwassenen met neurogene communicatiestoornissen aan bod.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • PROJECTLEIDER APPARTEMENTENBOUW (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  - Je bent verantwoordelijk voor het van A tot Z tijdig en kwalitatief uitvoeren van een of meerdere van onze projecten, en dit in eerste instantie in de appartementenbouw. - Je onderhoudt gedurende het hele project actieve contacten met de klant. - Je probeert op een proactieve manier de wensen van deze klant mede in kaart te brengen, in samenspraak met het team van architect en ingenieur. - Je bent de motor van het projectteam en bent sterk in aansturen, motiveren en opvolgen van je medewerkers. - Je bewaakt de planning, de kwaliteit, de veiligheid en het budget. - Voor de dagdagelijkse operationele uitvoering kan je rekenen op een enthousiast werfteam.

Zoek naar antwoorden van UPIGNAC in sociale netwerken
Look for responds of UPIGNAC in social networks

Lees alle opmerkingen voor UPIGNAC. Laat een reactie achter voor UPIGNAC. UPIGNAC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UPIGNAC. Leave a respond for UPIGNAC. UPIGNAC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UPIGNAC op de google maps. Adres en contacten UPIGNAC
Location of UPIGNAC on the google maps. Address and contacts of UPIGNAC

Andere gerelateerde bedrijven als come UPIGNAC UPIGNAC: SEYS A | RATIO FLATS | A T B-Felicivin | Nuytten | DON BOSCO INSTITUUT TSO/BSO

Other related companies as UPIGNAC: SEYS A | RATIO FLATS | A T B-Felicivin | Nuytten | DON BOSCO INSTITUUT TSO/BSO

UPIGNAC is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UPIGNAC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03667205810. Het bedrijf UPIGNAC bevindt zich op het adres: VOIE DE L'ARDENNE 106; 4053; CHAUDFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 725,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 413,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in UPIGNAC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UPIGNAC is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UPIGNAC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UPIGNAC, openstaande posities, locatie van UPIGNAC op de kaart.

UPIGNAC is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is UPIGNAC, company assigned to the tax number BE03667205810. The company UPIGNAC is located at the address: VOIE DE L'ARDENNE 106; 4053; CHAUDFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 725,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 413,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in UPIGNAC were not found.
The main activity of UPIGNAC is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of UPIGNAC is not available. You also can look at reviews of UPIGNAC, open positions, location of UPIGNAC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UPIGNAC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UPIGNAC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UPIGNAC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UPIGNAC, employees, financial statistics.