TRAITEUR VINCENT

Contactgegevens TRAITEUR VINCENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR VINCENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR VINCENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MARAIS 17; 7620; BRUNEHAUT, België

Telefoon (phone): 69444888 (+32-69444888) 69444888 (+32-69444888)

Fax (fax): +32 (63) 708-62-73 +32 (63) 708-62-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR VINCENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR VINCENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR VINCENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR VINCENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR VINCENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR VINCENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR VINCENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR VINCENT
Products information TRAITEUR VINCENT

BTW identificatienummer (tax): BE07506378173
Ondernemingsnummer: 8562988281
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in TRAITEUR VINCENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR VINCENT
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR VINCENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR VINCENT
Addition kinds of activities for TRAITEUR VINCENT

593205. Kantoormeubilair en winkelinrichting, tweedehands | Office furniture and store fixtures, secondhand
27960200. Gravure platen diensten | Engraving platemaking services
28440400. Scheerbereidingen | Shaving preparations
33390202. Platina groepsmetaal raffinage (primaire) | Platinum group metal refining (primary)
39490505. Cartridge riemen, sport type | Cartridge belts, sporting type
54619904. koekjes | Cookies
73740000. Gegevensverwerking en voorbereiding | Data processing and preparation
79979904. Landclub, lidmaatschap | Country club, membership

Werken bij TRAITEUR VINCENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR VINCENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR VINCENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR VINCENT. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende Facturatie (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw talen zullen bestaan uit: ingeven en verwerken binnenkomende bankverrichtingen (van wat niet automatisch verwerkt wordt) opmaak uitgaande betalingsopdrachten opzoeken en verwerken van kredietkaartverrichtingen boeken van fakturen

 • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

 • Arbeider Spoorwegen (m/v) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Destelbergen, gespecialiseerd in de spoorwegen, zijn wij dringend op zoek naar 5 SPOORWEGARBEIDERS (M/V).  Ervaring is een pluspunt, maar onze klant investeert in zijn medewerkers. Ben jij gemotiveerd en wil je een mooie cent verdienen in de bouw, dan is deze job op jouw lijf geschreven. Je vertrekt in team naar de verschillende werven, deze liggen over heel Vlaanderen en je dag ziet er als volg uit: Bils plaatsen kabels trekken putten graven materialen verplaatsen

 • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Beernem 16u/week (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Beernem, telkens 8u. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken, ev. ook wassen maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • STRIJKSTER (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  Strijken zit je in het bloed, je bent klantvriendelijk én werkt graag in een familiale sfeer? Wil je graag een job waar het evenwicht tussen werk en gezin mooi in evenwicht is? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste én ervaren strijkster! (combinatie met poetsen kan zeker).

 • VERPLEEGKUNDIGE DAGDIENST (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Zorg voor Senioren

  Type: Vaste Job

  De residentie Woluwedal is een kleinschalig, familiaal woonzorgcentrum van 66 residenten. Wij streven als woonzorgcentrum voor een maximale autonomie bij onze bewoners. Zelfredzaamheid, een uitgebreid activiteitenprogramma en integratie van dementerende bewoners in onze dagelijkse werking zijn enkele van onze troeven. Als verpleegkundige sta je in voor: het bereiden en bedelen van medicatie bloedafnames, inspuitingen,... wondzorg de maandelijkse rondgang met CRA arts het opvolgen van het individuele zorgplan van de resident opstellen van vroegtijdige zorgplanningen ...

 • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

  Type: Vaste Job

  Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

 • Dossierbeheerder-syndicus (m/v) regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DE SYNDIC

  Type: Vaste Job

  1/ “Syndicus? Dat zou ik nooit willen doen!” Onze dossierbeheerders krijgen dit zinnetje standaard te horen wanneer ze zichzelf voorstellen. Nochtans hebben zij ooit voor de job gekozen. En hebben ze er geen spijt van, integendeel. Dat kan je alvast in de getuigenis van Kimmy of Jens lezen. 2/ “Syndicus? Dat is toch alleen maar miserie oplossen?” Gelukkig niet! Team Brussel-Gent-Dendermonde beheert samen zo’n 142 gebouwen, waarbij in 90 % van de dossiers alles vlekkeloos verloopt. Dat is mogelijk dankzij het innovatieve softwarepakket waarin we als dossierbeheerders de boekhouding en de administratie van de appartementsgebouwen nauwkeurig bijhouden. De boekhouding gebeurt zelfs gedeeltelijk automatisch dankzij ons systeem voor factuurherkenning. 3/ “Jaja, maar zodra er een leiding springt, staat je telefoon wel roodgloeiend.” Niet in alle dossiers loopt alles van een leien dakje. Daarom zijn wij er net! Geregeld worden we dus gecontacteerd voor een technisch probleem - al dan niet dringend - waarbij we leveranciers aanspreken, offertes voor herstellingen opvragen… Gelukkig hebben we een vaste poule van leveranciers enerzijds en een interne klusjesdienst waar op kunnen rekenen voor snelle herstellingen anderzijds. ‘s Avonds en in het weekend werken we met een permanentiesysteem, waardoor je niet om de haverklap opgebeld wordt in je vrije tijd. 4/ “Pff, en zoveel avondwerk dat daarbij komt kijken!” Vaak gaat de jaarlijkse algemene vergadering van een gebouw in mede-eigendom ‘s avonds door en ben je tussen 18u en 20u een vergadering aan het leiden. Als syndicus zijn we flexibel en passen we onze agenda aan deze van onze klanten aan. Uiteraard zorgen we hier wel voor een gezond evenwicht. Bovendien kan het avondwerk op een ander moment gerecupereerd worden, waardoor je op rustige momenten (veelal in de zomer) vroeger kan stoppen, of het weekend wat sneller kan inzetten dan gewoonlijk. 5/ “En die wetgeving is toch ingewikkeld?” Met een juridische achtergrond of kennis van de wet op de mede-eigendom heb je inderdaad een voetje voor. Toch zijn er bij ons syndici aan de slag die een totaal andere achtergrond hebben, van leerkracht tot boekhouder. Ook zij hebben de wetgeving volledig onder de knie dankzij het aanbod aan interne en externe opleidingen en de ondersteuning van tal van collega’s en onze interne juridische dienst.

 • Professionele autoschoner (v/m) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: CLEAN POWER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een grote autogroep zijn we op zoek naar een professionele autoschoner. Job U zorgt voor de voorbereiding en reiniging van het voertuig om het onberispelijk te maken vooraleer het aan de klant wordt overhandigd. U kunt zich verplaatsen in Brussel en omgeving (uitzonderlijk ook in de regio Namen).

 • Winkel bediende verkoopster (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RUBEN COOLS

  Type: Flexijob

  De bakkerijwinkel op de zaterdagnamiddag doen. Winkel aanvullen, producten verpakken en verkopen. bestellingen opnemen.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR VINCENT in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR VINCENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR VINCENT. Laat een reactie achter voor TRAITEUR VINCENT. TRAITEUR VINCENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR VINCENT. Leave a respond for TRAITEUR VINCENT. TRAITEUR VINCENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR VINCENT op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR VINCENT
Location of TRAITEUR VINCENT on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR VINCENT

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR VINCENT TRAITEUR VINCENT: Bureau Jergeay | EUGENE WILMET | Oris L | DANIEL COLINET | LES ATELIERS D'ART SPRL

Other related companies as TRAITEUR VINCENT: Bureau Jergeay | EUGENE WILMET | Oris L | DANIEL COLINET | LES ATELIERS D'ART SPRL

TRAITEUR VINCENT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR VINCENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07506378173. Het bedrijf TRAITEUR VINCENT bevindt zich op het adres: RUE DU MARAIS 17; 7620; BRUNEHAUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 452,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR VINCENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR VINCENT is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR VINCENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR VINCENT, openstaande posities, locatie van TRAITEUR VINCENT op de kaart.

TRAITEUR VINCENT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR VINCENT, company assigned to the tax number BE07506378173. The company TRAITEUR VINCENT is located at the address: RUE DU MARAIS 17; 7620; BRUNEHAUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 452,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR VINCENT were not found.
The main activity of TRAITEUR VINCENT is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR VINCENT is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR VINCENT, open positions, location of TRAITEUR VINCENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR VINCENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR VINCENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR VINCENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR VINCENT, employees, financial statistics.